Τι συμβαίνει με την αγορά ακινήτων της Σκωτίας;

Μεταξύ των τελευταίων ενημερώσεων που σημειώσαμε, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να επισκιάσουμε ένα έθνος που, αντίθετα από αυτό που μπορούμε να φανταστούμε, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα λαμπρός στην αγορά ακινήτων.

Μιλάμε για τη Σκωτία. Ένα έθνος γνωστό σε όλο τον κόσμο για το πράσινο του, την αρχαία παράδοση, τη λογοτεχνία και τα υπέροχα κάστρα. Αλλά εξίσου υπέροχα δεν είναι τα νέα που προέρχονται από αυτή τη χώρα. Τα τελευταία νέα που σχετίζονται με αυτό το κράτος, δεν είναι καθόλου βέλτιστα: εσωτερική διαταραχή, αυξανόμενη ανάγκη και ανικανότητα να ικανοποιηθούν πλήρως οι δυνητικοί πελάτες.
Θα ήταν πολύ συγκεχυμένη η παρουσίαση της κατάστασης. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να καθορίσουμε με τάξη και ακρίβεια κάθε στοιχείο που επί του παρόντος δεν επιτρέπει στη Σκωτία να ανακάμψει όπως πρέπει. Βάσει των στατιστικών στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα μίνι χάρτη, σχεδιασμένο να εγγυάται στους αναγνώστες μας ένα σαφές και καθορισμένο όραμα.
Συνεπώς, αρχίζουμε με τους οικονομικο-κοινωνικούς λόγους.
Έχοντας μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου είναι μια από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες.

Αυτό είναι προφανές. Αλλά αν ο αριθμός των ανθρώπων αυξάνεται; Ένα από τα κρίσιμα στοιχεία της Σκωτίας είναι ακριβώς η παρουσία ενός συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού, το αποτέλεσμα μιας μακράς και αργής διαδικασίας μετανάστευσης προς αυτή τη γη.
Ένα δεύτερο σημείο που είναι εις βάρος της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της Σκωτίας είναι η ανικανότητα της ανάκαμψης μετά την ύφεση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η αγορά και πώληση ακινήτων δεν αποτελεί μέρος των προτεραιοτήτων των ατόμων που προτίθενται να εγκατασταθούν σε αυτή τη γη. Αντιθέτως, επιλέγει την υπογραφή συμβάσεων μίσθωσης, οι οποίες από τη φύση τους είναι σαφώς πιο ευέλικτες, αλλά προκαλούν μια φάση οικονομικής στασιμότητας στην αγορά τούβλων.

Μετά την οικονομική κατάρρευση των προηγούμενων ετών, ο όγκος των πωλήσεων κατέγραψε πτώση και, προς το παρόν, ο αριθμός των συναλλαγών δεν αρκεί για να γεμίσει αυτό το κενό.
Ακόμη και η αδυναμία να μετατραπούν στεγαστικά δάνεια, λίγο μετά τη μαύρη περίοδο για τη Σκωτία, έχει περιορίσει την αγορά-στόχο, η οποία είναι όλο και πιο περιορισμένη και πάντα με μια πιο σημαντική χρηματοοικονομική διαθεσιμότητα.

Ως εκ τούτου, η μεσαία σειρά εξαφανίζεται, γι 'αυτό, ορισμένοι τύποι ιδιοκτησιών, παραμένουν απωλεσμένοι ή δυσκολεύονται να βρουν ενδιαφερομένους αγοραστές.
Ποια είναι η πιο επιθυμητή πόλη στη Σκωτία για ενοικιάσεις; Ναι, σε αυτό το στάδιο είναι επίσης δύσκολο να εντοπιστούν οι μητροπόλεις που μπορεί να είναι βολικές σε σχέση με τις συμβάσεις αγοράς.
Αμέσως μετά τον Dundee, προσδιορίζουμε το Aberdeen, ενώ τόσο η Γλασκώβη όσο και το Εδιμβούργο χάνουν πολλά σημεία (σχεδόν ανέγγιχτα!)

Τι αναμένεται από το μέλλον της Σκωτίας; Όπως όλες οι κρίσιμες περιόδους, γνωρίζουμε ότι η κυκλικότητα είναι ένα στοιχείο στη βάση αυτών των καταστάσεων, γι 'αυτό και θεωρείται ότι μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη, αν και αργή, κατά τους επόμενους μήνες αυτού του 2019 που, για τη Σκωτία, δεν είναι ξεκίνησε υπέροχα.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB