3D σπίτια επίσης στην Ιταλία: εδώ είναι η επανάσταση

Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς γίνεται μια τρομακτική επανάσταση στον τομέα των ακινήτων σήμερα. Τα σπίτια προσαρμόζονται στις ανάγκες μας και, φυσικά, διαρθρώνονται όλο και περισσότερο. Μια πραγματική εφεύρεση που υπονομεύει κάθε τομέα της κοινωνίας είναι αυτή που σχετίζεται με 3D εκτυπωτές. Ακόμα μυστηριώδη gadget για πολλούς, ικανά να αλλάξουν εντελώς τις συνήθειές μας. Λοιπόν, ο κατασκευαστικός κόσμος φέρνει επίσης επανάσταση. Μετά τη δημιουργία του πρώτου τρισδιάστατου τυπωμένου σπιτιού στη Γερμανία, η ιταλική χερσόνησος έχει επίσης αγκαλιάσει αυτόν τον νέο τύπο ιδιοκτησίας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, στις επόμενες γραμμές θα βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Έτσι, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τη στήλη μας σήμερα!

Πρώτα απ 'όλα, πώς είναι δομημένο το πρώτο σπίτι στην Ιταλία; Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο κτίριο που εκτείνεται σε δύο ορόφους. Το καθιστικό είναι περίπου 80 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται εξ ολοκλήρου από τείχη τριών επιπέδων. Αντίστοιχα γεμάτο με μονωτικό υλικό. Επιπλέον, όπως επισημαίνει το ερευνητικό κέντρο που επέβλεψε αυτό το έργο, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής τεχνολογίας "Itech 3D". Όμως, χωρίς να αναφερθούμε σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη δομή, τώρα θέλουμε να αναλύσουμε τη γέννηση της νέας τεχνολογίας 3D που αποδεικνύεται ότι είναι μια πολύ έγκυρη εναλλακτική λύση στον κλασικό τρόπο κατασκευής ενός ακινήτου.

Συγκεκριμένα, η τρισδιάστατη εκτύπωση εισήλθε στον κατασκευαστικό τομέα πριν από 15 χρόνια, δημιουργώντας μια πραγματική επανάσταση που προορίζεται να παραμείνει τα επόμενα χρόνια. Αλλά τι χρειάζεται, ζητάτε, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σπίτι σε 3D; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι καθόλου απλή, δεδομένου ότι οι άδειες που πρέπει να είναι διαθέσιμες είναι διαφορετικές. Επιπλέον, η έλλειψη γνώσης αυτού του καινοτόμου τύπου «έξυπνου κτιρίου» θα οδηγούσε στη δημιουργία δομών που δεν ανταποκρίνονται τόσο στις τυπικές ανάγκες, αλλά επίσης δεν συμμορφώνονται με τις κανονιστικές άδειες.

Ερχόμαστε τώρα στα πλεονεκτήματα της κατασκευής ενός σπιτιού σε 3D. Πρώτα απ 'όλα, σε σύγκριση με τις τυπικές μεθοδολογίες, προσδιορίζεται η ταχύτητα κατασκευής. Επιπλέον, η ευελιξία αντιπροσωπεύει το δεύτερο χαρακτηριστικό στοιχείο, ειδικά σε έναν κόσμο όπως ο δικός μας σε συνεχή εξέλιξη. Οι προκλήσεις που επιβάλλει η κοινωνία βασίζονται κυρίως στο χρόνο ανταπόκρισης σε εξωτερικά αιτήματα και, προφανώς, στις ανάγκες των καταναλωτών. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, σήμερα, το ζήτημα της βιωσιμότητας είναι όλη η οργή. Υπάρχουν επίσης πολλά διεθνή προγράμματα που επιλέγουν τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών ή υλικών χαμηλού αντίκτυπου. Για να μειωθούν επίσης οι εκπομπές CO2.

Τι γίνεται με τα μειονεκτήματα; Θα αναρωτιέστε. Λοιπόν, το πρώτο σχετίζεται με την έλλειψη γνώσης αυτής της μεθοδολογίας. Το δεύτερο είναι η ανάγκη για διάφορες χώρες να επενδύσουν σε αυτόν τον νέο, σχεδόν άγνωστο τομέα. Το μέλλον των τρισδιάστατων δομών είναι ακόμα αβέβαιο, αλλά ελπίζεται ότι θα γίνει όλο και πιο εγγενές στη νοοτροπία των επενδυτών, που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση αυτών των έργων από το μηδέν.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB