Φοιτητική στέγαση και ΤΠΕ: μια νέα γέννηση στην ακίνητη περιουσία

Πόσο επηρεάζει η τεχνολογία τα ακίνητα; Πολύ, σύμφωνα με τα ευρήματα των κύριων στατιστικών ερευνών.
Ένα σαφές παράδειγμα του πώς αυτός ο συνδυασμός είναι πραγματικά επιτυχημένος, μπορεί να φανεί στα έργα που αφιερώνονται στην επέκταση του H-Campus.

Για τι μιλάμε; Ας ξεκινήσουμε με παραγγελία. Η πανεπιστημιούπολη H-Farm, που βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Sile, είναι ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά γεωργικά κτήματα στην Ιταλία. Η γεωγραφική του θέση είναι πολύ στρατηγική, δεδομένου ότι απέχει μόλις 12χλμ. Από το αεροδρόμιο της Βενετίας, 20χλμ. Από το αεροδρόμιο του Τρεβίζο και 50χλμ. Από την Πάντοβα.

Σε αυτή την τοποθεσία, άψογα συνδεδεμένη με τα κύρια αεροδρόμια της περιοχής, θα υλοποιηθούν διάφορα έργα για ακίνητα χάρη στη χρήση των ΤΠΕ.

Συνεπώς, η H-Campus αποσκοπεί να εξασφαλίσει στους νέους τα απαραίτητα θεμέλια για να μπορούν να υποστηρίζουν άμεσα και να αλληλεπιδρούν με τέτοιες διαδεδομένες τεχνολογικές αλλαγές, δημιουργώντας επίσης νέες επαγγελματικές προσωπικότητες.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, σχεδιάζεται επέκταση ώστε να επιτρέψει την επέκταση του κτιρίου των 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Όλοι με την ανακατασκευή όγκων πρώην δομών που βρίσκονται σήμερα σε κατάσταση αμέλειας. Επιπλέον, η φοιτητική κατοικία, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, θα φιλοξενήσει 250 μαθητές, μαζί με αθλητικό κέντρο 7000 τετραγωνικών μέτρων και άλλες δομές που θα αυξήσουν την οικονομική αλλά και την κοινωνική αξία του έργου.

Αλλά αυτό το λαμπρό παράδειγμα της στενής και ισχυρής σύνδεσης που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ των νέων τεχνολογιών και του κόσμου των ακινήτων δεν τελειώνει εδώ. Το γεγονός αυτό προορίζεται να είναι ένα από τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα κέντρα, χάρη στην παροχή ενός εργοστασίου 5G (ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη τη χερσόνησο) εξαιρετικά βιώσιμο!
Αρκεί να πούμε ότι χάρη στην εισαγωγή φωτοβολταϊκών συστημάτων αποθήκευσης, θα είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίηση ενέργειας ίσης με το 85% των αναγκαίων αναγκών.

Αλλά πώς μπορεί ένα σχέδιο να σέβεται το περιβάλλον προστατεύοντας τους χώρους πρασίνου;
Απλά αφιερώνοντας μια "έκταση (28 στρέμματα) για τη φύτευση πάνω από 3.000 νέα δέντρα, για την προστασία της βιοποικιλότητας. Ένα σαφές έργο, κατά συνέπεια, στο οποίο συγκλίνουν το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, οι νέοι και οι προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας, χωρίς να παραμελούνται οι πιο οικολογικές πτυχές.

Αλλά ποιος αποφάσισε να χρηματοδοτήσει αυτό το έργο τόσο ενάρετο και ταυτόχρονα απαιτητικό ως προς τις αρχικές οικονομικές ανάγκες;
 Η επιχείρηση γεννήθηκε ως ιδέα το 2017, χάρη στη δυνατότητα να αντλήσει από ένα κλειστό ταμείο ακίνητης περιουσίας, και όχι μια κερδοσκοπική. Αυτή η λύση, την οποία διαχειρίζεται ο όμιλος Finint, κατέστησε δυνατή τη διεξαγωγή αυτού του μεγάλου έργου με σημαντική οικονομική βοήθεια.
Τι να πούμε, μια ιδέα πραγματικά φροντίδα με κάθε λεπτομέρεια: βιώσιμη, καινοτόμος και πάνω απ 'όλα εξαιρετική για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες μιας αγοράς ακινήτων που γίνεται όλο και πιο διαφορετική.

Είναι στην πραγματικότητα απλό να σημειωθεί, όπως τώρα, έχουν δημιουργηθεί νέες κατηγορίες ακινήτων, που δεν είναι πλέον παραδοσιακές. Αλλά διαφοροποιημένη ανάλογα με τις ανάγκες μιας κοινωνίας που είναι πάντα έτοιμη να οδηγήσει το κύμα της αλλαγής!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB