Ο τρόπος συνεργασίας επηρεάζει την αγορά ακινήτων στις Φιλιππίνες

Η αγορά ακινήτων, καθώς και κάθε οικονομικός τομέας ενός έθνους, αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών. Μεταξύ αυτών των επαναστατικών αλλαγών, σίγουρα δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε το φαινόμενο του «συνειδητοποίησης». Πρόκειται για ένα σύστημα εργασίας που υιοθετείται κυρίως από ελεύθερους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κοινούς χώρους για να τοποθετούν ανεξάρτητες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούν με άλλους ανθρώπους.

Το μοντέλο αυτό προφανώς επηρεάζει σημαντικά την αγορά ακινήτων, ιδιαίτερα εκείνη των Φιλιππίνων.
Μια πρόσφατη μελέτη από την JLL επεσήμανε ότι οι κοινόχρηστοι χώροι στο χώρο εργασίας μπορούν να εγγυηθούν την ευελιξία και την ουσιαστική βελτίωση των ίδιων επιδόσεων. Η αρχή πίσω από την επιτυχία αυτής της νέας φιλοσοφίας βασίζεται ακριβώς στην ικανότητα να βρεθεί προσωρινά ένας χώρος πριν ξεκινήσει μια νέα δραστηριότητα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν μη οριστικούς χώρους για να εισέλθουν στην τοπική αγορά και στη συνέχεια να τις μετατρέψουν σε πραγματικό δορυφορικό γραφείο.

Καθώς οι developers της αγοράς ακινήτων κινούνται προς περιοχές που είναι ήδη αυτόνομες σε οικονομικό επίπεδο, τα νέα κτίρια αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες και πιο ευέλικτες περιοχές βάσει του αιτήματος δυνητικών επενδυτών.

Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων που προαναφέρθηκαν, σίγουρα δεν μπορούμε να παραλείψουμε να τονίσουμε την αποτελεσματική αποτελεσματικότητα η οποία, στην πράξη, λαμβάνει τη μορφή υιοθέτησης αυτού του συστήματος. Εκτός από την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων εντοπιστών, η μέθοδος αυτή εγγυάται μόνο με τη χρήση 5% των ευέλικτων χώρων εργασίας, μια αποδοτικότητα κατά 45% μεγαλύτερη από τις τυπικές επιδόσεις.
Η κάλυψη του χώρου εργασίας έχει επίσης αυξηθεί, μειώνοντας σημαντικά το ποσοστό ανεργίας.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του φαινομένου έγκειται στο γεγονός ότι κατόρθωσε να ριζώσει σε ένα έθνος, όπως στις Φιλιππίνες, ιδιαίτερα αγκυροβολημένο στην παράδοση και τα πρότυπα εργασίας.
Πρέπει να επισημανθεί ότι, τα τελευταία χρόνια, η γη αυτή έχει υποστεί πολύ ισχυρή δημογραφική αύξηση, χάρη στην υιοθέτηση αυτών των καινοτόμων πολιτικών, οι οποίες έχουν ενσωματώσει όλους τους οικονομικούς τομείς.

Και ήταν ακριβώς η συμβολή ενός «τεράστιου όγκου ξένου κεφαλαίου, για να οδηγήσει την κυβέρνηση προς πιο σύγχρονους ορίζοντες και για ένα διεθνές εμπόριο προσανατολισμένο ακριβώς προς την προώθηση όχι μόνο της ίδιας της επικράτειας αλλά και μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης αγοράς ακινήτων.

Η ευκολία στη χρήση κοινών χώρων, ευελιξία και καινοτομία διαδραματίζει προς το παρόν θεμελιώδη ρόλο στις Φιλιππίνες, οι οποίες ξυπνούν μετά από μια περίοδο βαθιάς κρίσης.

Είναι προφανές ότι αυτή η θετική κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, αλλά πρωτίστως η σημασία της προσαρμογής στις εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές στην αγορά ακινήτων είναι υποδειγματική.

Ο προσωρινός χαρακτήρας ενός χώρου εγγυάται μεγαλύτερη γαλήνη ακόμη και σε επίπεδο εργασίας, χωρίς να ξεχνάει την οικονομική και οικονομική πτυχή (σίγουρα πιο βολική από πλευράς κόστους).

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB