Έπιπλα μπάνιου: οι τελευταίες τάσεις

Η ψυχρή εποχή μπορεί να βλάψει το σπίτι μας. Όχι μόνο όσον αφορά τη θέρμανση και την κατανάλωση. Συχνά για να μας βάλει σε δυσκολία, είναι η δυνατότητα του σπιτιού μας να συμμορφώνεται με τις νέες τάσεις της στιγμής. Τον τελευταίο καιρό έχουμε ασχοληθεί συχνά με διάφορα θέματα σχετικά με το σπίτι deco. Αλλά σήμερα, η προσοχή μας θα βρεθεί για το πώς να παραδώσει το μπάνιο. Για να έχετε ένα πιο φτωχό στυλ. Έτσι, ακόμη και αν δεν μπορείτε να περιμένετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια νέα συστροφή, μπορούμε να αρχίσουμε να απεικονίζουμε τις τελευταίες τάσεις!

Πρώτα απ 'όλα επιλέγουμε τα περισσότερα χρώματα. Ξέρατε ότι τα σκούρα μπάνια είναι η μόδα της στιγμής; Για χρόνια, στην πραγματικότητα, οι εσωτερικοί φωτισμοί γενικά κυριαρχούσαν εντελώς στην εσωτερική σκηνή σχεδιασμού. Επί του παρόντος, φαίνεται ότι έχουν χάσει το υψόμετρο. Ο μαύρος επιλέγεται συχνά ως σύμβολο κομψότητας. Αν και αυτό το χρώμα κάνει τους χώρους μικρότερους, δίνει περισσότερο χαρακτήρα σε ολόκληρο το περιβάλλον. Προφανώς δεν συνιστάται για πολύ μικρά δωμάτια.

Αφού ανακαλύψουμε ότι το μαύρο είναι απαραίτητο - όχι μόνο για ρούχα αλλά και για εσωτερικούς χώρους, μπορούμε να αφιερώσουμε και άλλα αξεσουάρ επίπλων. Πριν από πολύ καιρό, οι επιχρυσωμένες ή μαύρες βρύσες ήταν στη μόδα. Παρόλο που η φάση αυτή φάνηκε να έχει ξεπεραστεί, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά τα στοιχεία είναι πίσω στη μόδα. Το χρώμιο και ο ορείχαλκος είναι τα νέα υλικά που είναι δημοφιλή και όχι μόνο για το μπάνιο. Συνιστώνται επίσης ως λεπτομέρειες για άλλα έπιπλα που απαιτούν τη χρήση παρόμοιων υλικών.

Αλλά το μέγεθος των βρύων; Το Viva είναι πολύ μεγάλο, συνώνυμο της σούπερ άνεση! Εκτός από την αισθητική ευχαρίστηση στο μάτι, οι μεγαλύτερες βρύσες σε σύγκριση με τα συνηθισμένα πρότυπα, εγγυώνται μια πολύ πιο ευχάριστη και περιβάλλουσα εμπειρία στο ντους.

Ακόμη μιλάμε για άνεση, το μεγάλο ερώτημα: καλύτερο ντους ή μπάνιο; Αυτό είναι ένα πραγματικό δίλημμα. Αλλά η απάντηση είναι όλα στην προβλεπόμενη χρήση. Αν προτιμάμε ένα μπάνιο συνήθως στο στυλ του φθινοπώρου, προφανώς είναι προτιμότερο να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή. Πώς να μην συνδυάσετε την ιδέα της απόλυτης χαλάρωσης με την μπανιέρα - ίσως με μια ολοκληρωμένη υδρομασάζ! Ταυτόχρονα, το ντους είναι χαρακτηριστικό της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη πιο άνετα χάρη στη συμπερίληψη λειτουργικών αξεσουάρ (όπως τα φώτα χρωματοθεραπείας).

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η χρήση καθρεφτών. Το φθινόπωρο έφερε μαζί του νέες εναλλακτικές λύσεις στις τυποποιημένες επιλογές που έχουν χαρακτηρίσει την διακόσμηση σπιτιών τα τελευταία χρόνια.
Στην πραγματικότητα, αν στο παρελθόν προτιμούσαν μικρούς καθρέφτες, που περιβάλλεται από πλούσια και προφανή πλαίσια, σήμερα οι ευρείς καθρέφτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές!

Δεν υπάρχει καθιερωμένη μορφή. Κανένας κανόνας, εκτός από αυτόν που σχετίζεται με την προσωπική μας γεύση. Κορνίζες ή διακοσμημένα, κρεμασμένα ή απλά τοποθετημένα σε ένα έπιπλο, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερα!
Όσο μεγαλύτεροι είναι οι καθρέφτες σας, τόσο πιο ελαφρύ μπορεί να αντανακλάται ακόμη και σε μικρότερα μπάνια.

Αφού τελειώσετε με τις συμβουλές μας, μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε καλή δουλειά για να εκσυγχρονίσουμε το μπάνιο σας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB