Πηγαίνετε στον Καναδά ένα τυχερό 2020!

Πάντα θεωρείται ως μια εξαιρετικά πλούσια γη, ο Καναδάς φαίνεται να έχει βρει το μέγεθός του ακόμη και στην ακίνητη περιουσία. Όπως πολλές άλλες χώρες αναλύσαμε πρόσφατα, φαίνεται ότι και στην περίπτωση αυτή το 2020 είναι ένα τυχερό έτος για τον Καναδά. Λοιπόν, ας μάθουμε περισσότερα αναλύοντας την τρέχουσα και την πιθανή αγορά ακινήτων στην Καναδία. Αν είστε επίσης περίεργοι και ίσως θέλετε να επενδύσετε σε καναδικό τούβλο, απλά πρέπει να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές!

Ας ξεκινήσουμε με ένα ευρύ όραμα και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε με λεπτομέρεια. Νωρίτερα αυτό το μήνα αποκαλύφθηκε ότι οι επενδυτές μπήκαν στην καναδική αγορά ακινήτων. Μιλάμε για γραφεία, αλλά και για κατοικίες, οι οποίες βασίζονται σε συμβάσεις μίσθωσης ή πώλησης. Συνεπώς, υπάρχουν επίπεδα ανάπτυξης, αλλά δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα σημαντικά.

Στην πραγματικότητα, η ζήτηση δεν μπορεί να βρει μια ισορροπημένη προσφορά τόσο πολύ ώστε να μπορεί να μιλήσει για μια πραγματική επανεκκίνηση της καναδικής ακίνητης περιουσίας. Αλλά είναι πιθανώς ένας φυσιολογικός παράγοντας, που προορίζεται να βελτιωθεί.

Η πραγματική δύναμη είναι στα χέρια των επενδυτών που έχουν επίσης τα μέσα για την κατασκευή, με βάση τις ανάγκες των πιθανών αγοραστών. Και αυτού του είδους οι επενδυτές, ο Καναδάς είναι γεμάτος από αυτούς. Γνωρίζουμε ότι, πάνω απ 'όλα, οι νέοι, έχουν παίξει έναν καθαρά περιθωριακό ρόλο στην ακίνητη περιουσία, σε έναν αποφασιστικά πιο σημαντικό ρόλο. Με αυτόν τον τρόπο, ολόκληρη η αγορά έχει στρέψει τελείως ανάποδα, ακολουθώντας τάσεις περισσότερο προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Millennials.

Όσον αφορά τα γραφεία, η ενίσχυση της ζήτησης είχε ήδη σημειωθεί ήδη πέρυσι. Στο τέλος του τρίτου τριμήνου, ο αριθμός των κενών γραφείων ήταν, σε ποσοστιαίες μονάδες, 12%. Στο τέλος του έτους, οι επιστροφές γραφείων αυξήθηκαν κατά 7% (εθνικό μέσο όρο). Αναλυτικά:

Μόντρεαλ: + 9%
Τορόντο: + 8,7%
Βανκούβερ: + 10%

Για τους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να το πουλήσουν είναι ένας εξαιρετικός χρόνος, ειδικά για εκείνους που μπορούν να προσφέρουν ένα ακίνητο στο κέντρο, μια περιοχή που λείπει πολύ από τις προσφορές. Σκοπός είναι επομένως να δημιουργηθεί ένας σημαντικός αντίκτυπος, οριοθετώντας περιοχές που θα μπορούσαν να παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον δυνητικό αγοραστή.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί με βεβαιότητα ποια θα είναι τα αποτελέσματα σε ένα χρόνο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η ένωση μεταξύ γραφείων και εταιρειών θα έχει θετική επίδραση. Το ζήτημα του επιτοκίου. Κάτω και κάτω, ενθαρρύνουν τους επενδυτές να αγοράζουν ακίνητα, καθορίζοντας τη σωστή ιστορική στιγμή.

Ωστόσο, οι ενοικιαστές αυξάνονται, για προφανείς λόγους. Ευκολία συνάντησης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, ευκολότερες τιμές και σαφώς μεγαλύτερη συμβατική και οικονομική ευελιξία από μια σύμβαση πώλησης.

Τι μπορώ να πω, η καναδική κατάσταση, συνολικά, φαίνεται να είναι πραγματικά βέλτιστη, αλλά δεν είναι αρκετή για να μπορέσει να μιλήσει για μια πραγματική κορύφωση της ακίνητης περιουσίας. Ευτυχώς με τον Καναδά!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB