Εμβόλια και ακίνητα: ένας πολλά υποσχόμενος συνδυασμός

Η κρίση της πανδημικής έκτακτης ανάγκης είναι πλέον αδιαμφισβήτητη σε παγκόσμιο επίπεδο. Και είναι γνωστό, όπως αναφέρεται στους προηγούμενους οδηγούς μας, ο τομέας των ακινήτων έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία Covid-19. Σήμερα, αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στις προηγούμενες γραμμές. Επομένως, θα συζητήσουμε τη βαθιά σχέση μεταξύ ακινήτων και έκτακτης ανάγκης Covid, αυτή τη φορά με θετικό τρόπο. Γιατί ναι, υπάρχει κάτι νέο που δίνει ελπίδα τόσο στους δυνητικούς αγοραστές όσο και στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Αυτό που σχετίζεται με την ανακάλυψη του εμβολίου που δημιουργήθηκε για την πλήρη εξάλειψη του ιού SARS COV 2. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μίνι στήλη μας.

Ξεκινάμε από την υπόθεση ότι, παρόμοια με τις παγκόσμιες διαστάσεις που έχει αναλάβει το πανδημικό φαινόμενο, φαίνεται ότι η ελπίδα που καλλιεργείται από όλους τους πιθανούς αγοραστές και άλλους είναι κοινή. Ενδιαφέρεται να παίξει καθορισμένο ρόλο στο παγκόσμιο τοπίο των ακινήτων. Εάν στην αρχή της έκτακτης ανάγκης, ο τομέας των ακινήτων ήταν αυτός που επηρεάστηκε περισσότερο, σήμερα η κατάσταση είναι διαμετρικά αντίθετη. Στην πραγματικότητα, ακριβώς την επόμενη μέρα μετά την αποκάλυψη ειδήσεων για ένα ισχυρό και 94% αποτελεσματικό εμβόλιο, οι μετοχές ορισμένων από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων αυξήθηκαν. Αύξηση που υπερβαίνει το 20%. Πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος, τόσο οι ιδιοκτήτες των γραφείων, όσο και εκείνοι οποιουδήποτε άλλου τομέα που περιλαμβάνονται στον τομέα των τούβλων, υπέφεραν πολύ. Και όχι μόνο συναισθηματικά.

Οι δραματικές απώλειες που καταγράφηκαν ξεκινώντας από την «εναρκτήρια» περίοδο, δηλαδή τον Μάρτιο του 2020, έως τις τελευταίες εβδομάδες ήταν σημαντικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παρεμβάσεις των διαφόρων εθνικών κυβερνήσεων ήταν απαραίτητες, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και ανεπαρκείς, για να βοηθήσουν όλους τους εργαζόμενους και τους μισθωτές που συμμετέχουν στον τομέα. Σε προηγούμενους οδηγούς, αναφέραμε τις ισπανικές, γαλλικές, γερμανικές και ιταλικές υποθέσεις. Αλλά περίπου, κάθε έθνος αισθάνθηκε την ανάγκη να εργαστεί για να αποφύγει την πλήρη κατάρρευση του τομέα. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη πώς τέτοιες αισιόδοξες ειδήσεις, ακόμη και αν βρίσκονται ακόμη στα σπάργανα, όπως η ανακάλυψη μιας πιθανής λύσης για το Covid-19, δημιούργησε αυτήν την άνθηση στις αγορές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Προς το παρόν, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των περισσότερο ή λιγότερο εύπορων κοινωνικών τάξεων.

Όποιος σχεδιάζει να επενδύσει σε ακίνητα είναι απασχολημένος τώρα. Επειδή η γενική κρίση που προηγουμένως έθεσε όρια και καθυστέρησε κάθε ενέργεια που στοχεύει στην υπογραφή σύμβασης πώλησης, μετατρέπεται τώρα σε εφαλτήριο. Προφανώς, δεν είναι εύκολο να γίνει κατανοητό και πάνω απ 'όλα να προβλέψουμε, ποια θα είναι η τάση που σχετίζεται με αυτό το φαινόμενο. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι θα σας ενημερώνουμε πάντα, καθημερινά, στην πύλη μας. Με την ελπίδα ότι η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί από κάθε άποψη, σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε, ώστε να μην χάσετε κανένα περιεχόμενο στην ακίνητη περιουσία γενικά και σε όλους τους τομείς που συνδέονται με αυτό. Και είστε, είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε ακίνητα μετά από αυτά τα καλά νέα;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB