Coronavirus και ευπάθεια στις αγορές των ΗΠΑ

Ο κοροναϊός έφερε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία στα γόνατά της. Αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως αναλύσαμε στους προηγούμενους οδηγούς, ένας τομέας που αναμφίβολα υπέφερε από αυτή την κατάσταση είναι δικός μας. Αλλά διαφορετικά στις διάφορες περιοχές του πλανήτη. Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην αντίδραση της αμερικανικής αγοράς ακινήτων η οποία, σύμφωνα με τα νέα, υποφέρει από αυτή την πολύ κρίσιμη φάση.

Αλλά, όπως γνωρίζουμε, δεν μπορεί να γίνει μια γενική ομιλία. Πρέπει όμως να βρούμε λεπτομέρειες και να εντοπίσουμε την κατάσταση.
Το ερώτημα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε είναι το εξής: ποιες είναι οι πιο ευάλωτες αγορές ακινήτων; Ποιο λιγότερο; Ας μάθουμε μαζί!

Μεταξύ των χωρών που κινδυνεύουν περισσότερο, προσδιορίζουμε αναμφισβήτητα τη Βορειοανατολική Ευρώπη, με την πρώτη θέση στο Νιου Τζέρσεϋ και τη Φλόριντα, ακολουθούμενη από τη Δύση και τη Μέση Δύση.

Αναλυτικά, υπάρχουν 50 αγορές σε αυτές τις περιοχές που θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνες, αν αναλύσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις που προκύπτουν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Αναλυτικά:
- Τέσσερις αγορές στη Νέα Υόρκη
- Τρεις στο Κονέκτικατ
- Δέκα στη Φλόριντα
- Ένας στην Καλιφόρνια

Αλλά βάσει αυτής της ανάλυσης κινδύνου; Η σχέση που λαμβάνεται υπόψη είναι εκείνη που σχετίζεται με την ανίχνευση των ακόλουθων προβλημάτων:
- Ποσοστό των στεγαστικών μονάδων με κίνδυνο αποκλεισμού
- Ποσοστό των κατοικιών με καθυστερημένες πληρωμές
- Ποσοστό κατοικιών με LVT (δάνειο σε αξία) ίσο ή μεγαλύτερο από 100

Οι κατατάξεις που καταρτίζονται βασίζονται στον τέλειο συνδυασμό των στοιχείων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πως χωρίστηκαν οι κομητείες; Με ένα σύνολο 483, η διαίρεση έγινε με βάση την ομοιογένεια των αποτελεσμάτων που αναφέρθηκαν στις διάφορες κατηγορίες.
Από το χαμηλότερο επίπεδο στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά αν και αυτή η ανάλυση μπορεί να φανεί τέλεια σε μεθοδολογικό επίπεδο, δεν μπορεί να εφαρμοστεί μακροπρόθεσμα. Τα αποτελέσματα είναι σαφή.
Είναι η βορειοανατολική περιοχή που κινδυνεύει περισσότερο.
Οι πιο εκτεθειμένες κομητείες είναι οι εξής: Μπέργκεν, Εσέξ, Πασαϊκ, Μεντεσέξ, Ένωση, Φλάγκλερ, Λίμνη, Πηλός, Χερνάντο, Όσσολα, Ρόκλαντ. Orange County, στην μητροπολιτική περιοχή του Poughkeepsie. Rensselaer County, στη μητροπολιτική περιοχή του Albany. και το νομό Ulster.

Σε αυτές τις κομητείες, οι μέσες τιμές κυμαίνονται από $ 160.000 έως $ 300.000. Αλλά δεν αποκλείεται ότι αυτές οι τιμές μπορεί να ποικίλουν λόγω αυτού του προβλήματος. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, η κατάρτιση ενός καταλόγου των περιοχών που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο δεν είναι αρκετά χρήσιμη αν όχι για το ενδεχόμενο.
Τι πρέπει να αναμένουμε από τη δυναμική της αγοράς; Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση; Προς το παρόν είναι αδύνατο να δοθεί μια αξιολόγηση που μπορεί να περιλαμβάνει και το μακροπρόθεσμο. Αυτό που αναμένεται, ωστόσο, και αυτό φοβάται, είναι ότι η κατάσταση αυτή επικεντρώνεται μόνο σε έναν τομέα, μπορεί στη συνέχεια να εξαπλωθεί, με τη συμμετοχή άλλων. Ενώ περιμένετε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε όπως πάντα να ενημερώνεστε για την πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB