Ολλανδικά ακίνητα: πώς να μετακινηθείτε;

Το World real estate υπέστη σοβαρό πλήγμα εξαιτίας του Coronavirus. Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια κοινή στάση σχετικά με την μετά την πανδημία ανάκαμψη. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές ποτέ, αυτή της Ολλανδίας, ξεκινά σταδιακά ξανά. Αλλά για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ολλανδικά τούβλα, πώς πρέπει να συμπεριφέρεται; Γι 'αυτό, σήμερα, αποφασίσαμε να απαντήσουμε στις πέντε πιο συχνές ερωτήσεις, σε μια μικρή είδηση αφιερωμένη στην ολλανδική ακίνητη περιουσία. Αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Ας ξεκινήσουμε με την ανάλυση της πιο δημοφιλούς αγοράς σε ολόκληρη την περιοχή. Δηλαδή, αυτή της Ουτρέχτης. Ποιες θα είναι οι συνέπειες της πανδημίας; Υπάρχει επί του παρόντος αύξηση της προσφοράς. Υπάρχει ανάγκη για πολλούς ιδιοκτήτες να έχουν άμεσες οικονομικές βεβαιότητες. Απλώς για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Τόσα πολλά «δεύτερα σπίτια» θα διατεθούν στην αγορά. Εν αναμονή ότι ενδέχεται να προκαλέσουν ενδιαφέρον για πιθανούς επενδυτές.

Είναι αυθόρμητο να κατανοήσουμε ποια είναι η τάση των τιμών. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του συνολικού αποκλεισμού, αυτοί που ζήτησαν διαμονή αυξήθηκαν. Έτσι, πολλά σπίτια πωλούνται σε ακόμα υψηλή τιμή. Σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, όπου, ακριβώς λόγω του Coronavirus, οι τιμές των ακινήτων μειώθηκαν δραστικά για την τόνωση της οικονομίας.
Παρ 'όλα αυτά, προφανώς δεν υπάρχει έλλειψη εξαιρέσεων. Εν ολίγοις, απλώς αναζητήστε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, με την ελπίδα ότι θα είναι επίσης βολική.

Αναλύοντας μια πιθανή πώληση, η επίσκεψη στο ακίνητο έγινε προβληματική. Επιτρέπεται; Φυσικά ναι ! Αλλά υπό τις ακόλουθες συνθήκες.
Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στο σπίτι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το μέγιστο όριο τριών ατόμων. Η απόσταση που πρέπει να διατηρηθεί πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρα και, φυσικά, είναι υποχρεωτική η απολύμανση των χεριών, η χρήση γαντιών και μάσκας.

Εν ολίγοις, μπορούμε να πούμε ότι, παρά αυτά τα μικρά κόλπα, τα ολλανδικά ακίνητα δεν έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτής της κατάστασης σε οικονομικό αλλά πάνω απ 'όλα κοινωνικό επίπεδο. Τα κύρια ερωτήματα, τα οποία δεν μπορούν ακόμη να απαντηθούν, αφορούν τον στόχο που θα εμφανιστεί μεταξύ των επενδυτών, το πιο δημοφιλές τμήμα προσφορών και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ποια θα είναι η συμβατική τυπολογία που θα είναι η πιο δημοφιλής. Σε γενικές γραμμές, έχουμε δει πώς η απάντηση σε αυτήν την τελευταία ερώτηση δημιουργείται από έναν συνήθως πολιτιστικό παράγοντα. Στη γειτονική Γερμανία, για παράδειγμα, θα επιλέξετε συμβόλαια ενοικίασης, σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου η αγορά ενός ακινήτου είναι ένα υποχρεωτικό βήμα στη ζωή κάθε πολίτη. Ένα είδος συμβόλου κατάστασης.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε επίσης να κάνετε καταδύσεις στην ολλανδική ακίνητη περιουσία, ή απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα, πρέπει απλώς να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB