Όταν μια χώρα είναι προς πώληση

Ο κόσμος των ακινήτων δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Εξελίσσεται σύμφωνα με τη μόδα, τις ανάγκες και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια πανδημιών. Για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις αναγνώσεις μας ελαφρύτερες, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τα νέα μας σήμερα σε μια πολύ περίεργη πώληση. Στην πραγματικότητα, ένα μικρό χωριό έχει διατεθεί προς πώληση στη Γαλλία. Φαίνεται παράλογο, αλλά είναι καθαρή πραγματικότητα. Αλλά αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, απλώς διαβάστε τα παρακάτω. Υποθέτουμε ότι σίγουρα δεν συμβαίνει κάθε μέρα να βλέπουμε μια διαφήμιση πώλησης για ένα χωριό.

Αλλά ξέρετε, αγαπητοί αναγνώστες, ότι αυτό δεν είναι μόνο οποιοδήποτε χωριό. Λοιπόν, το εν λόγω αντικείμενο είναι ένα χωριό που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, στο Λίγηρα, ακριβώς δύο ώρες από το Παρίσι. Η τιμή είναι 845.000 ευρώ. Αλλά ας δούμε μαζί από τι αποτελείται αυτό το χωριό. Η επέκταση είναι περίπου οκτώ εκτάρια που περιβάλλεται από δάση, υπέροχες λίμνες όπου είναι επίσης δυνατό να ψαρέψετε. Μια απομονωμένη περιοχή αλλά ταυτόχρονα ιδανική για όσους αγαπούν να έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση. Αλλά ας πάμε στη λεπτομέρεια. Πόσα κτίρια υπάρχουν σε αυτήν την περιοχή; Συνολικά 14, όλα συνδέονται τέλεια με αγροτικά μονοπάτια, ενώνονται με φούρνους καύσης ξύλου, που προκαλούν τέλεια την ατμόσφαιρα του παρελθόντος. Το μόνο κτίριο με αξιοσέβαστη υποδοχή είναι το κύριο. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σύστημα bed and breakfast.

Προφανώς πρόκειται για κτίρια που πρέπει να αποκατασταθούν πλήρως, καθώς ο καιρός και η πάροδο του χρόνου έχουν αλλάξει σημαντικά τα κτίρια. Επιπλέον, είναι δυνατόν να σημειωθεί η παρουσία αρχαίων σημείων που καταδεικνύουν την αρχαία προβλεπόμενη χρήση ορισμένων κατασκευών. Αυτά περιλαμβάνουν ένα boulangerie και μια μπρασερί. Οι πινακίδες παρέμειναν σχεδόν ανέπαφες. Και αυτό ακριβώς κάνει την πραγματικότητα τόσο ξεχωριστή. Και αν νομίζετε ότι μια τέτοια διαφήμιση δεν ήταν επιτυχής, τότε έχετε λάθος. Υπήρξαν πολλοί που έχουν δείξει ενδιαφέρον να γίνουν επενδυτές αυτών των 14 δομών. Ωστόσο, κανείς δεν έχει γίνει ιδιοκτήτης. Κυρίως λόγω του Covid, ο οποίος δεν επέτρεψε την έγκαιρη σύναψη των διαφόρων συμβάσεων και οι οποίοι δεν εγγυήθηκαν πολλούς να τις υπογράψουν λόγω της αδυναμίας επίσκεψης στον τόπο.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενους οδηγούς, η Γαλλία υπέστη πολύ ισχυρή αντίδραση, τόσο για την πανδημία έκτακτης ανάγκης, όσο και για τις πολυάριθμες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις, που συγκλόνισαν τόσο τον τοπικό πληθυσμό όσο και άλλους έθνη. Στην πραγματικότητα, πολλοί, αν και γοητευμένοι από τις πιο παρθένες γαλλικές περιοχές, φοβήθηκαν να προχωρήσουν σε ένα τόσο σημαντικό βήμα, όπως η επένδυση στην αγορά τούβλων. Επομένως, δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία και ποιος θα είναι ο τυχερός επενδυτής. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις τάσεις στον κόσμο των ακινήτων. Ελπίζοντας ότι η πανδημία έκτακτης ανάγκης μπορεί να είναι μια μακρινή μνήμη.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB