Υποθήκες και ισπανική άμυνα

Σε κάθε σεβασμό ποδοσφαιρικού αγώνα, οι εμπρόσθιοι παίζουν θεμελιώδη ρόλο. Αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αμυντικούς, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στην άλλη ομάδα να ρίξει την μπάλα στο τέρμα, αντιμετωπίζοντας την επίθεση. Λοιπόν, όπως και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ακόμα και στην ακίνητη περιουσία μιλάμε συχνά για επίθεση και άμυνα. Ειδικότερα, σήμερα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς και αν η άμυνα μιας χώρας είναι επαρκής ενάντια στην επιδημία. Μιλάμε για μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση υγείας στην Ευρώπη: την Ισπανία. Ένα αξιοζήλευτο έθνος για τα μνημεία και το φαγητό και το κρασί του, και πάνω απ 'όλα για τη ζεστασιά του πληθυσμού, ήταν το έδαφος που εμποδίστηκε περισσότερο από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid.

Προκειμένου να λάβουμε απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα που θέτουμε στον εαυτό μας, αποφασίσαμε να αναλύσουμε το πρώτο εξάμηνο της Ισπανίας, τόσο στον μικρο τομέα της αγοράς ακινήτων, όσο και σε συνολικό οικονομικό επίπεδο. Θα επικεντρωθούμε ειδικότερα στο αίτημα για υποθήκες για τη στήριξη ενός κόστους ακινήτων. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τα νέα μας σήμερα!

Όσον αφορά το μέσο ποσό, σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, το πρώτο εξάμηνο του έτους η αξία ήταν περίπου 120 χιλιάδες ευρώ. Με 1% αλλαγή από το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν, το 2007 ήταν το σημείο καμπής. Έτος κατά το οποίο η μέση υποθήκη που καταγράφηκε έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών. Για συνολικά 185.643 ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, παρακολουθήθηκε μια πραγματική κατάρρευση, η οποία έφτασε αυτή την τιμή σε 80 χιλιάδες. Για συνολική αξία -56 ποσοστιαίες μονάδες.

Με βάση τις μηνιαίες υποθήκες, από την άλλη πλευρά, το πρώτο μισό της Ισπανίας δείχνει μέση αξία 460 ευρώ. Σύμφωνα με την κρίση των εμπειρογνωμόνων, αυτή η τιμή θα πρέπει να ληφθεί υπόψη λόγω των πολυάριθμων δεικτών κινδύνου που έχουν εμφανιστεί κατά την περίοδο αυτή και οι οποίοι επί του παρόντος παραμένουν σταθεροί. Επιπλέον, οι τράπεζες εξακολουθούν να είναι αδιάφορες να υιοθετήσουν μια συντηρητική πιστωτική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι επωφελούνται από υποθήκες και ότι έχουν πραγματικές εγγυήσεις. Για να μιλήσουμε σε ποσοστά, έχουν χορηγηθεί υποθήκες σε άτομα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, το οποίο ωστόσο αντιπροσωπεύει ένα πολύ λεπτό κομμάτι του συνόλου. Το σύνολο είναι στην πραγματικότητα περίπου το 7% των αιτούντων.

Ένα πολύ χαμηλό επίπεδο, που μας κάνει να καταλάβουμε πόσο κρίσιμο και κουραστικό είναι να είμαστε σε θέση να επανενταχθούμε στα ισπανικά ακίνητα, εάν δεν έχετε σταθερά οικονομικά θεμέλια. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ισπανική περιουσία υπέστη και εξακολουθεί να υποφέρει από την κατάσταση του Covid. Θεωρούμε επίσης ότι η Ισπανία έχει σημειώσει επί του παρόντος μια νέα αύξηση των λοιμώξεων, η οποία οδηγεί σε μια αίσθηση αποπροσανατολισμού τόσο για τους επενδυτές, αλλά και για τους ίδιους εμπειρογνώμονες στον τομέα που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες μακροπρόθεσμες προβλέψεις.

Είναι επομένως προφανές ότι, μετά από λίγο, η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Φυσικά, ελπίζουμε ότι η Ισπανία με την ενέργειά της μπορεί να ανακάμψει!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB