Απαλλοτρίωση για την επανεκκίνηση της ακίνητης περιουσίας: το σημείο καμπής της Α

Συνήθως, όταν αποφασίζουν πού να ανοίξουν ένα εργοτάξιο, αφιερωμένο στην κατασκευή μιας κατοικημένης περιοχής, εξετάζονται διάφοροι παράγοντες. Πρώτα απ 'όλα, η εδαφική διαμόρφωση της περιοχής, ακολουθούμενη από το σχέδιο οριστικοποίησης του ίδιου του έργου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η προοπτική του θέματος: θα είναι "ενδιαφέρον" για έναν δυνητικό αγοραστή να επενδύσει σε αυτή την περιοχή;

Αν και αυτά τα ερωτήματα είναι επομένως «τελετουργικά», σε ορισμένες περιπτώσεις η αναγκαιότητα συνεπάγεται την αδυναμία να δοθεί βάρος σε τέτοια ερωτήματα. Αυτό συμβαίνει στην Αφρική, συγκεκριμένα στην πόλη Ekurhuleni.

Ποιο είναι το φαινόμενο που φεύγει από τον κόσμο των ακινήτων χωρίς λόγια; Και πάνω απ 'όλα, γιατί έχει έρθει μέχρι τώρα;

Ας πάμε σε τάξη, αναλύοντας λεπτομερώς την πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας.
Το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο έχει προτείνει μια "κατάσχεση" μιας έκτασης εκατοντάδων εκτάδων γης, από ιδιώτες, για την κατασκευή κατοικιών ... με πολύ χαμηλό κόστος.
Αυτό συμβαίνει λόγω της κρίσης που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά, η οποία, σε κάθε τομέα, χρειάζεται ξαφνική ανάκαμψη, ώστε να τραβήξει την οικονομία προς καλύτερα επίπεδα.

Πρέπει επίσης να θυμηθούμε την κοινωνική ανησυχία που εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτή τη γη. Πριν από δύο χρόνια, το λεγόμενο «απαρτχάιντ» εξακολουθούσε να είναι ριζωμένο. Αδιαμφισβήτητο σύμβολο αυτής της δραματικής περίστασης, αντιπροσωπεύεται από την ιδιοκτησία ιδιωτικών εδαφών στα χέρια της λευκής μειονότητας.

Ως εκ τούτου, η μεταρρύθμιση αυτή προσανατολίζεται όχι μόνο σε μια ποσοτική βελτίωση της προσφοράς ακίνητης περιουσίας αλλά στοχεύει επίσης στην αναδιοργάνωση κοινωνικών προβλημάτων τα οποία, για πάρα πολλά χρόνια, έχουν συντρίψει κυριολεκτικά τη δυνατότητα ανάπτυξης της ίδιας της χώρας.

Η κοινωνική ανισότητα, σε συνδυασμό με την κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του τομέα, θα έρθει με την υπέρβαση των χρονικών ορίων, αν φυσικά αυτό το πρόγραμμα (και άλλα) θα ολοκληρωθεί.

Ο εκπρόσωπος αυτής της δράσης, καθώς και ο εκτελεστικός διευθυντής του ίδιου, ο δήμαρχος της πόλης, Masina, δήλωσε ότι αυτή η αναγκαστική απαλλοτρίωση αναγκάζεται. Αλλά πρόκειται για απόφαση που αποσκοπεί στη διαφύλαξη της εγγύησης, στην απόκτηση ενός αγαθού όπως η γη, στην επίτευξη μιας κερδοφόρου ισορροπίας της αγοράς για όλους τους οικονομικούς τομείς.

Στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες, η ακίνητη περιουσία αντιπροσωπεύει το 60% του ΑΕΠ, πράγμα που σημαίνει ότι μια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό τη νοτιοαφρικανική οικονομία.

Αυτό που μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε είναι ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να υλοποιηθεί με καλό τρόπο, χωρίς περιττά πολιτικά προβλήματα. Αλλά πάνω απ 'όλα, ελπίζουμε ότι μια υπέροχη, ζεστή και φιλόξενη γη μπορεί να επιστρέψει για να λάμψει με το δικό της φως, χάρη στην απίστευτη δύναμη με την οποία είναι προικισμένη.

Αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα, σας συμβουλεύουμε να ενημερώσετε την πύλη μας και το blog του Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB