Ενιαίο και με γάτα: ad hoc ενοικιάσεις στην Ιαπωνία

Κάθε φορά που μια εταιρεία αποφασίζει να βυθιστεί σε μια νέα πραγματικότητα, το κάνει μέσω μιας προσεκτικής μελέτης του τμήματος στόχου. Δηλαδή, αυτό το κομμάτι των δυνητικών καταναλωτών να ικανοποιούνται στο μέγιστο, λόγω των αναγκών τους. Λοιπόν, ακόμη και στα ακίνητα ισχύει ο ίδιος «χρυσός» κανόνας. Με την πάροδο των ετών, τα τμήματα της αγοράς έχουν πράγματι δημιουργηθεί, τροποποιηθεί ή ακόμη και εξαλειφθεί. Μεταξύ των νέων εγγραφών εντοπίζουμε τους Millennials, που έχουν ξεσηκώσει πάνω από όλα τα «κλασικά» συμβόλαια ενοικίασης, δημιουργώντας τους λεγόμενους χώρους συν-διαβίωσης. Σε μια εποχή όπου όλα είναι δυνατά, τα πιο φρέσκα και ταυτόχρονα ασυνήθιστα νέα προέρχονται από την Ιαπωνία.

Προφανώς, σε αυτό το έθνος, έχει προκύψει τόσο μεγάλο τμήμα που οδήγησε μια κατασκευαστική εταιρεία να δημιουργήσει ένα ad hoc περιβάλλον. Μιλάμε για singles με μια γάτα. Αν και η ερώτηση μπορεί να προκαλέσει ειρωνεία, ξέρετε ότι το έργο είναι πραγματικό και περισσότερο από το εγκαινιασμένο. Είναι μια συνεργασία τεσσάρων χεριών μεταξύ της κατασκευαστικής εταιρείας και μιας μάρκας φροντίδας γάτας. Αλλά πώς θα είναι αυτά τα διαμερίσματα; Πρώτα απ 'όλα μιλάμε για στούντιο περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων αλλά με ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό: είναι εξοπλισμένα με όλες τις δυνατές και φανταστικές ανέσεις για τους φίλους μας. Αναλυτικά, υπάρχουν: περιοχές όπου το ζώο μπορεί να ασκηθεί, άλλοι για να κινηθούν ελεύθερα, μια περιοχή που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην περιποίηση, έναν πιο «οικείο» χώρο για ανάγκες και έναν χώρο διασκέδασης με όλα τα παιχνίδια που θα μπορούσε να κάνει μια γάτα τρελή με χαρά.

Αυτή η συνεργασία σχεδιάζει να κατασκευάσει 12 διαμερίσματα, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά ενοικίασης. Αλλά αυτό που αναρωτιούνται οι περισσότεροι περίεργοι, και σίγουρα κι εσείς, είναι η τιμή για να υπογράψετε ένα παρόμοιο συμβόλαιο. Το σύνολο της αποπληρωμής ενός μήνα είναι 60.000 γιεν, δηλαδή περίπου 500 $ ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ! Ο συγκάτοικος και ο τυχερός φίλος γάτας μπορούν να απολαύσουν επιπλέον προνόμια. Αυτά περιλαμβάνουν ένα δώρο μπόνους για να ξοδέψετε στο κατοικίδιό σας σε οποιοδήποτε κατάστημα αφιερωμένο σε αυτόν.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι είναι ένα συγκρότημα κατασκευασμένο με οικολογικά βιώσιμα υλικά. Τόσο οι περιοχές που δημιουργήθηκαν για την ευημερία του ιδιοκτήτη όσο και εκείνες για το ζώο που αγαπούν περισσότερο οι Ιάπωνες αντιμετωπίζονται λεπτομερώς. Εν ολίγοις, αυτές οι ειδήσεις άξιζαν να κοινοποιηθούν, ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε στην οποία η αγορά ακινήτων και κατασκευών φαίνεται να βρίσκεται σε φάση διακοπής. Όλα αυτά μας δίνουν ελπίδα για μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη στα παγκόσμια ακίνητα και… γιατί όχι, επίσης για τη βελτίωση της μελέτης δυνητικών νέων επενδυτών.

Και εσείς, θα αγοράζατε ποτέ ένα νέο σπίτι για τον τετράποδο φίλο σας; Περιμένοντας την απάντησή σας, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε ξανά το ιστολόγιό μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB