Ισπανικά ακίνητα που αγωνίζονται με Coronavirus

Τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς, όλο και περισσότερα κράτη αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες αντιμετώπισης του κινδύνου του Coronavirus. Η αγορά ακινήτων δεν εξαιρείται από αυτά τα προβλήματα. Και για να δώσουμε μια συνολική εικόνα της ευρωπαϊκής κατάστασης, σήμερα αποφασίσαμε να αναλύσουμε την ισπανική κατάσταση η οποία, φαίνεται να είναι πραγματικά κρίσιμη για την ακίνητη περιουσία.
Σύμφωνα με άρθρο των New York Times, ο Coronavirus έχει μεταφέρει το επίκεντρό του στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μια πολύ σοβαρή κατάσταση, επομένως, η ισπανική, η οποία επιβεβαιώνει 10.000 θετικές υποθέσεις. Αυτό οδήγησε στην κατάρρευση του ενδιαφέροντος για ακίνητα στην Ισπανία, η οποία, πριν από λίγες εβδομάδες, είχε επιτύχει πραγματικά θετικά αποτελέσματα.

 Στην πραγματικότητα, με τις αρχές του 2020, η Ισπανία είχε γίνει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για επενδύσεις. Το κόστος ζωής προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε κοινωνικής τυπολογίας, ο ανοιχτός και φιλόξενος πολιτισμός ήταν πάντα τα αιχμηρά αντικείμενα που έχουν προσελκύσει πολλούς δυνητικούς αγοραστές. Λοιπόν, η εμφάνιση του σοκ παραλύει την ισπανική ακίνητη περιουσία, ειδικά στον τομέα των κατοικιών.
Αλλά αυτό το σοκ δεν πρέπει να αναλύεται μόνο από αρνητική άποψη. Η κατάσταση της κατάστασης, στην πραγματικότητα, πρέπει να επεκταθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Σίγουρα, η κρισιμότητα θα υποστεί μια πραγματική στροφή όταν μειωθούν οι τιμές των ακινήτων, γεγονός που αποτελεί μια πολύ έγκυρη ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους.

Όσον αφορά τη δεύτερη αγορά κατοικίας που είναι αφιερωμένη στις μισθώσεις, φαίνεται να έχει κάποια ακόμη ελλείμματα. Πρώτα απ 'όλα, είναι ένας τύπος σύμβασης που μέχρι τώρα δεν είναι πολύ δημοφιλής. Στην πραγματικότητα, μόνο μια μικρή ομάδα, που συνήθως εκπροσωπείται από τους νεότερους, επιλέγει να υπογράψει μίσθωση για προφανείς λόγους. Εκτός από τα κίνητρα, φυσικά, είναι η μελέτη. Αλλά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο κατά την οποία όλες οι δευτερεύουσες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, παραμένουν κλειστές, πώς μπορεί να συνεχιστεί ή να επιδεινωθεί μια σύμβαση μίσθωσης;

Εν ολίγοις, η κατάσταση στην Ισπανία έχει κυριολεκτικά αντιστραφεί σε σχέση με ένα μήνα πριν. Και το πιο τρομακτικό είναι η απουσία σαφώς καθορισμένων προοπτικών χρόνου. Εν τω μεταξύ, η ισπανική κυβέρνηση προφανώς αποφάσισε να υιοθετήσει μέτρα που ήδη υιοθετήθηκαν σε άλλες χώρες, ακριβώς για να αποφευχθεί η κατάσταση ακραίας κατάρρευσης των υπηρεσιών υγείας.

Το πιο εμβληματικό είναι η αλληλογραφία μεταξύ μιας πραγματικής ερήμου στους δρόμους των ισπανικών πόλεων, παρόμοιας με εκείνης που βρίσκεται στα ακίνητα.
Ένα είδος παύσης, το οποίο ελπίζουμε να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Ειδικά για τους πωλητές.

Αν και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιες είναι οι συνέπειες αυτού του φαινομένου που θα φέρει ολόκληρο τον κόσμο στα γόνατά του, θα είμαστε ακόμα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα από τον κόσμο των ακινήτων, για να σας δώσουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και των σωστών συμβουλών που θα ακολουθήσουν!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB