Τα καταστήματα μετατρέπονται σε σπίτια: το παράξενο φαινόμενο που εξαπλώνεται στ

Αυτός ο πρώτος μήνας του νέου έτους έχει ήδη λήξει και, αν και έχουν περάσει μόνο 30 μέρες από το παλιό αποχαιρετισμό του 2018, φαίνεται ότι ορισμένα φαινόμενα έχουν σχηματιστεί άφθονα σε πολλές χώρες. Υπάρχουν διάφορες τάσεις το 2019, οι οποίες χαρακτηρίζουν κυρίως ένα κράτος ειδικότερα: τις Κάτω Χώρες.
Η Ολλανδία έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για την καινοτόμο δύναμή της, το πράσινο παντού, την ηθική της αστικής τάξης και την καθημερινή μεθοδολογία. Μια χώρα πάντα στην κορυφή του κύματος, που είναι πάντα σε θέση να διατηρήσει και να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο κρίσιμες καταστάσεις.
 Η δυνατότητα αλλαγής μιας φαινομενικά δυσμενούς περίστασης σε βέλτιστη και κερδοφόρα για ολόκληρο το έθνος προέκυψε στις αρχές του Ιανουαρίου.
 Τι συνέβη τόσο εντυπωσιακά στον τομέα των ακινήτων; Ο αριθμός των κενών καταστημάτων στις Κάτω Χώρες μειώθηκε δραματικά.
Θα θεωρήσετε ότι είναι ένα αποτέλεσμα που σχετίζεται με την εξαιρετική ολλανδική οικονομική πολιτική, η οποία αναπτύσσεται και βελτιώνεται εκθετικά κάθε χρόνο. Δυστυχώς για σας, η απάντηση δεν είναι σωστή, διότι στη βάση αυτής της έρευνας, υπάρχει μια αιτία που εστιάζεται όλοι στην αγορά ακινήτων.
Στην πραγματικότητα, τον Ιανουάριο, πολλές εμπορικές δραστηριότητες μετατράπηκαν σε κατοικίες, συμβάλλοντας στην αύξηση της προσφοράς στην αγορά των ολλανδικών τούβλων και σε μια όχι τόσο δραματική επιστροφή στον εμπορικό τομέα. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων όλο και περισσότερο προσελκύονται από καταστήματα που ενδεχομένως μετατρέπονται σε σπίτια.
Ο λόγος;
 Η πτώση στις τιμές ενοικίασης καταστημάτων μειώθηκε κατά 2,2% κατά μέσο όρο πέρυσι, ενώ οι ενοικιάσεις σπιτιών αυξήθηκαν κατά 4%.
Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Αυτή η αλλαγή οφειλόταν επίσης στη μεγάλη ικανότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου να καταστεί πρώτη και πιο διεισδυτική στη ζωή και τις συνήθειες όλων μας. Υπάρχουν λιγότεροι και λιγότεροι άνθρωποι που πηγαίνουν φυσικά στα καταστήματα για να αγοράσουν ένα προϊόν, ειδικά για τα είδη ένδυσης.
 Είναι προφανώς ευκολότερο να επιλέξετε ένα ένδυμα στο διαδίκτυο, να επιλέξετε το μέγεθος και να παραδώσετε τα προϊόντα στο σπίτι αντί να πάτε in situ και στη συνέχεια να «ρισκάρει» να μην βρείτε αυτό που θέλετε. Πέρυσι, οι Κάτω Χώρες σημείωσαν αύξηση των ενοικιαζόμενων ακινήτων, γεγονός που οδήγησε σε πραγματικό ρεκόρ στον ολλανδικό τομέα ακινήτων, παρά τις αυξανόμενες τιμές.
Αν πριν από τέσσερα χρόνια η αξία μιας γενικής συναλλαγής ακίνητης περιουσίας έφθασε τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ, σήμερα τα επτά δισεκατομμύρια φθάνουν και ξεπερνούν.
 Οι σπουδαστές διαδραμάτισαν επίσης τον ρόλο τους, ακόμη και κατά κύριο λόγο. Έχουμε γίνει, θα τολμήσουμε να πούμε, τους πραγματικούς νέους επενδυτές.
 Χάρη σε αυτές, η ολλανδική αγορά ακινήτων έχει μεταφέρει περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ.
Τι να πω, οι Κάτω Χώρες ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με ένα κτύπημα.
 Ελπίζουμε ότι μπορεί να συνεχιστεί όπως και για τους υπόλοιπους 11 μήνες!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB