Νέες γραμμές ΠΟΥ: Covid και σπίτι

Φαίνεται ότι, δυστυχώς, ο εφιάλτης ενός νέου κλειδώματος έχει επιστρέψει σε πολλές χώρες. Ευρωπαϊκό και μη.
Θεωρούμε ότι το σπίτι, το σπίτι μας, ως το ασφαλέστερο μέρος, για να αποφύγουμε κάθε είδους επικίνδυνη μετάδοση. Λοιπόν, είμαστε πραγματικά σίγουροι ότι συμβαίνει αυτό; Ευτυχώς, για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, με βάση τις οδηγίες του ΠΟΥ, εμείς στο Realigro θα το φροντίσουμε, πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τους πιο αμφίβολους. Επίσης όσον αφορά την ασφάλεια στο σπίτι. Έτσι, σήμερα, αποφασίσαμε να αφιερωθούμε ακριβώς στο πώς να κάνουμε το σπίτι μας ασφαλές και μακριά από κάθε μορφή κινδύνου. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά στοιχεία που δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Πρώτα απ 'όλα, σύμφωνα πάντα με όσα συνιστάται από τους ειδικούς, πρέπει να αφήνετε τα παπούτσια σας έξω από το σπίτι σας. Δυστυχώς, τα σπίτια μας, ειδικά εκείνα με χαλί, μπορούν να αποτελέσουν το έδαφος αναπαραγωγής για τον πολλαπλασιασμό μικροβίων και βακτηρίων. Επομένως, συνιστούμε να έχετε ένα ειδικό δοχείο όπου, απλά, να ανταλλάξετε με παντόφλες. Το δεύτερο βήμα αφορά τις λαβές. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην αγγίζετε τις εξωτερικές λαβές. Εκτός αν έχετε γάντια.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα ήταν σκόπιμο να απολυμάνετε αμέσως τα χέρια σας, μόλις επιστρέψετε στο σπίτι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι λαβές είναι τα άκρα που εκτίθενται περισσότερο σε κινδύνους. Μια άλλη βασική συμβουλή σχετίζεται με την κουζίνα. Η κατ 'εξοχήν περιοχή ευγένειας κινδυνεύει να γίνει η πιο επικίνδυνη γωνιά. Διότι, ειδικά σε στιγμές συντροφιάς στην οικογένεια, το καθένα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ή του δείπνου, μπορεί να μεταδώσει οποιαδήποτε μικρόβια. Ακόμη και εκείνοι από το Covid-19. Σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι αρκετό να προσέχετε να αλλάξετε τα ρούχα σας, εάν χρησιμοποιείτε αυτό που έχει υιοθετηθεί εξωτερικά. Και, φυσικά, απολυμάνετε τα χέρια σας πριν περάσετε φαγητό ή ποτό. Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικά ποτήρια, πιάτα και μαχαιροπίρουνα. Για να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα, σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για κάθε μέλος της οικογένειας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο σχεδιασμός είναι βολικός. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που, με λίγα νομίσματα, μπορούν να λύσουν αυτό το μικρό πρόβλημα. Αλλά το οποίο, εάν παραμεληθεί, μπορεί να μετατραπεί σε επαχθές.

Ένα ερώτημα που πολλοί αναρωτιούνται είναι αυτό που σχετίζεται με τον εξαερισμό. Είναι σωστό ή όχι να αερίζετε το σπίτι; Λοιπόν, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, μετά από αρκετές στιγμές συζήτησης, οι ειδικοί του τομέα βρήκαν μια απάντηση. Συνιστάται να αλλάξετε τον αέρα στο σπίτι σας, αλλά για μια περίοδο που δεν υπερβαίνει τη μισή ώρα. Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει την ανακυκλοφορία αέρα αλλά όχι μια πολυετή σύνδεση με το εξωτερικό.
Αυτές είναι οι συμβουλές που προτείνουμε να ακολουθήσετε. Σας υπενθυμίζουμε ότι στην πύλη μας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, νέα σχετικά με αυτό ή άλλα τυπικά θέματα του κόσμου των ακινήτων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πρέπει απλώς να μείνετε συντονισμένοι. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να εγγυηθεί κάθε τύπο πληροφοριών που αναζητάτε. Σας υπενθυμίζουμε πάντα τους βασικούς κανόνες ασφαλείας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB