Από παλιά γραφεία σε νέα σπίτια: μια αυξανόμενη τάση

Ο κόσμος αλλάζει. Ακόμη και αυτό της ακίνητης περιουσίας. Με τους κανόνες που επέβαλε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid, η παγκόσμια αγορά ακινήτων έχει υποστεί μεγάλο σοκ. Λέγεται ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να μπορέσετε να επενδύσετε σε τούβλα. Πράγματι, σε γενικές γραμμές, οι τιμές σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο έχουν μειωθεί δραματικά. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση έχει αυξηθεί δραματικά σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Για να καλύψουμε αυτήν την ανάγκη, εγκαινιάστηκε μια νέα τάση. Αυτό που σχετίζεται με την ανακατασκευή ακινήτων.

Ή μάλλον, ο μετασχηματισμός των παλαιών μη χρησιμοποιημένων συγκροτημάτων. Περίπου το 40% των αχρησιμοποίητων κτιρίων στην Ευρώπη έχουν υποβληθεί σε διαδικασία ανακαίνισης τους τελευταίους μήνες. Χάρη στα κονδύλια που διατέθηκαν από την ΕΚ, ειδικά για τη βελτίωση του αστικού ιστού, ενθαρρύνθηκε αυτή η νέα τάση. Αλλά υπήρχε μια περίπτωση που πάνω απ 'όλα προέκυψε σε αυτό το πλαίσιο. Αυτό των Κάτω Χωρών. Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη σε αυτήν τη γη είναι παραδειγματικό. Λόγος για τον οποίο, στο Realigro, αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη στήλη ειδήσεων. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να το εγκαινιάσουμε!

Το μυαλό πίσω από αυτό το καινοτόμο έργο δεν είναι αυτό ενός τεχνικού. Ούτε ειδικός επί του θέματος. Αλλά είναι μια ομάδα ολλανδών καλλιτεχνών που αποφάσισαν να φέρουν επανάσταση σε ένα παλιό κτίριο. Ωστόσο, το έργο ήταν πολύ φιλόδοξο, δεδομένου ότι ολόκληρη η δομή χωρίστηκε σε δύο ξεχωριστούς ορόφους (προηγουμένως ανύπαρκτοι). Ας δούμε πώς είναι δομημένες.

Το πρώτο ξεχωρίζει για την ηρεμία και τη φιλοξενία του. Λόγος για τον οποίο, στόχευε στην τοποθεσία των στούντιο και των συνεργαζόμενων χώρων. Αλλά αυτό που κάνει αυτήν την αλλαγή τόσο καινοτόμο είναι η παρουσία πολύ παλιών ξύλινων δοκών στη βιομηχανική οροφή που συνδυάζονται τέλεια με το νέο περιβάλλον. Νέο, ολοκαίνουργιο περιβάλλον, το οποίο αποτελείται από μεταλλικά υλικά και ξύλο. Εν ολίγοις, ένας φανταστικός συνδυασμός παλαιού και νέου.

Οι παλιές καπνοδόχοι του βιομηχανικού τομέα έχουν εξαλειφθεί. Αντικαταστήστε με χώρους που στοχεύουν στο φυσικό φωτισμό. Οπως? Χάρη στην παρουσία μεγάλων παραθύρων και πορτών που επιτρέπουν την είσοδο φωτεινών δοκών, αλλά με εξαιρετικό στιλ. Σας υπενθυμίζουμε ότι το αόρατο χέρι πίσω από αυτό το έργο συνδέεται στενά με την τέχνη. Επομένως, δεν πρόκειται για απλά παράθυρα, αλλά από γυάλινες παραφωτίδες που καθιστούν τα ανοίγματα των φεγγιτών πολύχρωμα.

Το σαλόνι, από την άλλη πλευρά, θυμάται μια παλιά εποχή. Τα vintage έπιπλα κυριαρχούν σε ολόκληρο το περιβάλλον, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο χώρος ύπνου είναι τελείως διαφορετικός, σύμφωνα με τα δεδομένα, κατασκευασμένος από το μηδέν. Το κυρίως υπνοδωμάτιο αποτελείται κυρίως από ξύλινα έπιπλα σουηδικού στιλ και φυτά εσωτερικού χώρου.

Εν ολίγοις, αυτή η επανάσταση δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να δώσει κίνητρα σε πολλούς επενδυτές να υποστηρίξουν αυτόν τον σκοπό να κυριολεκτικά κυληθούν σε κερδοφόρα ακίνητα. Ένα σαφές παράδειγμα για το πώς, σύμφωνα με όσα είπαν οι αρχαίοι, «αναγκαιότητα, αρετή!».

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB