Το Μανχάταν εξακολουθεί να είναι ισχυρό

Μία από τις σημαντικότερες αγορές στη Νέα Υόρκη φαίνεται να έχει εγκαινιάσει το 2020 σε μεγάλο βαθμό.
Μετά από μια περίοδο παρακμής, η αγορά του Μανχάταν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.
Επομένως, τα χρόνια κρίσης φαίνεται να είναι μια μακρινή μνήμη, δεδομένου ότι το τελευταίο τρίμηνο του τριμήνου, οι συμβάσεις αγοράς και πώλησης μειώθηκαν μόνο κατά 1,2%. Έτσι, σπάζοντας μια τάση που αντίθετα σήμανε σημαντικά υψηλότερους αριθμούς.

Τα καλύτερα καταγεγραμμένα στοιχεία, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την κρίσιμη περίοδο που ξεκίνησε το 2017, προσφέρουν ελπίδα στους επενδυτές, οι οποίοι, ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν επιφυλάξεις γι 'αυτό.
Στην πραγματικότητα, οι δυνητικοί αγοραστές εξακολουθούν να μην εμπιστεύονται το ακίνητο του Μανχάταν, καθώς η αγορά φαίνεται να έχει υπερθερμανθεί. Πράγματι, οι τιμές το 2017, παρά την υπέρβαση της κρίσιμης περιόδου, αυξήθηκαν κατά σχεδόν 50%.

Αυτό απέτρεψε κάθε ενεργό δράση προσανατολισμένη προς την αγορά και την πώληση. Επί του παρόντος, η κατάσταση έχει αλλάξει τελείως. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για μια πιο χαλαρή στιγμή, επίσης χάρη στην πτώση των τιμών. Οι αριθμοί μειώνονται, αλλά δεν είναι ακόμα πολύ χαμηλοί για να θεωρηθούν πλεονεκτικοί.
Ως εκ τούτου, απαιτείται μια μικρή προσπάθεια από τους αγοραστές. Μειώνοντας τις «απαιτήσεις» και βλέποντας την πιο σημαντική αγορά της Νέας Υόρκης, μια πραγματική ευκαιρία για το μέλλον του.

Ωστόσο, το 2019 φαίνεται να έχει τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Μιλάμε για το 88% των πωλήσεων που ολοκληρώθηκαν με κύκλο εργασιών τριών εκατομμυρίων δολαρίων ανά μονάδα. Πραγματικά εξωφρενικά στοιχεία, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ποικίλη αγορά, η οποία περιλαμβάνει τόσο πολυτελή αλλά και τα πιο τυποποιημένα κατοικημένα.
Αλλά ποιοι ήταν οι παράγοντες που συνέβαλαν στην αφύπνιση της ακίνητης περιουσίας του Μανχάταν;

Οι νέοι ομοσπονδιακοί νόμοι, πρώτα απ 'όλα, έχουν περιορίσει τα φορολογικά οφέλη των ακινήτων μέσω νέων φόρων ιδιοκτησίας. Για το λόγο αυτό, είναι οι ίδιοι ιδιοκτήτες αρκετών ιδιοκτησιών που θέλουν να πουλήσουν τη δεύτερη ιδιοκτησία σε τρίτους, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να αποσβέσουν αυτές τις δαπάνες.

Οι πωλητές, ωστόσο, σύμφωνα με τους κύριους οικονομολόγους του κλάδου, θα συνεχίσουν να ακολουθούν τη μείωση των τιμών, φθάνοντας το μερίδιό τους σε -5 ποσοστιαίες μονάδες. Αλλά ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η πολιτική.
Οι νέες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν φέτος, θα μπορούσαν να τερματίσουν αυτήν την ελπιδοφόρα κατάσταση.
Είναι γνωστό ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου απλή, τόσο στο Μανχάταν όσο και στη Νέα Υόρκη.

Όπως πάντα, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς η αγορά θα εξελιχθεί λεπτομερώς. Χωρίς αμφιβολία, οι μεταβλητές που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι πολλαπλές. Πόσο διαφορετικά είναι και τα χαρακτηριστικά που αναζητούνται σε μια ιδιοκτησία από τις διάφορες κατηγορίες πιθανών αγοραστών.

Τι μπορούμε να πούμε, πρέπει απλώς να περιμένουμε σημαντικές ειδήσεις από ένα από τα πιο σημαντικά ακίνητα στην Αμερική. Εάν και εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε για να μάθετε περισσότερα, ή αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στο Μανχάταν, απλά πρέπει να κάνετε ένα πράγμα. Συνεχίστε να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας, για να δείτε όλα τα νέα της Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB