Μια ανώμαλη αγορά: Τέξας

Ποιος λίγο πολύ, επενδυτές ή ιδιοκτήτες, προσπαθεί να ανακάμψει από τον ισχυρό αντίκτυπο που υπέστη η πανδημία. Αυτό συνεπάγεται μια ανάκαμψη για πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων. Η αγορά τούβλου, για πολλές χώρες, καθοδηγείται από τουριστικά και ξένα χαρτοφυλάκια τα οποία, σε αυτήν την ιστορική περίοδο, προτιμούν τις συμβάσεις μίσθωσης από τις συμβάσεις πώλησης.

 Ο μίνι οδηγός μας θα μπορούσε έτσι να τελειώσει αν υποθέσουμε ότι αυτή η κατάσταση είναι ομοιογενής σε όλο τον κόσμο. Όμως, όπως πάντα, υπάρχουν εύλογες εξαιρέσεις. Μεταξύ των διαφόρων κρατών που ανήκουν στην αμερικανική δύναμη, που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Τέξας ξεχωρίζει. Μοναδικό για την παράδοσή του, φαίνεται ότι η χώρα δεν έχει νιώσει την αντίδραση τόσο σκληρά, ειδικά αν αναλύσετε την αγορά τούβλου.

Οι συναλλαγές και γενικά οι συμβάσεις πωλήσεων συνεχίζουν να πάνε καλά. Αν συγκρίνουμε με το προηγούμενο έτος, την ίδια περίοδο, θα μπορούσαμε ακόμη και να μιλήσουμε για καθαρή βελτίωση. Αν αναλύσουμε τα αριθμητικά δεδομένα, σε ποσοστό, μιλάμε για 80% περισσότερα από την άποψη των τόμων.
Το πραγματικό πρόβλημα που, σε αυτό το μίνι τμήμα, είναι απαραίτητο να υπογραμμιστεί αντιπροσωπεύεται από τις τιμές. 5,1% περισσότερο από πέρυσι. Ένας αριθμός που, αν και ελάχιστος, έχει πολλά να πει. Η στέγαση του Τέξας συνεχίζει να είναι υπό πολυετή επενδυτή για έναν πολύ απλό λόγο: τη σπάνια διαθεσιμότητα του ίδιου.

Αυτό συνεπάγεται βιασύνη για την ιδιοκτησία και, από την άλλη πλευρά, μια δύσκολη προσαρμογή σε ένα εύρος τιμών που δεν είναι πάντα προσιτή. Μια κρίση στη μέση, η οποία όμως δεν φαίνεται, όπως είπαμε νωρίτερα, να καταστρέψει εντελώς το τούβλο του Τέξας.
Παρά τα πάντα, ακόμη και για το Τέξας, θα είναι δυνατή η άμεση επίσκεψη στα σπίτια αναφοράς ή, εναλλακτικά, η χρήση πιο προηγμένων συστημάτων, επιτρέποντας στα ενδιαφερόμενα μέρη να κάνουν μια εικονική περιήγηση στο σπίτι.

Ο πραγματικός αντίκτυπος - εξηγήστε τους κύριους εμπειρογνώμονες του τομέα - σχετικά με την κατάσταση του Covid, θα είναι ορατός μόνο σε τρεις μήνες. Και αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο, στο Τέξας, δεν υπάρχει ακόμα αισθητή αλλαγή στην κατάσταση. Το υπόλοιπο της οικονομίας παρέμεινε επίσης αμετάβλητο. Εν ολίγοις, μια «Ελβετία των ΗΠΑ» που έχει γίνει πραγματική μελέτη περίπτωσης τόσο για οικονομολόγους όσο και για ειδικούς, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται που θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτήν την ξένη χώρα από το κύμα Covid (αν κοιτάξετε μόνο το οικονομική δομή).

Είναι αδύνατο να εξηγήσουμε πότε και πώς μπορούμε να βγούμε από αυτήν την κρίσιμη κατάσταση και, πάνω απ 'όλα, αν πράγματι αυτή η στιγμή του θετικού αδιέξοδο θα παραμείνει έτσι στους επόμενους μήνες. Εμείς στο Realigro θα σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές τόσο για τα ακίνητα της Τέξας, όσο και για τον κόσμο! Μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB