Powers εναντίον Covid-19

Μετά τις πρώτες κρίσιμες περιόδους, φαίνεται ότι η κατάσταση του Covid-19 είναι τουλάχιστον σαφέστερη για τους μελετητές. Και παρόλο που τα προβλήματα συνεχίζονται, φαίνεται ότι για να βγει νικητής από αυτήν την πρόκληση, το συντομότερο δυνατό, θα είναι η Βιέννη και η Λισαβόνα.
Αλλά ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης, αναλύοντας λεπτομερώς την τρέχουσα και την επόμενη κατάσταση στις κύριες πόλεις. Τόσο ευρωπαϊκό όσο και μη ευρωπαϊκό.
Έτσι, αν είστε περίεργοι για το πού και πώς θα αυξηθεί πιο εύκολα η ακίνητη περιουσία ... λοιπόν είστε στο σωστό μέρος.

Η παγκόσμια αγορά ακινήτων είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια ισχυρή επιβράδυνση και θα υπάρξουν πολλά στην ακίνητη περιουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις αρχές του έτους, οι πόλεις που είχαν διαμορφωθεί ως οι καλύτερες, όσον αφορά την ανάπτυξη στην αγορά, ήταν το Παρίσι, το Μαϊάμι, το Βερολίνο και η Γενεύη. Περιττό να πούμε, αυτή η αύξηση των δυνατοτήτων που αναδύονται στα ακίνητα έχει διαταραχθεί εντελώς. Αντί για αυτές τις υπέροχες και ιδιαίτερες αστικές πραγματικότητες, εντοπίζουμε αυτήν τη στιγμή τη Λισαβόνα, το Μονακό, τη Βιέννη και τη Σαγκάη.
Αλλά για να υπερασπιστούμε καλά από αυτήν την κατάσταση, υπάρχουν και άλλες πρωτεύουσες.

Το Λονδίνο και η Λισαβόνα, όσον αφορά την ανάπτυξη, θα έχουν ώθηση 5%. Αντίθετα, η ευρωπαϊκή αγορά βρίσκει το Βερολίνο, τη Γενεύη, τη Βιέννη και τη Μαδρίτη. Αυτές οι πόλεις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, θα μοιραστούν μια αύξηση τιμών που θα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 4,9 ποσοστιαίων μονάδων.

Γιατί θα ξεχωρίσει το Λονδίνο; Εδώ έρχεται το διασκεδαστικό μέρος. Η πόλη της Βασίλισσας Ελισάβετ θα έχει υψηλό στόχο χάρη στο φαινόμενο Brexit. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση σχετικά με την έξοδο από την Ευρώπη έχει προκαλέσει πολλές αβεβαιότητες μεταξύ των επενδυτών, θα είναι ακριβώς η έξοδος από την ΕΕ που θα επιτρέψει την ταχεία άνοδο στο Λονδίνο. Άνοδος που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο, αν λάβουμε υπόψη ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, οι τιμές έχουν μειωθεί κατά 25% λιγότερο.

Η Λισαβόνα θα βασίσει την πολιτική ακινήτων στην τιμή premium, που θα ανατεθεί σε πολυτελή ακίνητα. Λίγη διαθεσιμότητα αλλά ποιότητα. Μια αγορά που θα περιλαμβάνει την ελίτ και όχι τη μάζα.
Η Βιέννη θα καταφύγει επίσης στην πολυτέλεια, με αποτελεσματική αύξηση των τιμών ακόμη και στην πιο τυπική κατοικία.

Από αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε, η δεύτερη εγχώρια αγορά θα είναι αυτή που θα ανακάμψει πιο εύκολα. Οι επενδυτές που στοχεύουν να αγοράσουν ένα ακίνητο πιθανότατα θα το πράξουν για να έχουν την ευκαιρία να βρουν την τέλεια ευκαιρία (το συντομότερο δυνατό) να ρίξουν τις αποταμιεύσεις τους σε ένα ποιοτικό τούβλο. Εδώ είναι ο λόγος για τον οποίο, μετά από ένα μέγιστο χρονικό διάστημα έξι μηνών σύμφωνα με τους μελετητές, θα υπάρξει πραγματική άνοδος των αιτημάτων στις πρωτεύουσες. Η αγορά αντί για τα πρώτα σπίτια, θα τείνει να παραμείνει εντός των εθνικών συνόρων. Εν μέρει λόγω της απουσίας ενός πλήρους οράματος για την πολιτική, κοινωνική και, πάνω απ 'όλα, κατάσταση υγείας μιας ξένης χώρας, εν μέρει για να αποφευχθούν αλλαγές σε μια περίοδο γεμάτη από αλλαγές.

Και εσείς, θα στοιχηματίσετε σε αυτές τις πόλεις για να αλλάξετε τη ζωή σας;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB