Η πιο πράσινη φοιτητική κατοικία; Είναι στην Πορτογαλία!

Στις προηγούμενες ειδήσεις ανακαλύψαμε μαζί σας, πώς είναι δυνατόν να συνδυαστεί η μοντέρνα αρχιτεκτονική με την αγάπη για το πράσινο. Λοιπόν, φαίνεται ότι, παρά το γεγονός ότι το 2020 χαρακτηρίζεται από μια βαθιά παγκόσμια κρίση, αυτή η τάση προς την οικολογική βιωσιμότητα δεν χάνεται. Πράγματι, υπάρχουν πολλοί τομείς που συνδέονται με αυτόν των ακινήτων και όχι, που κατευθύνουν τους στόχους τους προς αυτήν την κατεύθυνση. Αναμφίβολα, ένας από τους τομείς που πλήττονται περισσότερο από αυτήν την πανδημία έκτακτης ανάγκης ήταν το εκπαιδευτικό σύστημα. Τα παιδιά αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν νέες μεθόδους μάθησης, από απόσταση, προκαλώντας επίσης κάποια απογοήτευση εκ μέρους των γονιών τους για την αποτελεσματική αποτελεσματικότητα των νέων μεθόδων. Λοιπόν, η πορτογαλική ακίνητη περιουσία για την οποία θα μιλήσουμε σύντομα σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να λύσει πλήρως αυτό το πρόβλημα, αλλά θα ενθαρρύνει τους μαθητές και τις μελλοντικές γενιές να έχουν μια πράσινη προσέγγιση στην καθημερινή ζωή. Ακόμη και αυτό που σχετίζεται με τη χρήση των τεχνολογικών πόρων. Αλλά πως? Για να το μάθετε, πρέπει απλώς να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές μαζί μας!

Η δομή που είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του δέκατου έβδομου πράσινου κύματος βρίσκεται στο Πόρτο και έχει ήδη λάβει πολλά βραβεία. Ένα από αυτά, η πιστοποίηση LEED Gold στην κατηγορία φιλοξενίας, είναι ένα σαφές σύμβολο αυτής της πράσινης αλλαγής που ενθαρρύνεται και στον τομέα των ακινήτων. Είναι στην πραγματικότητα η υψηλότερη ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας και βιωσιμότητας, που απονέμεται από το Green Building Council. Εν ολίγοις, καταλαβαίνετε, αγαπητοί αναγνώστες, ότι μιλάμε για πολύ υψηλά επίπεδα αριστείας. Αλλά πώς συντίθεται η δομή; Η φοιτητική κατοικία διαθέτει 220 διαμερίσματα. Όλα εξοπλισμένα με τις δικές τους κουζίνες, μπάνια και όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστεί ένας φοιτητής πανεπιστημίου. Το πλεονέκτημα? Απολαύστε το στο έπακρο χωρίς επιπτώσεις!

Το πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης και η εξοικονόμηση ενέργειας, επίσης για την προστασία των υδάτινων πόρων, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που κάνουν αυτή τη δομή τόσο προηγμένη. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, ούτε καν το σχέδιο, νεανικό, φρέσκο, αλλά επίσης επικεντρωμένο στη βιωσιμότητα. Τα υλικά είναι καθαρά ξύλο και μέταλλα, φωτίζονται από συστήματα φωτισμού υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Ο στόχος του στούντιο αρχιτεκτόνων που δημιούργησε αυτό το υπέροχο έργο, το οποίο έχει πλέον γίνει πραγματικότητα, είναι μοναδικός: να ευαισθητοποιήσει τις νέες γενιές στην οικοδόμηση ενός περιβάλλοντος στο οποίο ο άνθρωπος παίζει θεμελιώδη ρόλο. Όχι του καταστροφικού αλλά του φύλακα της ομορφιάς που μας περιβάλλει. Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που, στο Realigro, ελπίζουμε ότι θα επιμείνει και θα ξεπεράσουμε τα απλά όρια που ορίζονται από αυτήν την εντυπωσιακή και εναλλακτική δομή. Αλλά η δέσμευση της εταιρείας δεν τελειώνει εκεί.

Για να κάνουμε τα πάντα πολύ πιο λειτουργικά, είναι τα κοινά μέρη, όπως γυμναστήρια και πλυντήρια, όπου οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη και, ταυτόχρονα, να κοινωνικοποιηθούν, ίσως σε πολύ καλύτερες εποχές από αυτόν που βιώνουμε. Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για αυτό και πολλά άλλα νέα έργα στον κόσμο των ακινήτων; Λοιπόν, εάν η απάντηση, όπως ελπίζουμε, είναι θετική, πρέπει απλώς να συνεχίσετε να μας ακολουθείτε. Πάντα εδώ και στο ιστολόγιό μας. Κάθε μέρα πολλές ειδήσεις για όλους τους πιο σημαντικούς τομείς που συνδέονται με μια διπλή πλοκή με το αγαπημένο μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB