Ινδική κοινωνική κατοικία

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για έξυπνες πόλεις. Για να μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα σπίτια και τις πόλεις μας σε πολύ πιο πρωτοποριακές έννοιες. Αλλά αυτή η μέθοδος που επικεντρώνεται στην ευφυή ανανέωση δεν υλοποιείται μόνο και αποκλειστικά σε τομείς που έχουν ήδη αναπτυχθεί σαφώς. Οι αναπτυσσόμενες χώρες υιοθετούν επίσης αυτή τη νέα τάση προς την εδαφική ανάπλαση. Λοιπόν, σήμερα πρόκειται να αναλύσουμε ένα έθνος που φαίνεται να είναι πολύ πίσω, αλλά το οποίο υιοθετεί ένα πανευρωπαϊκό σχέδιο όσον αφορά την ακίνητη περιουσία.

Μιλάμε για την Ινδία και το έξυπνο πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης. Στην πραγματικότητα, έχει εγκριθεί και υλοποιείται ένα έργο που αποσκοπεί στην κατασκευή περίπου χιλίων προσιτών κατοικιών σε μια ινδική πόλη άνω των έξι εκατομμυρίων κατοίκων. Η τυχερή τοποθεσία είναι η Pune στη δυτική Ινδία. Τι συνεπάγεται αυτό το έργο;

Πρόκειται για μια νέα εδαφική ανάπλαση, η οποία μειώθηκε μέσω ενός συνδυασμένου πολεοδομικού σχεδίου. Αφενός, θα εφαρμοστεί ένας σύγχρονος σχεδιασμός και, από την άλλη, θα υιοθετηθεί ένα δίκτυο βιώσιμων λύσεων από περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική άποψη. Υπηρεσίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με μηδενικό αντίκτυπο στο οικοσύστημα με τη βοήθεια των ΤΠΕ (τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών).

Αλλά πώς θα αντιμετωπιστούν όλες αυτές οι υπηρεσίες; Και εκεί έρχεται η διασκέδαση. Τα πάντα θα διαχειρίζονται και θα παρακολουθούνται με μια απλή και διαισθητική εφαρμογή: την εφαρμογή Planet. Αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα, και πάνω απ 'όλα δωρεάν, εγγυάται συνεχή παρακολούθηση της κατανάλωσης και άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες αφιερωμένες στους ανθρώπους, όπως η κοινή χρήση.

Αλλά γιατί είναι αυτό του Pune ένα τόσο καινοτόμο πρόγραμμα για ακίνητα; Επειδή πρόκειται για μία από τις πρώτες δραστηριότητες που θα επιτρέψουν σε αυτήν την ήπειρο να έχει μια πιο ανοιχτή και καινοτόμο προοπτική από την έννοια της ακίνητης περιουσίας (καθυστέρηση στην Ινδία).

Στην Ινδία, στην πραγματικότητα, ο υπερβολικός δημογραφικός δυναμισμός έχει προκαλέσει ένα σημαντικό στεγαστικό έλλειμμα, το οποίο μπορεί να υπολογιστεί με φυσική ανάγκη για περίπου 27 εκατομμύρια προσιτές κατοικίες (που πρέπει να επιτευχθούν έως το 2030).

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, άλλα τριάντα έργα, που βρίσκονται επί του παρόντος υπό εξέλιξη, πάντα θα βοηθήσουν στην κοινωνική στέγαση.

Ένα πραγματικά φιλόδοξο έργο, το οποίο θα χρησιμοποιεί γνωστούς και φημισμένους επενδυτές που θα αυξήσουν και θα επενδύσουν σε αυτό το σχέδιο αναδιάρθρωσης. Δεν υπάρχει πραγματική συγκεκριμένη βεβαιότητα εάν οι χρόνοι που αναφέρονται παραπάνω θα τηρηθούν στη συνέχεια.
Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε αυτή τη στιγμή μια τέτοια εναλλακτική λύση μπορεί πραγματικά να αποτελέσει σημείο καμπής τόσο για τα τοπικά ακίνητα αλλά και για μια χώρα που χρειάζεται με κάθε τρόπο να βελτιώσει την οικονομία της, προκειμένου να μην παραμείνει το οπίσθιο φως άλλων εθνών.

Έτσι, σας προσκαλούμε όπως πάντα, για να μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας, όπου θα ανεβάσουμε καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB