Από μια κελτική καλύβα σε ένα σπίτι σκύλων: η ιταλική καινοτομία

Ποιος θα πίστευε ότι μια κελτική καλύβα αργότερα θα γινόταν σπίτι για σκύλους; Ναι, σήμερα η πύλη μας γίνεται για αυτόν τον τετράποδο οδηγό! Ένα παράξενο που άξιζε να τονιστεί από εμάς στο Realigro. Είναι γνωστό ότι δεν είναι καλή στιγμή, ειδικά επειδή ο κίνδυνος μιας νέας κλειδαριάς φοβίζει πολλά έθνη. Αλλά κάθε τόσο πρέπει να ακούτε πιο ελαφριά νέα. Αλλά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον. Έτσι, σήμερα, όπως θα καταλάβατε, θα ανακαλύψουμε πώς ήταν δυνατόν να μετατρέψουμε μια αρχαία καλύβα, που συνδέεται με την κελτική παράδοση, σε ένα σπίτι σκύλων. Ας ξεκινήσουμε με την ιδέα. Η ιταλική ιδιοφυΐα του αρχιτέκτονα που αποφάσισε να υπογράψει αυτό το έργο είχε έναν μόνο στόχο.

Για να συνδυάσετε το προϋπάρχον κελτικό κλασικό στιλ με την ανάγκη δημιουργίας ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για την υποδοχή των σκύλων τους πιο ζεστούς μήνες στα βουνά. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη πώς το έργο ονομάστηκε «σπίτι του Χάιντι». Το στυλ είναι επομένως το χαρακτηριστικό των ορεινών εξοχικών σπιτιών, το οποίο ωστόσο δεν αλλάζει την τυπική αρχαία δομή που απολαμβάνει η ίδια η καλύβα. Τα υλικά που επιλέγονται για την υλοποίηση αυτής της εναλλακτικής ιδέας είναι όλα οικολογικά βιώσιμα και έχουν πολύ χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το ξύλο και η πέτρα, εκτός από την πρόκληση της αρχικής εποχής της κατασκευής, σας επιτρέπουν να απομονώσετε το σπίτι από τη ζέστη τους πιο ζεστούς μήνες. Διατήρηση ενός βέλτιστου περιβάλλοντος ακόμη και για τα πιο καυτά καλοκαίρια. Επιπλέον, η παρουσία μεγάλων καλυμμένων βεράντων εγγυάται απόλυτη δροσιά και πάνω από όλα ιδανική για τους φίλους μας με 4 πόδια.

Αλλά πώς αναπτύσσεται ολόκληρο το σπίτι; Η κεντρική περιοχή είναι αφιερωμένη στο σαλόνι και στο δωμάτιο. Γενικά, το κτίριο εκτείνεται σε δύο ορόφους, όλα φωτισμένα πλήρως από το φως του ήλιου. Προφανώς, δεν υπάρχει έλλειψη εξαιρετικά προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, καθώς και ενός γενικού συστήματος αυτοματισμού για ολόκληρη τη δομή. Στην πραγματικότητα, η καινοτομία που αντιπροσωπεύει αυτό το έργο προέρχεται από τη συνύπαρξη τυπικών στοιχείων της κελτικής παράδοσης, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με τις τεχνολογικές ανάγκες που εκφράζει η σημερινή κοινωνία. Μιλάμε επίσης για μια άνευ προηγουμένου δομή, καθώς στοχεύει να φέρει πίσω μια παλιά καλύβα και να της δώσει μια σαφώς μη συμβατική χρήση.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι κάτω από τις κύριες σκάλες, δημιουργήθηκε μια μεγάλη αποθήκη τόσο για την αποφυγή περαιτέρω σπατάλης χώρου όσο και για την εξασφάλιση ενός ακόμη πιο δροσερού και πιο προστατευμένου περιβάλλοντος για τους τυχερούς τετράποδους φίλους που θα φιλοξενήσουν τη δομή.

Εν ολίγοις, ένα μοναδικό μέρος που σίγουρα θα εγκαινιάσει έναν νέο στόχο αναφοράς για τη διεθνή αγορά ακινήτων. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε νέα εναλλακτικά έργα ή απλά θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες ειδήσεις της αγοράς ... απλά πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στην πύλη Realigro! Κάθε μέρα θα βρείτε όλα τα πιο φρέσκα νέα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB