Πολυτελείς κατοικίες στην ύπαιθρο: η νέα αγγλική τάση

Μερικές φορές συνιστάται η επιστροφή στην προέλευση. Οι Βρετανοί επενδυτές το γνωρίζουν καλά και αποφάσισαν να επιλέξουν μια μάλλον ασυνήθιστη λύση. Συνδέεται στενά με τον κόσμο των ακινήτων. Όπως θα μπορούσατε να μαντέψετε από τον τίτλο, πολλοί ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα ακίνητο στην ύπαιθρο. Ωστόσο, ότι είναι εξοπλισμένο με κάθε τύπο πολυτέλειας. Μια πραγματική ανάκαμψη, που άξιζε να αναλυθεί από την προσεκτική ομάδα μας! Αν λοιπόν αυτό το θέμα σας προκαλεί περιέργεια, υπάρχει μόνο μία λύση. Για να συνεχίσετε να διαβάζετε τις επόμενες γραμμές. Έτσι, μπορούμε να εγκαινιάσουμε αυτά τα νέα!

Ξεκινάμε από την υπόθεση ότι, όπως είναι δυστυχώς γνωστό, η περίοδος που βιώνουμε δεν είναι η καλύτερη. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προσαρμοστούμε σε αυτήν τη νέα και θλιβερή πραγματικότητα. Αλλαγή συνηθειών και συχνά δουλεύεις στον εαυτό σου Αλλά έχει ανακαλυφθεί πως η άμεση και συνεχής επαφή με τη φύση μπορεί να είναι έγκυρος σύμμαχος σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην αλλαγή από τον Covid-19. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δραματική, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. Η επένδυση σε ακίνητα πρέπει να είναι μοναδική: αυτή προς ένα σπίτι στην εξοχή, που περιβάλλεται από πράσινο. Όμως όχι μόνο οποιοδήποτε σπίτι, αλλά ένα κόσμημα ακινήτων από κάθε άποψη. Η αγορά πολυτελείας, επομένως, σπάνια υπόκειται σε αλλαγές, φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την πανδημία έκτακτης ανάγκης.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι ακριβώς πέρυσι, την ίδια περίοδο, οι αγγλικές πολυτελείς κατοικίες στην ύπαιθρο είχαν χάσει την έκκλησή τους. Αιτιολογικό? Ειναι πολλοι. Ξεκινώντας με τους πολύ υψηλούς φόρους, περνώντας από την αβεβαιότητα που δημιουργείται από το Brexit, μέχρι το τέλος με το υψηλό κόστος συντήρησης. Χωρίς αμφιβολία υψηλότερο από ένα ρετιρέ στο κέντρο της πόλης. Ο κίνδυνος, τότε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα, μιας νέας κλειδαριάς, έδειξε τη σημασία, ακόμη και για τους πλουσιότερους, να περνούν χρόνο μέσα στο σπίτι, που περιβάλλεται από τη φύση. Μια κορυφή που είχε τους ίδιους αριθμούς μεταξύ του τέλους του 2007 και των αρχών του 2008. Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι πέρυσι, το μόνο αγροτικό και πολυτελές βρετανικό σπίτι έφτασε τα 15 εκατομμύρια λίρες. Επομένως, το σενάριο προορίζεται να αλλάξει. Πράγματι, αλλάζει ήδη. Σχεδόν 20 αγροτικά κτήματα στην Αγγλία έχουν πωληθεί και προσφερθεί για περισσότερα από 15 εκατομμύρια λίρες (το καθένα).

Για να προσπαθήσει να δώσει ένα είδος δημιουργίας σε αυτό το φαινόμενο, ορίστηκε από ειδικούς ως το «Covid effect». Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι προσφορές στην αγορά σε αυτό το διφορούμενο 2020 έχουν δει τις τιμές τους να εκραγούν κατά 182%
Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση; Θα είναι μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα, όπως ελπίζουμε ότι η πανδημία, ή θα πρέπει να περιμένουμε μια πραγματική επιστροφή στα βασικά; Ενώ περιμένουμε να βρούμε μια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε. Πως? Μετά από κάθε μέρα τα πιο πρόσφατα νέα που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων, το σχεδιασμό και πολλά άλλα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB