Μια νέα κατάρρευση για ενοίκια

Η αποτυχία εκτέλεσης πληρωμών βρίσκεται στο επίκεντρο της κρίσης μετά το Covid. Οι κυβερνητικές επιδοτήσεις έχουν εφαρμοστεί παγκοσμίως για να βοηθήσουν τους μισθωτές. Αφού έχουμε ήδη αναλύσει λεπτομερώς ορισμένες περιπτώσεις που σχετίζονται με αυτό το θέμα, σήμερα θα αναλύσουμε την ήδη κρίσιμη κατάσταση του Big Apple. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν πολλοί ενοικιαστές που δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο στη Νέα Υόρκη. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι, παρά τη βοήθεια της κυβέρνησης, αγωνίζονται να σεβαστούν τις πληρωμές.

Μιλάμε για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Νέας Υόρκης, περίπου τα δύο τρίτα των πολιτών ζουν σε νοικιασμένα σπίτια. Σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, η πολιτεία της Νέας Υόρκης δεν έχει τον πολιτισμό να αγοράσει ένα ακίνητο. Αυτό σημαίνει ότι, για έναν Αμερικανό πολίτη, είναι πιο «λογικό» να υπογράφεις συμβόλαιο πώλησης. Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης αύξησαν επίσης το επίπεδο ανεργίας. Παρά τη λεγόμενη έξυπνη εργασία, πολλές εταιρείες χρειάστηκαν δυστυχώς να πάρουν κάτι περισσότερο από οδυνηρό. Δηλαδή, αφήνοντας πολλούς εργαζόμενους στο σπίτι, αλλά άνεργοι. Αυτό αντιπροσώπευε μια πολύ σοβαρή αντίδραση που, παρόλα αυτά, φαίνεται να μην έχει σημάδια ανάκαμψης. Πιστεύουμε επίσης ότι τα ενοίκια της Νέας Υόρκης υπερδιπλασιάζουν τον εθνικό μέσο όρο. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ωστόσο, προσπάθησε να προστατεύσει τη λεγόμενη αγορά ενυπόθηκων δανείων. Αρέσει ? Με μορατόριουμ και συνεχείς αναβολές για ιδιοκτήτες σπιτιού και ασφαλιστές. Όμως, μιλώντας για πραγματικούς αριθμούς, στην πιο πρωτοποριακή πόλη της Αμερικής, πάνω από 700 χιλιάδες σπίτια προς ενοικίαση έχουν χάσει εντελώς τα κέρδη τους.

Οι μόνοι που έμειναν επιπλέουν; Όσοι έλαβαν τα λεγόμενα «επιδόματα ανεργίας». Παροχές που μπορούν να φτάσουν το μέγιστο των 600 $ την εβδομάδα. Ας μιλήσουμε για 350 ευρώ. Πάρα πολύ, πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια καταστροφή. Έχει φτάσει ακόμη και σε απίστευτα επίπεδα. Όπως η πρωτοβουλία, από πολλούς ιδιοκτήτες που έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους ενοικιαστές ένα δωρεάν ενοίκιο μήνα. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει υψηλό, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί συγκάτοικοι που είναι σήμερα άνεργοι και ότι δεν μπορούν να εξοφλήσουν τυχόν χρέη βραχυπρόθεσμα.

Για να κατανοήσουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε πόσο πραγματικά κοστίζει η υπογραφή μίσθωσης και η συντήρησή της πάνω απ 'όλα. Μιλάμε για 2.600 $ το μήνα. (μειώθηκε το πολύ στα 2.300 $ για την περίοδο Covid το πολύ). Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη τι ειπώθηκε στο αρχικό μέρος των ειδήσεών μας: τα ενοίκια θεωρούνται η κύρια επιλογή επειδή είναι φθηνότερα. Και παρά τα πάντα, η κατάσταση στη Νέα Υόρκη παραμένει πραγματικά δραματική.

Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση; Δεν είναι δυνατόν να έχουμε συγκεκριμένα νέα αυτή τη στιγμή. Για να το μάθετε, σας προσκαλούμε όπως πάντα να ενημερώνεστε στην πύλη μας. Θα μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις στην παγκόσμια αγορά ακινήτων και, με ιδιαίτερη προσοχή, επίσης στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid. Μην χάσετε τα επόμενα νέα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB