Ακίνητα για οικογένειες: οι καλύτερες πόλεις

Οι ανάγκες των επενδυτών δεν είναι ποτέ οι ίδιες, καθώς κάθε κατηγορία αναφοράς αντιπροσωπεύει ανάγκες που καθορίζουν τη ζήτηση στον κόσμο της αγοράς ακινήτων. Αν και είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια, ο καλύτερος χρόνος για επενδύσεις σε τούβλο, με λίγες εξαιρέσεις, είναι ο σημερινός, πρέπει να ασχοληθούμε με τους διάφορους παράγοντες στην αγορά.

 Σήμερα, αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προσοχή ιδιαίτερα σε μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία. Μιλάμε για οικογένειες. Είτε είναι περισσότερο ή λιγότερο πολυάριθμοι, αντιπροσωπεύουν συμφέροντα από μόνα τους. Έτσι, εάν θέλετε να μετακομίσετε σε μια νέα χώρα με την οικογένειά σας, απλά θα πρέπει να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες που πρέπει να λάβετε υπόψη, εάν το όνειρό σας είναι να μετακομίσετε σε μια πόλη κατάλληλη για τις ανάγκες της οικογένειάς σας.
Έτσι, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη σημερινή στήλη μας!

Ξεκινάμε από τα καλύτερα έθνη. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης, σε αυτές τις περιπτώσεις, διαθέτουν πραγματικά μοναδικές ιδιαιτερότητες. Η Δανία κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξή μας. Ένα πρότυπο όσον αφορά τη βοήθεια για γονείς, χάρη σε καινοτόμες πολιτικές για την προστασία της γονικής άδειας. Δεν υπάρχει επίσης έλλειψη εξαιρετικής υγειονομικής περίθαλψης και δωρεάν εκπαίδευσης.
Για να αποφύγουμε για τους αντίθετους λόγους, το Καζακστάν, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης.
Η Σουηδία και η Νορβηγία ακολουθούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Ο τελευταίος, με υψηλότερο κατά κεφαλήν ακαθάριστο εισόδημα στον κόσμο και με σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης, απολαμβάνει αποδεδειγμένο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας. Τα ιατρικά έξοδα είναι ελάχιστα και, επιπλέον, το κράτος επιτρέπει και χορηγεί μια σειρά επιδοτήσεων για την υποστήριξη της οικογένειας. Από αυτό προκύπτει ότι η διατήρηση ενός παιδιού, όσον αφορά τις δαπάνες, είναι ελάχιστη. Η κατάσταση στη Σουηδία είναι ανάλογη.

Αφήνοντας τις σκανδιναβικές χώρες, αν θέλαμε να επικεντρωθούμε στην καλύτερη χώρα, η Ελβετία θα κερδίσει, ακολουθούμενη από τον Καναδά και την Ιαπωνία.
Εκτός από τη γραφειοκρατική ευκολία, ένα στοιχείο υπέρ των νοικοκυριών στην Ελβετία είναι ο χαμηλός αριθμός των φόρων που πρέπει να καταβληθούν. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που περιορίζουν και επιβραδύνουν το σύστημα. Το όλο θέμα είναι αρκετά γραμμικό. Επιπλέον, το άριστο σύστημα ασφαλείας και η σχεδόν ιδεαλιστική τάξη και η καθαριότητα των ίδιων των πολιτών καθιστούν αυτή τη χώρα αληθινά απαράμιλλη.

Ο Καναδάς, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει ένα «ευτυχές νησί» για τις οικογένειες. Πολλά έχουν επενδυθεί στην υπηρεσία δημόσιας υγείας, με υψηλές επιδόσεις. Το πολυπολιτισμικό κλίμα και, πάνω απ 'όλα, ένα εξαιρετικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, αποδίδουν επίσης χαρακτηριστικά σε αυτό το έθνος που δεν πρέπει να υποτιμάται.

Όσον αφορά τις τιμές, προφανώς, για να αγοράσει ένα ακίνητο, η διακύμανση είναι αρκετά υψηλή σε όλες αυτές τις χώρες. Αυτό που υπογραμμίσαμε σε αυτό το τμήμα είναι η ευνοϊκή κατάσταση που θα μπορούσε ενδεχομένως να βρει ένας οικογενειακός άνθρωπος για να μετακομίσει σε ένα νέο έθνος.

Ποια χώρα θα επιλέξει να ανακατανείμει το 2020;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB