Αειφόρος σπίτι: συμβουλές για το 2020

Συχνά ασχοληθήκαμε με το θέμα, ποια θα μπορούσαν να είναι τα στοιχεία που κάνουν το σπίτι μας όσο το δυνατόν πιο βιώσιμο. Με την εμφάνιση νέων τεχνολογιών, αλλά και με τη γέννηση διαφορετικών αναγκών, έχουμε θέσει ως στόχο να καταστήσουμε το σπίτι μας προσκολλημένο σε αυτές τις αλλαγές.

Και από τη στιγμή που εγκαινιάστηκε πρόσφατα το νέο έτος, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να κάνετε αυτές τις αλλαγές, ακόμη και χωρίς να κάνετε υπερβολικές στρεβλώσεις.
Έτσι εάν είστε έτοιμοι και δεν μπορείτε να περιμένετε για να ξεκινήσετε το έτος με τον φιλικότερο προς το περιβάλλον τρόπο, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τα ολοκαίνουργια νέα μας! Σε πλήρη γκάμα Realigro φυσικά!

Υποθέτουμε ότι αυτή η περίοδος του έτους θεωρείται ως η καλύτερη για την εκτέλεση αυτού του είδους εργασίας. Επίσης, να επενδύσουν στην αειφορία, αλλά πρόκειται για παρεμβάσεις που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε οικονομικό επίπεδο. Ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να σταθμίσουμε το κόστος και τις διαστάσεις της ίδιας της παρέμβασης. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι η επιλογή των υλικών. Γνωρίζουμε ότι εκτός από την διαφορετική αισθητική επίδραση, η χρήση ξύλου είναι μια έγκυρη λύση για να καταστήσει το σπίτι σας φιλικό προς το περιβάλλον. Αλλά πού και πώς να το χρησιμοποιήσετε;
Πρώτα απ 'όλα, το κύριο πλεονέκτημα στη χρήση του ξύλου δίνεται από τις υψηλές επιδόσεις όσον αφορά τη θερμομόνωση τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, αλλά είναι επίσης τέλειο ως δάπεδο, καθώς και αισθητικά ευχάριστο. Το ξύλο συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε αξεσουάρ επίπλωσης.

Τα χρώματα είναι το δεύτερο στοιχείο που θα αναλύσουμε σήμερα. Δεν το γνωρίζουν όλοι, ακριβώς αυτό των χρωμάτων, είναι μια πολύ σημαντική επιλογή. Υπάρχουν στην πραγματικότητα οικολογικά χρώματα, που χαρακτηρίζονται από το οικολογικό σήμα της ΕΕ. Ο τελευταίος εξασφαλίζει ότι πρόκειται για ένα οικολογικό προϊόν, το οποίο επομένως έχει πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από τον μέσο όρο. Συνεπώς, ο κύκλος ζωής του προϊόντος χαρακτηρίζεται από μικρό αριθμό διαλυτών.
Το όφελος είναι επομένως διττό. Τόσο για την υγεία μας, όσο και για τις πτητικές οργανικές ενώσεις είναι σημαντικά χαμηλότερες, και για το περιβάλλον, από την άποψη της ρύπανσης.

Ο φωτισμός είναι ο τρίτος θεμελιώδης πυλώνας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν θέλετε να κάνετε το σπίτι πιο πράσινο. Μετά από να μιλήσουμε για τη θέρμανση των θερμικά ενεργών προσόψεων, για το 2020 ξεκινάμε πάλι από τα βασικά. Το φως παίζει αποφασιστικό ρόλο στην κατοίκηση του σπιτιού του. Ναι στους λαμπτήρες οδήγησης. Δεν είναι μόνο μια πιο αποδοτική, αλλά και ανθεκτική τεχνολογία. Αλλά είναι βολβοί που δεν περιέχουν ούτε υδράργυρο ούτε μόλυβδο. Δεν παράγουν υπεριώδη ακτινοβολία, έχουν ανακυκλώσιμα συστατικά και, τέλος, δεν καταναλώνουν λιγότερο CO2.

Αυτά είναι μικρά κόλπα για να λάβετε υπόψη όταν θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας μια ανάσα καθαρού αέρα. Αλλά αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα, ακόμη και για τα παγκόσμια ακίνητα, απλά πρέπει να ενημερώσετε την πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB