Από μια εξοχική κατοικία σε μια έξυπνη ζώνη εργασίας

Η ανασύσταση ήταν ο κωδικός πρόσβασης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κλειδώματος. Και συνεχίζει να είναι. Σε κάθε οικονομικό τομέα, είναι επομένως απαραίτητο να προσαρμόσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις παλιές συνήθειες, σε σαφώς πιο επικερδείς συμπεριφορές. Γι 'αυτό, αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πώς, μια δραματική κατάσταση, αποδείχθηκε επωφελής για την ακίνητη περιουσία. Ειδικά όσον αφορά τον τομέα των βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων.
Υπάρχουν πολλά και θα είναι κενά διαμερίσματα, τα οποία ενδέχεται να μην καταληφθούν. Για να μην αναφέρουμε την κρισιμότητα των τουριστικών περιοχών.
Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, η λαμπρή ιδέα. Μετατρέψτε τα διαμερίσματα σε έξυπνες περιοχές εργασίας.

Η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη να ζει, περισσότερο από πριν, στα σπίτια κάποιου ακόμη και κατά τις ώρες εργασίας. Για πολλούς αυτό μπορεί να ήταν ένα απλό συνεχές. Αλλά πολλοί εργαζόμενοι έπρεπε να προσαρμοστούν σε όλα αυτά. Μαμά παλεύουν με τα μαθήματα βίντεο των παιδιών τους. Οι πατέρες προτίθενται να χειριστούν επιχειρηματικές κλήσεις και σπίτι DIY. Εν ολίγοις, η προσαρμογή δεν ήταν εύκολη. Έτσι, εάν για πολλούς, που εργάζεστε στο ίδιο σπίτι όπου ζείτε, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι προβληματικό, έχετε σκεφτεί μια πραγματικά χρήσιμη λύση. Μετακινηθείτε, ακόμη και προσωρινά, στο '' γραφείο μας ''. Ίσως σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα πλεονεκτήματα δεν αφορούν μόνο εκείνους που χρειάζονται νέο σταθμό εργασίας. Σε μια περίοδο αβεβαιότητας όπως αυτή που είμαστε μάρτυρες, έχουν γίνει πολλές κλήσεις από ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και για ξενοδοχεία και καταλύματα, για ακύρωση. Μια πραγματικά αξιοσημείωτη ζημιά, λαμβάνοντας υπόψη ότι η θερινή περίοδο, για πολλές χώρες, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τον τουρισμό. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο είναι η κινητήρια δύναμη για πολλά έθνη. Συχνά συνοδεύει και ενθαρρύνει την ακίνητη περιουσία. Δεν είναι τυχαίο, επομένως, για πρώτη φορά, είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίηση σπιτιών που προορίζονται για τουρίστες, για τις εγκαταστάσεις.

Το ισχυρό σημείο αυτής της εντυπωσιακής πολιτικής είναι η προσφορά. Δεν προτείνονται κατοικίες. Δεν προτείνονται γραφεία. Αλλά αυτά είναι σπίτια, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις τόσο για να τα ζήσουν στους 360 μοίρες όσο και για να εργαστούν σε αυτά.
Για την εξάλειψη τυχόν δυνητικού κινδύνου μετάδοσης, ο καθαρισμός και η απολύμανση θα είναι οι πυλώνες αυτής της εντελώς καινοτόμου διαδικασίας. Εν ολίγοις, θα δημιουργηθεί ένα άνευ προηγουμένου τμήμα των ακινήτων.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια θα είναι η προσέγγιση χρηστών που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν την υπηρεσία. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σίγουρα αυτή η κρίσιμη κατάσταση δημιούργησε νέα ερεθίσματα για την αποκατάσταση σπιτιών που, διαφορετικά, θα ήταν ένα επιπλέον κόστος για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. Ίσως, με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αργότερα οι ίδιες εταιρείες θα προωθήσουν συνεργατικούς χώρους στις πιο ενθαρρυντικές περιοχές, σε επίπεδο τοπίου.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα .. γνωρίζετε ήδη τι να κάνετε. Μείνετε ενημερωμένοι στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB