Μετακομίζοντας σε ένα νέο σπίτι: το τελευταίο πρέπει να έχει

Όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, συχνά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε από την άποψη των επίπλων. Αποσυσκευάστε και ταξινομήστε τα διάφορα κιβώτια, αποφασίστε σχετικά με τα χρώματα των δωματίων ή προσαρμόστε τα σε ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι. Με λίγα λόγια, κάθε φορά που πρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά προβλήματα. Αλλά ποιες είναι οι καινοτομίες του 2020 που δεν πρέπει ποτέ να λείπουν σε ένα σπίτι, όταν πρόκειται να διαθέσετε ένα νέο σπίτι;

Χωρίς να χάσουμε την καρδιά και χωρίς να ξοδέψουμε πάρα πολύ, είναι δυνατό να κάνουμε μια διαφορά και να εισάγουμε έπιπλα ή διακοσμητικά αξεσουάρ μεγάλης κρούσης και χρησιμότητας. Ας μάθουμε μαζί τα τελευταία πρέπει να έχουν για ένα νέο σπίτι!

Ας ξεκινήσουμε με ένα από τα αντικείμενα που αντιπροσωπεύει καλύτερα την έννοια της άνεσης. Ο καναπές. Είναι γνωστό ότι οι καναπέδες μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια αν είναι εξαιρετικής ποιότητας και συχνά μπορούν να τροποποιηθούν απλώς καλύπτοντάς τους με φύλλα διαφορετικού στυλ. Αλλά, από καιρό σε καιρό, πρέπει να αντικατασταθούν. Για το λόγο αυτό, όταν αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα σπίτι, επιλέξτε προσεκτικά τον καναπέ σας. Στην πραγματικότητα, σας υπενθυμίζουμε ότι πέραν του ότι είναι απαραίτητο για τη ζώνη άνεσης, ο καναπές αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο από την άποψη του εσωτερικού σχεδιασμού. Έτσι, αν θέλετε να δώσετε χρώμα και ένα πιο τολμηρό ύφος σε ένα αρκετά μονοχρωματικό σαλόνι, επικεντρωθείτε στον καναπέ. Καθώς πηγαίνετε, μπορείτε να το ντύσετε ανά πάσα στιγμή!

Και ακριβώς στο στυλ και στο εγχώριο χάρισμα, το δεύτερο σημείο του μίνι μας οδηγού σήμερα θα επικεντρωθεί. Ποιος από εσάς είναι ένας εραστής της τέχνης; Δεν χρειάζεται να είστε κορυφαίος ειδικός του καλλιτέχνη για να κάνετε το σπίτι σας ακόμα πιο ξεχωριστό. Για να εγκαινιάσετε το νέο σπίτι σας με μια διασκεδαστική αφή, επικεντρωθείτε στα έργα τέχνης. Λατρεύετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες; Ψάξτε τους στα διάφορα καταστήματα επίπλων! Είστε εραστής ταξιδιού; Στοιχηματίστε στους χάρτες της πόλης που έχετε επισκεφθεί! Και αν θέλετε πραγματικά να υπερβάλλετε, δώστε φαντασία στη φαντασία σας, αναζητώντας επίσης τις vintage αγορές, τα έπιπλα ή τα αξεσουάρ που είναι λίγο εκτός μόδας, αλλά που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας! Μετά από όλα, για να ζήσουν σε ένα νέο σπίτι, το περιβάλλον πρέπει να είναι κοντά στις ανάγκες σας και όχι σε εκείνες της μόδας!

Και για την κουζίνα; Ποια είναι τα αναπόφευκτα στοιχεία που πρέπει να αγοράσετε μόλις μετακομίσετε στο σπίτι; Εάν ο προϋπολογισμός είναι ένα πρόβλημα για εσάς, η λύση είναι απλή: τα σκαμνά σκαμπό σκαμπό! Εκτός από την παροχή μιας vintage αλλά σύγχρονης αφής ταυτόχρονα, μπορείτε να αποφύγετε την ανάληψη υπερβολικού χώρου με τις κλασικές καρέκλες. Επιπλέον, κανείς δεν σας απαγορεύει να επιλέγετε διαφορετικά στυλ και χρώματα. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε και να τα τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή! Στην πραγματικότητα, το κλασικό σκαμνάκι μπαρ μπορεί να κάνει την κουζίνα ένα πιο λαμπερό περιβάλλον χωρίς να χάσει τη θερμότητα που το διακρίνει. Και αν είστε τυχεροί που έχετε ένα νησί στο οποίο θα προετοιμάσετε τα δείπνα σας με φίλους, καλά, έχετε χτυπήσει το κέντρο!

Έτσι, είστε έτοιμοι να ψάξετε για το νέο σας σπίτι; Τώρα η επίπλωση δεν θα είναι πλέον πρόβλημα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB