Από αυτοκίνητα σε ακίνητα: το πέρασμα του Άστον Μάρτιν

Ποιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των ακινήτων και του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας; Λοιπον ναι! Η καινοτομία που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε προέρχεται ακριβώς από αυτήν την ένωση. Αλλά πριν πάμε στα πλεονεκτήματα αυτής της νέας καινοτομίας, ας προχωρήσουμε με τη σειρά. Η μάρκα που αμφισβητήθηκε για αυτό το άλμα στο άγνωστο είναι η διάσημη μάρκα Aston Martin.

Γιατί, ρωτάτε, ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή; Απλό: μέσω του κοινού νήματος που ενώνει διαφορετικούς οικονομικούς τομείς με τον ακίνητο, δηλαδή το σχεδιασμό. Σωστά! Η Aston Martin έχει μετακινηθεί από κινητήρες σε εσωτερικό σχεδιασμό για πολυτελείς κατοικίες. Μια αξιοσημείωτη πρόκληση για την οποία δεν μπορούμε να σχολιάσουμε στο Realigro. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι και ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα, μπορούμε να εγκαινιάσουμε αυτήν τη μίνι στήλη. Υποθέτουμε ότι αυτή είναι μια πραγματική συνεργασία, που έγινε δυνατή χάρη στη βοήθεια της αρχιτεκτονικής εταιρείας S3 Architecture.

Το αποτέλεσμα αυτής της εργασίας έχει τη μορφή ενός πραγματικού σπιτιού που ονομάζεται "Sylvan Rock". Ένα όνομα που προορίζεται να κάνει ιστορία και ειδικά στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης, λίγα χιλιόμετρα από το Μανχάταν. Πώς μοιάζει το πολυαναμενόμενο έργο; Πρόκειται για ένα σπίτι με γωνιακό σχεδιασμό, που περιβάλλεται εξ ολοκλήρου από τη φύση και εκτείνεται σε μια γη που καταλαμβάνει περισσότερα από 22 εκτάρια. Ολόκληρη η πρόσοψη θα αποτελείται από γυάλινες πλάκες και ένα πολύ ειδικό υλικό: το λεγόμενο μαύρο κέδρο.

Ακόμη και η οροφή θα προκαλέσει αυτά τα χρώματα τόσο πυκνά με χρωστικές ουσίες, χάρη στο σκούρο μέταλλο από το οποίο θα αποτελείται. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί ένα διπλό χαρακτηριστικό που θα κάνει αυτήν την ιδιότητα μοναδική. Η παρουσία ενός εναλλακτικού σχεδιασμού, σε συνδυασμό με το απόρρητο που εγγυάται ένα 100% αγροτικό περιβάλλον. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν μια πραγματική εμπειρία, για τους τυχερούς που θα πάνε να ζήσουν εκεί, στην απόλυτη πολυτέλεια της απλότητας. Το γκαράζ θα είναι επίσης το επίκεντρο. Στην πραγματικότητα, θα έχει προνομιακή θέση, δεδομένου ότι θα τοποθετηθεί σε υπόγειο δωμάτιο με, να ακούσει, να ακούσει, μια αναφορά σε κάθε ράφι στο διάσημο λογότυπο του κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Επιπλέον, πάντα υπόγεια, θα υπάρχει ένα γραφείο που θα φωτίζεται μόνιμα από φυσικό φως.

Το ισόγειο, από την άλλη πλευρά, θα αποτελείται από τα κύρια δωμάτια, χωρίς να ξεχνάμε την εσωτερική πισίνα. Ένα πραγματικό στολίδι, αναπόφευκτο σε αυτήν την καινοτομία της ακίνητης περιουσίας. Η Aston Martin θα επικεντρωθεί κυρίως στο εσωτερικό του σπιτιού. Μερικές φήμες μας λένε ότι το χρώμα της σοκολάτας για τα έπιπλα και το παρκέ θα είναι οι κύριοι. Τα τραπέζια ? Σε μάρμαρο! Και, φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος της ταπετσαρίας θα είναι δέρμα. Απλώς για να προκαλέσει ένα πολυτελές και αριστοκρατικό περιβάλλον. Επομένως, η χλιδή δεν θα λείπει σε αυτό το σπίτι. Όσον αφορά τις τιμές, ελάχιστα είναι γνωστά. Αλλά αποφασίσαμε να μιλήσουμε για αυτό ακριβώς για να επικοινωνήσουμε πόσα ακίνητα μπορούν να έχουν θεμελιώδη σημασία και σε μια διαδικασία τομεακής επανεκτίμησης. Σε αυτήν την περίπτωση, σχετικά με τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας που αποφάσισε να οδηγήσει σε τούβλα, μέσω του σχεδιασμού!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB