Coliving: ζωντανά και συνεργαστείτε

Τι σημαίνει ο όρος «Coliving»;
Γιατί είναι μέρος της καινοτομίας της χρονιάς; Ας ξεκινήσουμε κάνοντας ένα βήμα πίσω. Πριν μιλήσουμε για το "coliving" είναι απαραίτητο να σημειωθεί η ετυμολογία του όρου. Το πρόθεμα "co" ορίζει οποιαδήποτε κοινή χρήση, συνεργασία. Εξάγοντας τον στον τομέα των ακινήτων, μιλάμε για συμβίωση, επομένως για κοινή χρήση χώρων μεταξύ συγκατοίκων.

Αν και μπορεί να είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική, αυτή τη φορά η καινοτομία είναι μέρος της ευκολίας της συλλογής. Μια ευκολία υπαγορεύεται επίσης από παρόμοιες ανάγκες, καθώς και από καθαρά οικονομικούς όρους. Και αυτές οι εγγυήσεις καλύπτονται από μια νέα κλήση, από όλη την ιταλική καταγωγή, ακριβώς από το Trentino. Αφού η ιταλική χερσόνησος διακρίθηκε για τα λεγόμενα «σπίτια ενός ευρώ» (για τα οποία μιλήσαμε στους προηγούμενους οδηγούς), σήμερα θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την περαιτέρω περιέργεια. Στη Luserna, έναν δήμο της επαρχίας του Trento, εκδόθηκε μια νέα πρόσκληση, με την ονομασία: «Συνεργασία, κοινή χρήση και διαβίωση».

Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό μιας μικρής και ορεινής πραγματικότητας. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την ανακοίνωση, ακολουθούν οι λεπτομέρειες της ανακοίνωσης για εσάς.
Δημοσιεύθηκε στις 5 Ιουνίου 2020 και ισχύει έως τις 3 Αυγούστου του ίδιου έτους, αυτό το έργο στοχεύει στην αντιστροφή της τάσης. Εξηγούμε καλύτερα. Όπως διδάσκει η ιστορία, κατά τη διάρκεια των αιώνων, η διαδικασία αστικοποίησης ήταν όλο και πιο σημαντική. Υπάρχουν λίγες πραγματικότητες που εξακολουθούν να τηρούν την προέλευση και τις παραδόσεις τους. Και η Λουσέρνα είναι ένα από αυτά. Ο δήμαρχος της χώρας έχει έναν σαφώς καθορισμένο στόχο. Αυτό που φέρνει τα νοικοκυριά συνδέονται επίσης διαφορετικά από μια απλή σχέση αίματος, με τη συνύπαρξη σε ένα εναλλακτικό εδαφικό πλαίσιο. Ικανός να προσφέρει τόσα πολλά. Ένα συνεχές δόσιμο.

Από τη μία πλευρά, ένας νέος πληθυσμός με νέες ιδέες και τόσα πολλά έργα, από την άλλη, νέες συμφωνίες εμπιστοσύνης μεταξύ της περιοχής και του πληθυσμού, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία νέων δομών τοπίου. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια έργα, το κύριο χαρακτηριστικό του «Coliving συνεργαζόμενος διαβίωση» δίνεται από το χρονικό όριο. Στην πραγματικότητα, μετά από μια πιθανή προσκόλληση στο έργο, (ακριβώς 4 χρόνια δωρεάν ενοικίασης), το άτομο θα αναγκαστεί να αποφασίσει εάν θα αγοράσει ή όχι το ακίνητο. Προφανώς, δεδομένου ότι πρόκειται για ομάδες ανθρώπων, η απάντηση είναι πιθανότερο να είναι θετική. Μια έξυπνη κίνηση, η οποία έχει επίσης μέτρια επιτυχία διεθνώς.

Επιπλέον, μιλάμε για μια ιδιαίτερα υπονοούμενη περιοχή. Το Trentino είναι στην πραγματικότητα γνωστό για την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του.
Αυτά είναι εντελώς μη μολυσμένα μέρη, με μια μοναδική παράδοση που, ωστόσο, χρειάζονται βοήθεια από τον πληθυσμό. Μια συγκεκριμένη βοήθεια, την οποία μπορεί να φέρει μόνο ένα νέο κύμα κατοικιών. Ποτέ όπως σε αυτήν την περίπτωση, η δημιουργία ενός δικτύου δεν είναι πρωταρχικής σημασίας, για να δοθεί ξανά ζωή σε αυτήν την περιοχή. Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι το σημείο εκκίνησης για αυτήν την υπέροχη τοποθεσία, αλλά και ως παράδειγμα για όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB