Brick in Quatar: τα τελευταία νέα

Όπως είναι τώρα γνωστό, ακόμη και σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, εμείς στο Realigro θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την τάση των διεθνών ακινήτων. Πράγματι, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι καθήκον μας να μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας ό, τι μπορεί να διευκολύνει αγορά ακινήτου ή, απλώς, το μέγεθος και οι αλλαγές στην αξία του τούβλου παγκοσμίως. Έτσι, χωρίς να χαθούμε στη συνομιλία, σήμερα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό ακίνητο. Αυτό του Κατάρ. Ας δούμε, λοιπόν, πώς κινείται η αγορά ακινήτων και τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια και μετά την έκτακτη ανάγκη του Covid.

Υποθέτουμε ότι, από την τελευταία έρευνα, οι τιμές στο Κατάρ φαίνεται να έχουν αυξηθεί. Αύξηση 2%. Ειδικά στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν είναι σημάδι ανάκαμψης. Μάλλον. Η τοπική αγορά ακινήτων παραμένει αδύναμη. Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Ναι, επειδή σε αυτήν την κατάσταση, η προσοχή της κυβέρνησης για τον μετριασμό των δυσκολιών που προκλήθηκαν από την πανδημία έκτακτης ανάγκης ήταν παραδειγματική.

Για να αναφέρουμε μερικές ομιλίες, θυμόμαστε την έγκριση του νόμου αριθ. 16 (ημερομηνία 2018). Με αυτήν την πράξη, η κυβέρνηση έχει αυξήσει τον αριθμό των περιοχών που ορίζονται ως «ελεύθερη ιδιοκτησία» από 3 σε 10. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλοδαποί μπορούν επίσης να αγοράσουν ακίνητα στις ακόλουθες περιοχές: The Pearl, West Bay Lagoon και Al Khor, Rawdat Al Jahaniyah, Al Qassar (Περιοχή 60), Al Dafna (Περιοχή 61), Onaiza (Περιοχή 63), Al Wasail (Περιοχή 69), Al Khraij (Περιοχή 69) και Jabal Heleeb (Περιοχή 69).
Με αυτήν την πρωτοβουλία, ήδη το 2018, έγινε μια ξαφνική αύξηση της ζήτησης στο εξωτερικό. Αυξήστε ότι, πράγματι, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσει. Επιπλέον, η προσφορά κατοικιών κατά τους πρώτους μήνες του 2020 έφτασε τις 300.000 μονάδες. Χάρη στην ολοκλήρωση άλλων 900 διαμερισμάτων, 500 βίλες και άλλα έργα μπλοκαρίστηκαν λόγω του Covid-19. Το οικονομικό μπλοκ, δυστυχώς, επηρέασε επίσης ένα σημαντικό και πάντα ενεργό κομμάτι των τοπικών ακινήτων.

Αυτό συνδέεται με τα ενοίκια. Όπως είναι γνωστό, η αγορά ενοικίασης τείνει να επηρεάζεται λιγότερο από οποιαδήποτε κρίσιμη κατάσταση. Η μείωση της ζήτησης σε αυτόν τον τομέα αναμφίβολα σηματοδότησε ένα σοβαρό πλήγμα για ολόκληρη την οικονομία του Κατάρ. Πότε θα υπάρξουν σημάδια ανάκαμψης; Θα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του Κατάρ σε ένα από τα εδάφη όπου μπορείτε να μεταφερθείτε σε ένα υπέροχο σπίτι; Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η οικονομία του Κατάρ αναμένεται να χάσει περίπου 4 ποσοστιαίες μονάδες.

Όμως, όταν εξετάζετε τη δραματική κατάσταση σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια αρκετά μικρή απώλεια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα ή αν είστε περίεργοι να μάθετε πώς εξελίσσεται η παγκόσμια ακίνητη περιουσία ... καλά γνωρίζετε ήδη τι να κάνετε! Μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας και, κάθε μέρα, θα σας εγγυηθούμε νέα από όλο τον κόσμο!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB