House on the moon: τα νέα φιλικά προς το περιβάλλον έργα

Το να ζεις στο φεγγάρι είναι το όνειρο πολλών παιδιών. Αλλά προφανώς ακόμη και οι ενήλικες δεν έχουν εγκαταλείψει αυτήν τη συναρπαστική ιδέα. Γι 'αυτό, σήμερα, αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε μια στήλη σε αυτό το πολύ φιλόδοξο έργο. Μια επαναστατική ιδέα που, ίσως, θα σας επιτρέψει να ζήσετε στο φεγγάρι με βιώσιμο τρόπο. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σωστά; Λοιπόν, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο «σεληνιακό» ακίνητο!

Η ιδέα γεννήθηκε από μια διάσημη εταιρεία του Πουέρτο Ρίκα, με επικεφαλής τους ιδρυτές της: Joshua Castro και Roberto Rodríguez. Το έργο είναι πολύ απλό και περίπλοκο. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας κατοικήσιμος βιότοπος που να επιτρέπει σε κυβερνητικές υπηρεσίες του διαμετρήματος της NASA να πραγματοποιούν δοκιμές και πειράματα σε απόλυτη ηρεμία. Απολαμβάνοντας μια μη-δυσμενή πραγματικότητα. Το έργο παρουσιάστηκε ήδη στις 16 Ιουλίου με αφορμή την 50ή επέτειο από την προσγείωση του διάσημου Απόλλωνα 11 στη Σελήνη.

Λοιπόν, πώς θα δημιουργηθεί το βέλτιστο σεληνιακό περιβάλλον για την επίτευξη αυτού του στόχου; Μέσα από νέες δομές που ονομάζονται «Υπόλοιπα». Συνήθως αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για τον καθορισμό του συνόλου των υπολειμμάτων ενός σουπερνόβα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αυτά είναι στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματική αναγέννηση και ανάπλαση της σεληνιακής επιφάνειας! Η δομή δεν είναι μόνο κατοικήσιμη αλλά και επεκτάσιμη. Ασχολείται επίσης με εξαιρετικά ευέλικτες και εκμεταλλεύσιμες δομές λόγω των διαφόρων αποστολών σελήνης.

Προφανώς υπάρχει μια «μέγιστη» διάρκεια χρήσης. Το υπόλοιπο μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά οκτώ άτομα για περίοδο δώδεκα μηνών. Επίσης, μην ξεχνάμε την άνεση! Η σεληνιακή ιδιοκτησία είχε σχεδιαστεί ώστε να μεταφέρεται εύκολα σε οποιοδήποτε όχημα εκτόξευσης. Η συναρμολόγηση της, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολύ απλή, δεδομένου ότι τα προκατασκευασμένα μέρη περιλαμβάνουν ένα συγκεκριμένο σύστημα συναρμολόγησης: εντελώς αυτόνομο! Αυτό θα επιτρέψει στους τυχερούς χρήστες αυτής της καινοτομίας να εκτελέσουν οποιαδήποτε λειτουργία με απόλυτη ηρεμία και άνεση.
Το σχήμα της κατασκευής είναι προφανώς κυλινδρικό. Τονίζει επίσης την παρουσία τεχνολογιών αιχμής που θα σας επιτρέψουν να μεγιστοποιήσετε τη χρήση των υπαρχόντων πόρων σε επίπεδο δορυφόρου. Όπως, για παράδειγμα, νερό και πάγος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σπατάλη. Στην πραγματικότητα, θα συμπεριληφθούν στα συστήματα παραγωγής καυσίμων, καθιστώντας τα πάντα πιο οικολογικά.
Προφανώς δεν υπάρχει έλλειψη ανησυχιών από πιθανούς αγοραστές. Αυτά περιλαμβάνουν την ικανότητα αντοχής στις άνισες συνθήκες του σεληνιακού εδάφους. Παρ 'όλα αυτά, δεν υπάρχει έλλειψη δανειστών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αυτό το πρωτοποριακό έργο. Υποτίθεται ότι έως το 2028 αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι διαθέσιμες, αλλά μια ελάχιστη δαπάνη άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ανά καμπίνα θεωρείται ότι φτάνει σε αυτό το ορόσημο.

Ενώ περιμένουμε να λάβουμε νέα από την ομάδα μας, σας προσκαλούμε να μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας. Με την ελπίδα ότι αυτό το έργο μπορεί να είναι η κατευθυντήρια γραμμή για να μπορέσουμε να μιλήσουμε στο μέλλον για ένα πλήρες σεληνιακό ακίνητο, θα συνεχίσουμε να σας εμπλέκουμε σε όλες τις πιο πρόσφατες και πιο συγκεκριμένες ειδήσεις της επίγειας ακίνητης περιουσίας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB