2019 σπριντ για την Ασία: αυτό συμβαίνει

Ξέρετε, η ασιατική ήπειρος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από κάθε άποψη. Είτε πρόκειται για νέες τεχνολογίες είτε για άλλους οικονομικούς τομείς, δεν υπάρχει αμφιβολία: η δύναμη αυτών των εθνών είναι αδιαμφισβήτητη.
Ακόμη και στην αγορά ακινήτων οι επιτυχίες δεν είναι λίγες, τόσο από την πλευρά των επενδυτών, αλλά και από τους ιδιοκτήτες.

Το 2019 φαίνεται να έχει εγκαινιαστεί με τον καλύτερο τρόπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Asia Market Snapshot της Colliers International. Οι ευνοϊκές κυβερνητικές πολιτικές, οι διάφορες επενδύσεις σε νέες υποδομές και τα φορολογικά κίνητρα υποστήριξαν σταδιακά τη ζήτηση της εσωτερικής αγοράς.

Υπήρξε έντονη διαφοροποίηση από πλευράς επενδυτών που έχουν πλέον μετακινηθεί από πιο παραδοσιακούς τομείς, όπως εκείνοι που σχετίζονται με κατοικίες με εκείνους των τομέων που προσανατολίζονται προς το εμπόριο ή τα κέντρα δεδομένων.
Η Σιγκαπούρη είναι αναμφισβήτητα μια αγορά στην οποία κυριαρχεί ο τομέας των ξενοδοχείων, με την τόνωση της ανάπτυξης μη οικιστικών. Σύμφωνα με οικονομικές και στατιστικές προβλέψεις, αυτή η πόλη θα συνεχίσει να προσελκύει σημαντικά άλλα τμήματα και διαφορετικούς στόχους της αγοράς.

Οι συναλλαγές αυξήθηκαν σε επιζήμια επίπεδα στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Περλ. Οι τρεις πρώτοι μήνες του 2019 χαρακτηρίστηκαν από αύξηση κατά 32% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2018, με περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο. Η ισχυρή ανάπτυξη ήταν εγγυημένη από νέες εταιρείες και νέους που, επιθυμούν να ζήσουν μια "εναλλακτική εμπειρία, αποφάσισαν να επενδύσουν (ακόμα και σε μισθωτικές συμφωνίες).

 Η δύναμη αυτής της περιοχής είναι το πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση των περιφερειακών περιοχών της πρωτεύουσας, χωρίς καμία διάκριση. Κάθε περιοχή πρέπει να επανεκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω μέτρων ανασυγκρότησης.
Μεταξύ των διαφόρων κυβερνητικών σχεδίων προσδιορίζουμε το σχέδιο βασικών έργων 2019 με στόχο τη συγκέντρωση επενδύσεων ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων, προοριζόμενων για νέες υποδομές εμπορικού, οικιστικού και λιανικού εμπορίου στις πόλεις.

Ακόμη και η Ιαπωνία υπερασπίζεται καλά, αν και όχι με τους ίδιους ρυθμούς όπως και άλλα έθνη. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με διάφορες έρευνες, είναι πολύ πιθανό οι επενδυτές από γειτονικές χώρες να συγκλίνουν οι αποταμιεύσεις τους στην αγορά αυτή, η οποία είναι σίγουρα πιο περιορισμένη από άποψη μεγέθους αλλά και ιδιαίτερα σταθερή.

 Πώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε ούτε το Χονγκ Κονγκ; Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από τις διάφορες κυβερνητικές αβεβαιότητες, οι οποίες στη συνέχεια εξαπλώθηκαν στην κρατική οικονομία, υπάρχει σήμερα μια πραγματική αναζωογόνηση της ζήτησης σε αυτόν τον τομέα, περιμένοντας ένα νέο πρόγραμμα, ωστόσο, προσανατολισμένο προς κτίρια και γραφεία κατοικιών.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το πλαίσιο για ακίνητα που αναδύεται στο Βιετνάμ, το οποίο συγκεντρώνεται με 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια άμεσες ξένες επενδύσεις.

Αύξηση σε μηνιαία βάση, από τις αρχές του 2019 κατά 10%. Στην πραγματικότητα, ο τομέας μας είναι ο σημαντικότερος μοχλός ολόκληρης της οικονομίας του Βιετνάμ.

Τι να πω, φαίνεται ότι το 2019 είναι η τυχερή χρονιά για την Ασία!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB