Νέα Ζηλανδία και το χωριό προς πώληση

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια μοναδική γη. Τόσο γεωγραφικά-τοπίο όσο και πολιτιστικά. Στην πραγματικότητα, φιλοξενεί πολλές εθνοτικές ομάδες από όλο τον κόσμο. Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για μετεγκατάσταση. Σήμερα όμως, αποφασίσαμε να θέσουμε αυτό το έθνος στο κέντρο της στήλης μας, με έναν πολύ ασυνήθιστο παράγοντα. Συχνά μιλάμε για διαρθρωτικές αλλαγές, τάσεις της αγοράς, αλλά δεν έχουμε συναντήσει ποτέ παρόμοιο θέμα στο παρελθόν. Χωρίς προηγούμενα.

Στη Νέα Ζηλανδία, ένα χωριό εμφανίστηκε στο εθνικό ακίνητο. Λοιπον ναι! Δεν μιλάμε για απλές κατασκευές ή εξαιρετικά πολυτελή ακίνητα. Η υποθετική πώληση αφορά μια ολόκληρη πραγματικότητα. Εάν σας κάνει να χαμογελάσετε, αυτό που πρόκειται να προσθέσετε θα σας αφήσει άφωνους. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα απλό χωριό. Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά ασυνήθιστο ως ανακοίνωση, εισάγεται ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό

. Κάθε σπίτι που ανήκει σε αυτήν την τοποθεσία είναι σε στιλ Άπω Δύσης! Λίγο αναγκάζεται να είναι Νέα Ζηλανδία; Ισως ναι. Αλλά τα νέα κάνουν τους τρελούς επενδυτές που αγαπούν τη Δύση! Αλλά για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς είναι δομημένη αυτή η άτυπη πραγματικότητα, ας κάνουμε ένα σωστό βήμα πίσω. Πότε γεννήθηκε η χώρα; Και γιατί κυκλοφόρησε μόνο τώρα;
Το 2002 ο Bedogni, ιδρυτής μιας διάσημης εταιρείας γυαλιού, αποφάσισε να χτίσει ένα χωριό. Το ακριβές αντίγραφο μιας παραμεθόριας χώρας στο Qyoming (με ημερομηνία 1960). Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν απλό.

Όλα όσα είχε ο ιδρυτής μετά από τα πολυάριθμα ταξίδια του, τα οποία τον είδαν να ασχολείται με την ανακάλυψη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μαζί με τη σύζυγό του. Υπάρχουν επί του παρόντος δέκα ιστορικά κτίρια στη χώρα. Αυτές περιλαμβάνουν την παρουσία ενός κινηματογράφου, ενός γραφείου σερίφη, μιας αίθουσας μπιλιάρδου, ενός δικαστηρίου και ενός κτηρίου με 13 δωμάτια για περίπου 22 άτομα.

Εν ολίγοις, φαίνεται να έχει πάει πίσω στο παρελθόν! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μέχρι πρόσφατα, για να υπογραμμίσει την τοπική ομορφιά, το χωριό ήταν το σκηνικό για πολλές εκδηλώσεις. Σε πλήρες δυτικό στιλ! Αλλά υπήρχαν επίσης γάμοι, για τους λάτρεις του στυλ που αναφέρθηκε παραπάνω. Εν ολίγοις, μιλάμε για μια μοναδική και, χωρίς αμφιβολία, πρωτοφανή πραγματικότητα. Θέλετε να φτάσετε; Λοιπόν, πώς μπορείτε να το κάνετε. Το χωριό βρίσκεται στο βόρειο νησί της χώρας, περίπου έξι έως επτά ώρες με το αυτοκίνητο από το Ώκλαντ.

Αλλά αν εκτός από την επίσκεψη, ανυπομονείτε να κάνετε ένα επιπλέον βήμα και να γίνετε ιδιοκτήτες αυτού του κοσμήματος, θα είναι αρκετό για εσάς «μόνο» 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Μετατροπή σε ευρώ, μιλάμε για 6,6 εκατομμύρια. Εν ολίγοις, αυτή είναι μια περισσότερο από αναλογική μορφή, λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδικότητα του τόπου, αλλά και το πολύ υψηλό επίπεδο ευεξίας που απολαμβάνεται στη Νέα Ζηλανδία. Λοιπόν, είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην παλιά Δύση;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB