Αυτοματισμοί οικιακής χρήσης: οι κανόνες για το 2020

Ο τομέας αυτοματισμού κατοικιών συνδέεται ιδιαίτερα με τον τομέα των ακινήτων. Στην πραγματικότητα, στα τμήματα μας έχουμε ασχοληθεί συχνά με θέματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι δύο τομείς μπορούν να είναι θεμελιώδεις στη διαδικασία επιλογής μιας περιουσίας. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μπορούμε να πούμε ότι ο αυτοματισμός στο σπίτι καλύπτει τις περισσότερες καινοτομίες που επιτρέπουν σε ένα σπίτι να είναι πάντοτε '' έξυπνο '' και, πάνω απ 'όλα, σε βήμα με τις εποχές. Και δεδομένου ότι οι χρόνοι τρέχουν, ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα τμήμα για το πώς θα έχουμε μια ευρεία επισκόπηση κατά την προσέγγιση στον τομέα αυτό. Ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να ξεκινήσουμε.

Αλλά πόσο κοστίζει; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι εξαρτάται. Ναι, γιατί όταν μιλάμε για οικιακό αυτοματισμό, δεν κάνουμε τίποτα παρά να κλείσουμε διάφορες μορφές καινοτομιών, περισσότερο ή λιγότερο επεμβατικές για το σπίτι μας. Προς τούτο, το πρώτο βήμα που πρέπει να ληφθεί είναι αυτό που αφορά τα «μέτρα» που πρέπει να ληφθούν.
Συνήθως, ένα αρκετά σημαντικό έργο επηρεάζει το 1 έως 4% του συνολικού κόστους της αξίας του κτιρίου. Με άλλα λόγια, ο αυτοματισμός στο σπίτι έχει δύο πλεονεκτήματα. Αυτό της παραχώρησης στην καθημερινή ζωή, αλλά και της αύξησης της εγγενούς αξίας της, θα πρέπει να αποφασιστεί να το μεταπωλήσει ή να το μισθώσει.

Αλλά τι επηρεάζει η αυτοματοποίηση του σπιτιού; Ο αυτοματισμός στο σπίτι και επομένως η αυτοματοποίηση ορισμένων διαδικασιών επηρεάζει κυρίως την εξοικονόμηση πόρων. Ένα στοιχείο που ενδιαφέρει τους περισσότερους επενδυτές, την αναζήτηση εξοικονόμησης λογαριασμών, μπορεί να αποτελέσει έγκυρο σύμμαχο για να μπορέσει να εφαρμόσει κάποια περαιτέρω καινοτομία στο σπίτι μας στο μέλλον. Η κατασκευή του λογαριασμού με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας όσον αφορά το φως, το φυσικό αέριο και ο ηλεκτρισμός θα είναι επομένως απαραίτητη, μέσω της εναλλακτικής ενέργειας.

Ορισμένοι τύποι αυτοματισμού χαρακτηρίζονται από τη χρήση όχι νέων, αλλά πιο τυποποιημένων ενεργειακών συστημάτων. Τα συστήματα που πρέπει να υιοθετηθούν στην περίπτωση αυτή προβλέπουν ότι το 90% αυτών δεν είναι σύρματα ή μικτά. Οι εταιρείες προφανώς χρησιμοποιούν εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αναλύσει την πραγματική κατάσταση του ακινήτου επί τόπου.
Για να δώσουμε ένα καθαρά νομισματικό παράδειγμα, για ένα διαμέρισμα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, η δαπάνη θα επικεντρωθεί σε μέγιστο ποσό 8.000 ευρώ.

Η μη αναγκαστική αλλαγή του σπιτιού σας προσφέρει πραγματικά πλεονεκτήματα. Μερικές φορές, ακόμη και μόνο κάνοντας ελάχιστες αλλαγές. Για το λόγο αυτό, φαίνεται σωστό να μιλάμε για αισθητήρες πολλαπλών λειτουργιών. Πρόκειται για εξαιρετικά ενημερωμένα συστήματα προστασίας κατά της εισβολής ή παρακολούθησης βίντεο και τέλεια συνδεδεμένα με smartphones. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Ακόμη και η απλή δυνατότητα ελέγχου της μπροστινής πόρτας του σπιτιού ή η πραγματοποίηση ελέγχου σε συγκεκριμένους χώρους ή ακόμη και η τοποθέτηση και ενεργοποίηση συστημάτων φωτισμού, άρδευσης ή θέρμανσης, εγγυώνται πλήρη και πλήρη ακύρωση του κινδύνου πρόσθετου κόστους.

Όπως σε όλες τις περιοχές, όταν χρησιμοποιείτε πλατφόρμες υψηλής τεχνολογίας, θα πρέπει να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των δεδομένων. Για την αντιμετώπιση τυπικών προβλημάτων σε αυτόν τον τομέα, σας συμβουλεύουμε να αλλάζετε τα διαπιστευτήριά σας συχνά.

Και μετά, μετά από τον μίνι μας οδηγό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προσδιορίσετε ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις αυτοματισμού στο σπίτι για το σπίτι σας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB