Υπαίθρια έργα: οι πιο απαιτούμενες καινοτομίες

Υπαίθρια έργα είναι τα πιο περιζήτητα μετά Covid νέα στις μηχανές αναζήτησης. Προφανώς, μετά την κατάσταση κλειδώματος, η κύρια ανάγκη που εξέφρασαν οι περισσότεροι πολίτες είναι η δημιουργία υπαίθριων χώρων.

Στους διάφορους οδηγούς στο ιστολόγιό μας, έχουμε ασχοληθεί με το πώς να βελτιώσουμε τα μπαλκόνια και τις προϋπάρχουσες περιοχές του σπιτιού. Δίνοντας τους χαρακτήρα και χρώμα. Φαίνεται όμως ότι η ανάγκη δημιουργίας μεγαλύτερων δωματίων έχει αυξηθεί, γίνεται πραγματική τάση για το 2020. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά αρχικά πιο τυπικά έργα έχουν μετατραπεί σε περιοχές με χαρακτηριστικό στοιχείο: τον υπαίθριο κήπο. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλάβουμε ποιες θα είναι οι νικητήριες κινήσεις για να κάνουμε αυτές τις καινοτομίες που ζητούνται τόσο στο νέο post πανδημικό ακίνητο!

Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι, όταν πρόκειται για μια τόσο σημαντική βελτίωση ενός ακινήτου, είναι απαραίτητο να ζητήσετε έκτακτες άδειες. Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, είναι γνωστό ότι την τελευταία περίοδο, οι άδειες που απαιτούνται στις δημόσιες διοικήσεις αυξήθηκαν ξαφνικά, προκειμένου να εφαρμοστούν βελτιώσεις σε χωρικούς όρους.
Αυξήθηκε επίσης η κατανάλωση πράσινων υλικών. Ας μιλήσουμε για τυπικά εργαλεία κηπουρικής, αλλά όχι μόνο. Η αγορά αγαθών και αξεσουάρ επίπλων εξωτερικού χώρου πήγε επίσης καλά. Δημοφιλέστερος? Τα κιόσκια, που υποδηλώνουν μια αισθητική βελτίωση της ιδιοκτησίας με μεγάλο αντίκτυπο! Και οπτικά αλλά και φυσικά!

Αντ 'αυτού, όλα τα πλαστικά και μη φιλικά προς το περιβάλλον στοιχεία αντικαταστάθηκαν από ξύλο και μέταλλα. Αυτό συμβαίνει επειδή η πανδημική κατάσταση έχει αλλάξει όλες τις τυπικές ανάγκες του καθενός από εμάς. Πρώτα απ 'όλα, να απομακρυνθείτε από τον αστικό κόσμο και να αφιερωθείτε εντελώς στη φύση. Έτσι, ακόμη και τα υλικά που αναζητήθηκαν για το σπίτι μας ήταν ξύλο, σε όλες τις μορφές και τα χρώματα του, και ακόμη και τα πιο ακατέργαστα μέταλλα. Αντίο στο πλαστικό! Για έργα βελτίωσης ακινήτων, χρειάζεστε έναν πράσινο αντίχειρα. Ή ακόμη και ολόκληρο το χέρι!

Η κατανάλωση έχει επίσης αλλάξει. Υπήρξε πολύ περισσότερη προσοχή στους λογαριασμούς κοινής ωφελείας και αυτό οδήγησε σε βελτίωση της λεγόμενης «οικονομίας στο σπίτι». Έτσι, αυτή η φιλική προς το περιβάλλον στάση έχει επίσης μετατοπιστεί προς τη δημιουργία εξωτερικών περιβαλλόντων. Οπως και ? Εγκαθιστώντας υδροπονικά συστήματα άρδευσης, τα οποία μπορούν επίσης να επιτρέψουν το τηλεχειριστήριο και τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης!

Εν ολίγοις, μια συνεχής βελτίωση αλλά ... σε ποια τιμή; Οι τιμές για την κατασκευή ενός εξωτερικού χώρου, όπως το επιθυμούν οι περισσότεροι επενδυτές, είναι υψηλές. Ωστόσο, μιλάμε για μια «δευτερεύουσα ανάγκη η οποία, με αυτό το κλείδωμα, έχει ανέβει στην πρώτη θέση στο βάθρο. Όσον αφορά τις επείγουσες ανάγκες, οι τιμές είναι απλώς αριθμοί. Περιμένοντας να μάθουμε ποιες θα είναι οι νέες τάσεις για τα ακίνητα, σας προσκαλούμε να μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB