Εργαστείτε στο σπίτι μετά το covid: το πιο δημοφιλές

Η θέση του Covid φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μας. Και η ακίνητη περιουσία ήταν αναμφίβολα ένας από τους τομείς που επηρεάστηκαν περισσότερο από την άποψη των ουσιαστικών αλλαγών. Στην πραγματικότητα, οι πιο δημοφιλείς τύποι είναι διαφορετικοί, σε σύγκριση με την προ Covid περίοδο. Στους προηγούμενους οδηγούς έχουμε αναλύσει πώς άλλαξε η στάση του δυνητικού αγοραστή έναντι των ακινήτων. Αποδείχθηκε ότι, χάρη σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, ήταν δυνατή η δημιουργία νέων στόχων αναφοράς.

Κατατάσσεται ανά ηλικία και προτιμήσεις. Αλλά ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς ανακαινίσεις; Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, αποφασίσαμε να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τις στατιστικές έρευνες που διεξήχθησαν διεθνώς. Ας καταλάβουμε λοιπόν ποια είναι τα μεγαλύτερα αιτήματα!

Πρώτα απ 'όλα, η ανάγκη να υπάρχει συνεχής χώρος μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού περιβάλλοντος. Όπως έχουμε επισημάνει συχνά, είναι θεμελιώδους σημασίας για τους νέους επενδυτές να απολαύσουν ένα ακίνητο με μπαλκόνι ή κήπο. Εν ολίγοις, η έννοια του χωρισμού εσωτερικού - εξωτερικού έχει ξεπεραστεί εντελώς.

Υπάρχουν επίσης πολλά αιτήματα για μεταφορά συγκεκριμένων εσωτερικών χώρων προς τα έξω. Ένα βασικό παράδειγμα; Η κουζίνα ! Ιδανικό για το καλοκαίρι αλλά και σε άλλες εποχές εάν καλύπτεται κατάλληλα με μεγάλα παράθυρα!
Ένα άλλο στοιχείο που ήταν θεμελιώδες στη διαδικασία αναδιάρθρωσης μετά τον Covid τόσο σε φυσικούς όσο και πάνω απ 'όλα ψυχολογικούς όρους είναι αυτό που σχετίζεται με τη λεγόμενη «ελεύθερη γωνία». Τι σημαίνει αυτός ο όρος; Με ελεύθερη γωνία σημαίνει ένα ευέλικτο και ευέλικτο περιβάλλον. Κατάλληλο για όλες τις ανάγκες του ιδιοκτήτη σπιτιού. Μια περιοχή εύκολα μετατρέψιμη σε δημιουργική περιοχή, χαλάρωση ή ακόμη και αφιερωμένη στο DIY.
Εν ολίγοις, ένας τομέας στον οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας.
Και μεταξύ αυτών, αναδεικνύεται επίσης η λεπτομέρεια της πλέον διάσημης έξυπνης εργασίας. Τόσο πολύ για να γίνει ένα κεντρικό στοιχείο ακόμη και στη δομή του σπιτιού σας.

Επομένως, ζητήθηκαν εργασίες εγκατάστασης ινών, δημιουργία απομονωμένων περιβαλλόντων σε σύγκριση με το υπόλοιπο σπίτι, ή ακόμη και δημιουργία νέων προσαρμοσμένων περιβαλλόντων εξοπλισμένων με υψηλές τεχνολογίες. Εν ολίγοις, μια νέα δομή που εισάγεται από το μηδέν σε ένα περιβάλλον που προηγουμένως θα έπρεπε να είναι ξένο προς τον κόσμο της εργασίας.
Επιπλέον, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δίνεται προσοχή στην καλύτερη μόνωση του ακινήτου. Η εξοικονόμηση ενέργειας διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο μετά τον Covid. Η μόνωση του σπιτιού σας με υλικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης είναι τώρα ένα βασικό βήμα τόσο για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα νέο ακίνητο, αλλά και για την ανάπτυξη του υπάρχοντος.

Εν ολίγοις, αυτά είναι τα κύρια στοιχεία που αποκαλύπτονται από τις διεθνείς στατιστικές που μας έχουν κάνει να καταλάβουμε πόσο αδιάλυτος είναι ο δεσμός μεταξύ κοινωνίας και ακινήτων. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις μεγάλης εμβέλειας για να κατανοήσουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες σε αυτόν τον τομέα στο μέλλον. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι εμείς στο Realigro θα σας ενημερώνουμε πάντα για τις αλλαγές που θα επηρεάσουν την αγορά ακινήτων σε όλες τις μορφές της!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB