Φύλο και ακίνητα: Οι γυναίκες αγοράζουν περισσότερα

Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετική προσέγγιση στην αγορά (όλων των ειδών). Αυτή η διαφορά στη συμπεριφορά είναι προφανώς αποτέλεσμα διαφόρων αναγκών που τείνουν να συνδέονται με τον παράγοντα φύλου. Αλλά ξέρατε ότι αυτή η διάκριση αποδεικνύεται αρκετά έντονη ακόμα και στην ακίνητη περιουσία;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις της αγοράς, φαίνεται ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να δαπανούν περισσότερα για μια σύμβαση αγοράς και να μεταπωλούν σε χαμηλότερη τιμή από τους άνδρες.
Αλλά ας προσπαθήσουμε να βρούμε τα πλεονεκτήματα αυτής της περίπτωσης, αναλύοντας λεπτομερώς την κατάσταση.

Υποθέτουμε ότι, όταν οι άνδρες και οι γυναίκες επιλέγουν ένα ακίνητο για να επενδύσουν, αναζητούν συνήθως διαφορετικά προνόμια. Η μελέτη διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η αγορά ακινήτων είναι ήδη πολύ διαφορετική από τη φύση της.
Σε δείγμα 9 εκατομμυρίων πωλήσεων, που σημειώθηκε μεταξύ του 1991 και του 2017, διαπιστώθηκε ότι οι ανύπαντρες γυναίκες πληρώνουν κατά 3% περισσότερο από τους άνδρες στην ίδια κατάσταση και, κατά τον ίδιο τρόπο, πωλούν το ακίνητο κατά 2% λιγότερο.

Σε νομισματικούς όρους, δεδομένου ότι οι Αμερικανοί μετακινούν την ιδιοκτησία περίπου 12 φορές, κατά τη διάρκεια της ύπαρξής τους, το μειονέκτημα μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικό. Μιλάμε για μια ετήσια απώλεια περίπου 1.700 δολαρίων στον «πλούτο στέγασης». Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

Φαίνεται απαραίτητο να επισημανθεί ότι τα αίτια δεν εμπίπτουν στην έλλειψη ικανότητας που ανήκει στο γυναικείο φύλο, όταν πλησιάζει η ακίνητη περιουσία. Είναι απλώς μια διαφορά στις προτεραιότητες. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες προτιμούν να δαπανούν περισσότερο, αντί να αναλαμβάνουν μακρές διαπραγματεύσεις και συμβάσεις τόσο κατά την αγορά όσο και κατά τη διάρκεια της πώλησης. Ο λόγος για τον οποίο, η ευκολία θα μειωθεί. Ένα είδος υψηλότερου κόστους που κατανέμεται σε γρηγορότερους χρόνους ανάκαμψης. Οι διακρίσεις κατά των φάσεων που περιορίζονται στη δυναμική των αγορών χαρακτηρίζουν επίσης τον αρσενικό στόχο.

Συγκεκριμένα, προσδιορίζουμε αυτή τη στάση επιτάχυνσης του χρονισμού στην αγορά πολυτελών κατοικιών. Σε αυτήν την περίπτωση, στην πραγματικότητα, η ανάγκη να κερδίσετε την επιθυμητή ιδιοκτησία εγκαίρως υπερβαίνει την έννοια της ευκολίας.

Βλέπετε μια πραγματική ανάκαμψη; Λοιπόν, εάν θεωρήσετε ότι, γενικά, η αγορά ακινήτων αντιμετωπίζει μια ευνοϊκή στιγμή (όσον αφορά τους επενδυτές), δεν προκαλεί έκπληξη το πώς οι τελευταίοι θέλουν να βιαστούν, πριν χάσουν την καλύτερη ευκαιρία να επενδύσουν.

Πώς θα εξελιχθεί η παγκόσμια αγορά ακινήτων όσον αφορά τις προτιμήσεις αγοράς; Θα επιλέξετε να αποκτήσετε ή να μεταπωλήσετε ένα ακίνητο γρήγορα ή θα προτιμήσετε περισσότερο χρόνο αλλά σε πιο προσιτές τιμές; Ενώ σας περιμένουμε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε την πύλη Realigro για να έχετε ένα γενικό υπόβαθρο στη διεθνή αγορά ακινήτων!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB