Νέα ύφεση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αφού η κατάσταση μετά το Brexit φάνηκε να είναι μακρινή μνήμη, η αγορά ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετώπισε μια δραματική κατάσταση. Ωστόσο, ανάλογο με όλα τα άλλα έθνη του πλανήτη. Αυτό που αφορά την επιδημία έκτακτης ανάγκης από το Covid. Αν και έχουν εφαρμοστεί πολιτικές αναζωογόνησης, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μια από τις ισχυρότερες αγορές ακινήτων ποτέ, υφίσταται μια αργή κρίση, η οποία φαίνεται να την έχει χτυπήσει. Αναλυτικά, τα ενοίκια είναι στα μάτια του τυφώνα. Λίγο για πολιτιστικούς λόγους (που οδηγούν τους ίδιους τους Βρετανούς να μην αγοράσουν σπίτι αλλά να υπογράψουν μισθώσεις), λίγο για την εξωτερική ζήτηση που επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στα ενοίκια. Στη σημερινή στήλη, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή σε αυτήν τη χώρα και, πάνω απ 'όλα, πόσο είναι η συνολική απώλεια της βρετανικής αγοράς ακινήτων. Έτσι, εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο, να υπογράψετε μια μίσθωση ή απλά εάν σας ενδιαφέρει το θέμα, απλά πρέπει να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές!

Ξεκινάμε από τα εκτιμώμενα δεδομένα, σύμφωνα με ειδικούς, υποτίθεται μείωση ετήσιων μισθώσεων κατά μέσο όρο 5%. Μέχρι το 2024. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: διαρκής ύφεση για το Ηνωμένο Βασίλειο. Όσον αφορά τις συνολικές απώλειες, σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για πάνω από 4 δισεκατομμύρια λίρες. Ειδικά στις περιοχές Westminster, Tower Hamlets και Wandsworth. Είναι επομένως σαφές ότι η πόλη που πλήττεται περισσότερο θα είναι αυτή του Λονδίνου. Οι ιδιοκτήτες πρέπει επομένως να προετοιμαστούν για το χτύπημα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι πιθανοί επενδυτές θα επηρεαστούν επίσης από αυτήν την κατάσταση. Ή οι ίδιοι οι ενοικιαστές. Στην πραγματικότητα, θεωρείται ότι η μείωση του εισοδήματος θα προκαλέσει μεγαλύτερη αβεβαιότητα στην αγορά εργασίας και κατά συνέπεια απώλεια ενδιαφέροντος για ακίνητα.
Μεταξύ των πιο δημοφιλών εναλλακτικών λύσεων, για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτήν την κρίση, εντοπίζουμε μακροπρόθεσμες συμβάσεις. Προκειμένου να εγγυηθεί μια ασφαλή είσοδο. Για ιδιοκτήτες που δεν έχουν ακόμη υπογράψει συμβόλαιο, η εξεταζόμενη επιλογή βελτιώνεται, επομένως, να προσφέρει ενοικίαση βάσει αυτών των συμβολαίων.
Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες λύσεις (όσον αφορά τα ενοίκια) στην αγορά του Λονδίνου δεν πληρούν τις νέες παραμέτρους μετά το Covid. Αναφερόμαστε στην παρουσία (ιδιαίτερα περιζήτητων) μεγάλων χώρων πρασίνου, χώρων αφιερωμένων στην τηλεργασία και μεγαλύτερων και πιο απομονωμένων δωματίων.

Σε μια πραγματικότητα όπως το Λονδίνο, η εύρεση μιας συμφωνίας ευκαιρίας είναι σχεδόν αδύνατη. Εν ολίγοις, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε θετικά για την παρένθεση που αντιμετωπίζει η εθνική ακίνητη περιουσία. Προφανώς ελπίζουμε ότι όλα μπορούν να επιλυθούν γρήγορα. Ελπίζοντας ότι δεν θα προκύψουν περαιτέρω αντιθέσεις μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Περιμένοντας να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να συμβουλεύεστε την πύλη μας καθημερινά. Θα βρείτε ενδιαφέροντα και πάντα ενημερωμένα άρθρα σχετικά με το πώς κινείται η εθνική και διεθνής αγορά ακινήτων. Προφανώς σε πλήρες στυλ Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB