Διακοπή φόρου στο μητρώο: το σημείο καμπής στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οικονομική ανάκαμψη και για ακίνητα. Αυτό είναι το σχέδιο που έχει κατά νου η βρετανική κυβέρνηση. Για να ανακάμψετε μετά από αυτήν την περίοδο σοβαρής κρίσης, με δύο σημεία: Brexit και Covid έκτακτης ανάγκης. Ο διευθυντής του Λονδίνου αποφάσισε στην πραγματικότητα να εξαλείψει πλήρως έναν φόρο. Αυτό που υπάρχει στο μητρώο για την αγορά ακινήτων τα οποία, ωστόσο, έχουν αξία κάτω των 500 εκατομμυρίων λιρών. Γιατί αυτή η πρωτοβουλία φαίνεται να είναι δυνητικά επιτυχημένη για την οικονομία του Λονδίνου και ιδίως για την ακίνητη περιουσία του;
Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύντομο άρθρο σχετικά με αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ποια είναι η δυναμική που σχετίζεται με αυτήν την πρωτοβουλία, για να κατανοήσουμε ποιες είναι οι συνέπειες. Αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Υποθέτουμε ότι η προσπάθεια που κατέβαλε η βρετανική κυβέρνηση είναι σημαντική. Μιλάμε για μια εκτίμηση περίπου τεσσάρων δισεκατομμυρίων λιρών, η οποία θα βαρύνει τις τσέπες της κυβέρνησης έως τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης για να επιτρέψουμε σε όλους τους παράγοντες που συμμετέχουν στη διαδικασία αγοράς και πώλησης να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Παραμένοντας στο ζήτημα που συνδέεται αυστηρά με τους αριθμούς, θυμόμαστε ότι οι πωλήσεις ακινήτων κατέρρευσαν κατά την περίοδο κλειδώματος του 50% και επιπλέον, οι τιμές μειώθηκαν επίσης.

Η κατάρρευση σημειώθηκε για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Με αυτό το νέο μέτρο που υιοθετήθηκε, ο αριθμός των ατόμων που δεν θα πληρώσουν το φόρο μέχρι την προαναφερόμενη προθεσμία είναι 9 στα 10. Ένα σημαντικό ποσοστό, το οποίο πιθανότατα θα αυξήσει τα θετικά αποτελέσματα της αγγλικής ακίνητης περιουσίας. Αλλά ας επιστρέψουμε στον φόρο εγγραφής. Χάρη στον περιορισμό αυτού του περιορισμού, θα εξοικονομηθούν 4.500 λίρες για κάθε συναλλαγή στην Αγγλία. Αναλυτικά, θα φτάσει τις 15 χιλιάδες λίρες για την πρωτεύουσα, όπου, για προφανείς λόγους, οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες.

Πόσο υψηλός είναι ο φόρος μητρώου; Αυτό το επίπεδο είναι 2% σε σύγκριση με την αξία του ακινήτου που προφανώς έχει τιμή χαμηλότερη από τα προκαθορισμένα ενοίκια. Το ποσοστό του φόρου αυξάνεται, σε αναλογία με 5% για ακίνητα με αξία μεταξύ 250 και 925 χιλιάδες λίρες, έως ανώτατο όριο 10% για ακίνητα με αξία ίση ή μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο κιλών.

Τι πιστεύουν οι ειδικοί του κλάδου για αυτήν την επιλογή. Τα περισσότερα από αυτά είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξο. Αποτελεί πραγματική ώθηση για τον τομέα των ακινήτων και για την οικονομία γενικότερα. Και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Οι τιμές επίσης μειώθηκαν σημαντικά, οδηγώντας νέους πιθανούς επενδυτές να ενδιαφέρονται για μια από τις πιο συναρπαστικές και πάνω από όλα επικερδείς αγορές ακινήτων στον κόσμο. Ελπίζουμε ότι μια θετική αλλαγή θα βρεθεί τους επόμενους μήνες, ενθαρρυνόμενη από εξίσου αισιόδοξους αριθμούς. Όμως, μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB