Κατασκευή σπιτιών πάνω από τα σούπερ μάρκετ: η καινοτομία των ακινήτων

Ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός. Ειδικά για τον τομέα των ακινήτων. Αυτό που έκανε πρόσφατα στις επικεφαλίδες στις εφημερίδες είναι το πόσο μεγάλες πολυεθνικές είναι σε θέση να ανατρέψουν ακόμα και τα λιγότερο αστικοποιημένα μέρη με ευκολία. Μετατρέποντάς τα σε τουριστικές περιοχές και δημιουργώντας νέες κατοικημένες περιοχές.

 Προφανώς, αυτό που επηρεάζεται περισσότερο είναι η έννοια της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Σε αυτές τις τελευταίες περιόδους όπου η ζήτηση τρελαίνεται και η αγορά δεν είναι πάντοτε σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του τομέα, είναι σκόπιμο να επιλέξουμε άλλες λύσεις. Μεταξύ αυτών, μια καινοτομία που φαίνεται να έχει αγκαλιάσει πολλές πολυεθνικές, ωστόσο, είναι η κατασκευή διαμερισμάτων πάνω από τα κύρια σούπερ μάρκετ της πόλης. Μια καινοτόμος ιδέα, για να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενοικίων ή πολύ φθηνότερες συμβάσεις πώλησης.

Τα έργα αυτά αρχικά έγιναν στη Γερμανία, αλλά λαμβάνουν επίσης πλήρη αποδοχή από άλλες χώρες. Συγκεκριμένα, το αίτημα να υιοθετηθεί αυτή η νέα μορφή που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά τον κόσμο της ακίνητης περιουσίας έγινε δεκτή με μια δυνατή φωνή από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της εποχής.

Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη αναφέρει, στους προηγούμενους οδηγούς, ποιες πόλεις είναι πιο ελκυστικές για τους πιθανούς αγοραστές, παρά το γεγονός ότι το κόστος ζωής δεν είναι τόσο προσιτό. Και εδώ είναι η λύση που περιγράφεται παραπάνω, αποδεικνύεται εξαιρετικά έγκυρη. Μεταξύ των γερμανικών πόλεων που εντάχθηκαν στο έργο, θυμόμαστε το Βερολίνο (με πάνω από 2.000 μονάδες, θυμόμαστε το Βερολίνο (το οποίο περιλάμβανε τα περισσότερα από τα σούπερ μάρκετ), αλλά και το Μόναχο και τη Φραγκφούρτη, αλλά ποιες είναι οι διαστάσεις που μπορεί να φτάσει αυτό το φαινόμενο;
Θεωρείται ότι πολλές άλλες χώρες, ακόμη και εκείνες με σημαντικά χαμηλότερο κόστος ζωής, όπως αυτές στην Ανατολική Ευρώπη, θα λάβουν τα μέτρα αυτά. Στη Γερμανία αναμένονται κατ 'ανώτατο όριο 30.000 νέες κατοικίες. Αλλά πιθανότατα το φαινόμενο θα έχει πολύ μεγαλύτερο περιθώριο δράσης.

Αλλά θα παραμείνουν οι τιμές έτσι; Ή θα αυξηθούν; Πιθανότατα, όταν το φαινόμενο σταθεροποιηθεί και δεν θεωρείται πλέον εξαιρετικό, οι τιμές μπορεί να αυξηθούν. Αλλά αν θεωρήσουμε ότι πρόκειται για κατασκευές που στοχεύουν ακριβώς στην αύξηση της προσφοράς λόγω μιας ζήτησης που σίγουρα δεν είναι ελιτίστικη, μπορούμε να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο θα παραμείνει αμετάβλητο το εύρος τιμών.

Μεταξύ των κυριότερων εθνών που προσχώρησαν, πέρα από τη Γερμανία, αυτή η πραγματικά πραγματική νέα συμφωνία, θυμόμαστε:
- Ισπανία
- Αγγλία
- Κάτω Χώρες
- Ιταλία
- Ελβετία
- Δανία
- Ιρλανδία
- Πορτογαλία

Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική καινοτομία, παρά την απλότητα της, επειδή δίνει στην αγορά ακινήτων ένα νέο πρόσωπο. Αυτό του οικονομικού τομέα είναι ικανό να είναι ευέλικτο (ακόμα περισσότερο) στις ανάγκες μιας αγοράς που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της κατασκευής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Για να παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις ειδήσεις σχετικά με την παγκόσμια ακίνητη περιουσία, σας συνιστούμε απλά να διαβάσετε τα άρθρα μας κάθε μέρα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB