Ιταλικά ακίνητα "σε ξύλο"

Όσοι γνωρίζουν την Ιταλική Χερσόνησο γνωρίζουν πολύ καλά ότι διαθέτει μια χιλιετή παράδοση όσον αφορά την επεξεργασία και τη χρήση πρώτων υλών για πολλαπλούς σκοπούς. Ειδικά στη μέση της Αναγέννησης, η Ιταλία έχει αποδειχθεί ότι είναι κυρίαρχος τόσο στα έπιπλα, στη μόδα όσο και στην κατασκευή κτιρίων γνωστής φήμης. Λοιπόν, φαίνεται ότι αυτή η τάση προς την τέχνη και τη βιοτεχνία δεν έχει χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Στην πραγματικότητα, σε μια δραματική περίοδο, που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, φόβο και φόβους, υπάρχει ένα γεγονός που σώζει καλά. Ένα είδος κύματος φωτεινότητας που συνδέεται τέλεια με την καινοτόμο τάση των πράσινων κτιρίων. Μιλάμε για τη δημιουργία κτιρίων για διάφορες χρήσεις, στο ξύλο. Στην πραγματικότητα, στην Ιταλία, παρά την πανδημία έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργήσει σημαντικά κρίσιμα ζητήματα σε όλους τους οικονομικούς τομείς, ο τομέας μας είχε μια στροφή. Τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους. Στην Ιταλία το 2020 σημειώθηκε σημαντική αύξηση των ξύλινων κατασκευών, δημιουργώντας ένα επαγόμενο ποσό για την εθνική οικονομία ύψους 1,33 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μια ενδιαφέρουσα φιγούρα.

Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να κατανοήσουμε ποιες και πόσες μονάδες έχουν κατασκευαστεί με αυτούς τους τρόπους. Συνολικά, ανεγέρθηκαν 3.300 μονάδες, με αύξηση του ποσοστού των αδειών που ζητήθηκαν ίσο με 7% περισσότερο από το προηγούμενο έτος. Όχι μόνο. Η ζήτηση από το εξωτερικό αξίζει επίσης να σημειωθεί, και πάλι στον τομέα των ακινήτων, ο οποίος, σε συνδυασμό με αυτόν των ξύλινων κτιρίων, αποδεικνύεται ότι είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός. Το αίτημα διεθνοποίησης είναι 20 εκατοστιαίες μονάδες, με κύκλο εργασιών που φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Σε ένα γενικό αδιέξοδο, αυτοί οι αριθμοί είναι μια μικρή λάμψη ελπίδας για επανεκκίνηση της ιταλικής οικονομίας αλλά και της διεθνούς με πλήρη ταχύτητα.

Ο ίδιος ο βιομηχανικός τομέας γνώρισε μια πραγματική ανάκαμψη, που προκλήθηκε από αυτήν την ξαφνική αλλά και ενθαρρυντική ζήτηση. Είναι επίσης απαραίτητο να κατανοήσουμε πού είναι πιο συγκεντρωμένο αυτό το φαινόμενο. Είναι γνωστό ότι η ιταλική χερσόνησος υπήρχε πάντοτε πολύ έντονη διαφορά ύψους μεταξύ Βορρά και Νότου, όσον αφορά τη βιομηχανική ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα, τα κέντρα παραγωγής ξύλινων ακινήτων βρίσκονται κυρίως στα βόρεια, στην περιοχή που τώρα διευρύνεται από το περίφημο βιομηχανικό τρίγωνο. Αλλά επίσης πολλές περιοχές του Κέντρου και του Νότου φαίνεται να θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον νέο τύπο πράσινης και εναλλακτικής αγοράς ακινήτων. Επομένως, ολόκληρο το έθνος προσαρμόζεται σε μια τάση που, εκτός από την καινοτομία, κατάφερε να ξυπνήσει έναν οικονομικό τομέα που επρόκειτο να βγει σε αδιέξοδο, λόγω της πανδημικής έκτακτης ανάγκης.

Ποιο είναι το μέλλον που έρχεται τους επόμενους μήνες; Θα παραμείνει αυτή η τυχερή στιγμή σε τόσο δραματικό χρόνο; Ή θα είναι απλώς μια φάση που περνά; Παρόλο που δεν διαθέτουμε τα δεδομένα για να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις, σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να μας ακολουθείτε στην πύλη μας. Κάθε μέρα θα βρείτε νέα νέα που θα σας ενημερώνουν για τις τάσεις της διεθνούς αγοράς ακινήτων και για τις νέες τάσεις που θα ακολουθήσετε για να κάνετε το σπίτι σας όλο και πιο προσεγμένο! Πάντα εδώ, πάντα με το Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB