Αρχαία και μοντέρνα: οι καινοτομίες στο σπίτι deco

Συχνά υπάρχει μια τάση να πιστεύουμε ότι, με την έλευση του νέου έτους, κάθε στυλ που ανήκει στο παρελθόν έχει εγκαταλειφθεί. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Συχνά ασχοληθήκαμε με τον λόγο του ρετρό στυλ. Στην πραγματικότητα, για τους ερασιτέχνες vintage, είναι η καλύτερη λύση να μην εγκαταλείψουμε εντελώς τα γούστα σας από την άποψη της εσωτερικής επίπλωσης. Και αν αγαπάτε ιδιαίτερα τα έπιπλα αντίκες και θέλετε να βρείτε το σωστό συμβιβασμό με τη νεωτερικότητα; Εδώ είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες συμβουλές από κορυφαίους ειδικούς στο σπίτι deco. Θα κατορθώσετε να μην εγκαταλείψετε τα έπιπλα και τα έπιπλα σας, διατηρώντας παράλληλα ένα μοναδικό στυλ στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Συνήθως, όταν σκεφτόμαστε το κατ 'εξοχήν παλαιό διαμέρισμα, στη συλλογική φαντασία εμφανίζονται κάποια ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία. Για να διευκολύνουμε την επιλογή των λεπτομερειών από τις οποίες θα ξεκινήσουμε προκειμένου να αναδιοργανώσουμε το περιβάλλον στο σπίτι, υπενθυμίζουμε:
- Ταπετσαρία ανακούφισης
- Γεωμετρικές εκτυπώσεις
- Ογκώδη και πλούσια κουρτίνες
- Ξύλινα έπιπλα αντίκες
- Κρεμαστά πολυέλαιοι
- Πίνακες με εξαιρετικά ογκώδη πλαίσια
- Μεγάλα και κινητά τραπεζομάντιλα, παστέλ ή με σχέδια
- Καλύπτει καρέκλες και καναπέδες με προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες

Για αυτά τα στοιχεία μεγάλης οπτικής επίδρασης, πρέπει να συσχετίσουμε άλλους, δευτερεύοντες, αλλά ακόμα θεμελιώδεις. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τα ντουλάπια της παλιάς γιαγιάς, γεμάτα από ασημικά και κεραμικά σετ; Γιατί λοιπόν να μην δώσουμε αυτά τα στοιχεία νέα ζωή; Στη συνέχεια, αρχίστε να τις αξιολογείτε με απλές επεξεργασίες για να αναβιώσει το χρώμα. Επιπλέον, εκθέστε τις σε γωνίες που θα παραμείνουν άδειες και στερούνται προσοχής. Έτσι θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μικρές λεπτομέρειες προς όφελός σας.

Και ποιος είπε ότι το τρύγο είναι μόνο σε έπιπλα; Μια άκρη που αποδίδεται από τους κύριους ειδικούς σπιτικής διακόσμησης είναι αυτή των ρούχων. Αν έχετε ρούχα ή αξεσουάρ που εκφράζουν πλήρως το στυλ που αναζητάτε, τοποθετήστε τα σε προβολή. Ίσως να δημιουργήσετε μια γωνιά ντουλαπιών, έτσι ώστε όποιος εισέρχεται στο σπίτι σας μπορεί να κάνει άλμα στο παρελθόν. Προφανώς, μέσα στα όρια της μετριοπάθειας. Θυμηθείτε: όταν πρόκειται για διακόσμηση στο σπίτι, ο νόμος «λιγότερο είναι περισσότερο» κερδίζει όλα!

Και αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο προσκολλημένο σε μια εποχή που πέρασε, επωφεληθείτε από τη μουσική. Καλά ναι. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε ένα ραδιόφωνο της εποχής ή τα σχετικά βινύλια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε για να δημιουργήσετε τη γωνιά σας της αρχαίας μουσικής. Και γιατί όχι, η θέση τους σε λειτουργία δεν θα ήταν τόσο κακή!

Έτσι, αφού είχατε αυτές τις μικρές συμβουλές για το πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε ένα αρχαίο στυλ, χωρίς ωστόσο να αποκλείσετε τις ανέσεις του παρόντος, πρέπει απλά να σας ευχηθούμε καλή δουλειά! Εμείς στο Realigro είμαστε πάντα έτοιμοι να σας δώσουμε τις σωστές πληροφορίες. Όχι μόνο στην αγορά ακινήτων, αλλά και στο σπίτι διακόσμηση και τα τελευταία νέα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB