Πρωτεύουσα ανάκαμψης του Μιλάνου: τα νέα

Η υπέροχη ιταλική πόλη, πρωτεύουσα της μόδας, έχει επίσης βαφτιστεί για μια θλιβερή παρένθεση από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που σχετίζεται με το Coronavirus. Σε όλη τη χερσόνησο, το Μιλάνο ήταν η πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό περιπτώσεων και θανάτων. Ένα δράμα που αντηχεί στις σελίδες των διεθνών ειδήσεων για το έγκλημα. Μετά το τέλος του κλειδώματος της Ιταλίας, αυτό που φοβάται ο πληθυσμός είναι κυρίως η επιστροφή σε εκείνες τις δραματικές ημέρες που χαρακτηρίζονται από τις ειδήσεις. Φαίνεται όμως ότι η ανάκαμψη έχει έρθει πραγματικά. Όπως σε κάθε τομέα, ο τομέας των ακινήτων υπέστη επίσης αισθητή αντίδραση. Γι 'αυτό, σήμερα, αποφασίσαμε να αναλύσουμε λεπτομερώς ποιες είναι οι προβλέψεις για μια από τις πιο περιζήτητες πόλεις στις μηχανές αναζήτησης από εκείνους που θέλουν να ανακατανείμουν τον εαυτό τους. Είτε πρόκειται για χαρτοφυλάκια στο εξωτερικό είτε σε εθνικό επίπεδο, δεν υπάρχει αμφιβολία: το Μιλάνο έχει καθοριστικό ρόλο στην ιταλική ακίνητη περιουσία.

Πριν από το μοιραίο κλείδωμα, οι προβλέψεις για την ιταλική αγορά ακινήτων ήταν πολύ αρνητικές. Μιλάμε για αύξηση 7% στις πωλήσεις ακινήτων (για συνολικά 27.800 ολοκληρωμένες συναλλαγές. Ο κύκλος εργασιών είναι 8,9 δισεκατομμύρια ευρώ, εγγυημένος 10% περισσότερο από ό, τι το 2019. Τα νέα κτίρια συνέβαλαν σε αυτό σημαντική αύξηση, φτάνοντας το 3,5% των συνολικών συναλλαγών, συγκρίνοντας πάντα τα πάντα με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους Όσον αφορά τις τιμές, (οι μέσες τιμές) πάντα πριν από το κλείδωμα, έφτασαν το 2,5%.

Και τώρα ? Πώς θα εξελιχθεί η ακίνητη περιουσία του Μιλάνου; Ας ξεκινήσουμε από την πλευρά της ζήτησης. Η πανδημία επηρέασε αναμφίβολα τις τοπικές απαιτήσεις ιδιοκτησίας. Στην πόλη του Μιλάνου, για όσους αναζητούν σπίτι, η τιμή των περιφερειακών περιοχών είναι μεσαία έως υψηλή, δεδομένου του μεγάλου μεγέθους των διαμερισμάτων σε αυτήν την περιοχή. Αυτό μας κάνει να καταλάβουμε πώς οι τιμές θα αυξηθούν πραγματικά σταδιακά. Επιπλέον, τα σχέδια των διαμερισμάτων θα αλλάξουν επίσης. Όπως έχουμε ήδη πει σε έναν προηγούμενο οδηγό, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα ακίνητο αρκετά μεγάλο ώστε να περιλαμβάνει χώρους χαλάρωσης και για τους επισκέπτες. Λόγος για τον οποίο, τόσο για νέα κτίρια, αλλά και για προϋπάρχοντα, θα είναι αδιαμφισβήτητη η αναδιαμόρφωση των χώρων, υποστηριζόμενη από μια επιπλέον τιμή υψηλότερη από την ίδια την ιδιοκτησία.

Όσον αφορά τις προβλέψεις όσον αφορά τις συμφωνίες πώλησης και αγοράς, οι συνολικές συναλλαγές θα μπορούσαν να φτάσουν τις 21 χιλιάδες το 2020. Για ποσοστό ίσο με -19% σε σύγκριση με το 2019. Τα νέα κτίρια δείχνουν επίσης μια αρνητική τάση στα ακίνητα του Μιλάνου, με -15% - Αυτό σημαίνει ότι η προσφορά θα μειωθεί δραματικά, από 20% σε 15% σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό των ακινήτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.
Ελπίζουμε ότι το ακίνητο αυτής της πραγματικότητας τόσο ζωντανό και νόημα για την Ιταλία θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ, σας προσκαλούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον ιστότοπό μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB