Pantone 2021: πώς αλλάζει η ακίνητη περιουσία

Όπως γνωρίζετε, ο κόσμος του σχεδιασμού συνδέεται στενά με αυτόν της αγοράς ακινήτων. Μπορούμε και οι δύο να τις ορίσουμε ως δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός και επομένως η διακόσμηση σπιτιού σας επιτρέπει να δώσετε προσωπικότητα στο ακίνητο. Μετά από μόδα, ενθαρρύνοντας τις πιο ιδιότροπες τάσεις, ή ξεσκονίζοντας τα ξεχασμένα. Λοιπόν, είμαστε τώρα στο σπίτι ευθεία. Αυτό το 2020 ήταν αρκετά βαρύ, και δυστυχώς οι απώλειες δεν έχουν καταγραφεί μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Αλλά για να ελπίζουμε ότι το επόμενο έτος θα είναι καλύτερο, θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν τη νέα στήλη σε κάτι νέο.

Αυτό που εγκαινιάστηκε από τις ιδιοφυΐες του χρώματος. Για όσους είναι πιο πρακτικοί στον τομέα, ξέρουν για τι μιλάμε. Ας ξεκινήσουμε όμως με τη σειρά και ας προσπαθήσουμε να ορίσουμε ποιος είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των σημερινών ειδήσεων. Το ινστιτούτο Pantone έκανε τις ειδήσεις. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, η Pantone είναι η υψηλότερη διεθνής αρχή στον κόσμο των χρωμάτων. Στο τέλος κάθε έτους, η Pantone είχε πάντα αποφασίσει ποια απόχρωση θα είναι ο κύριος στις επόμενες 365 ημέρες σε διάφορους τομείς όπως η μόδα, η βιομηχανική σχεδίαση, η γραφιστική και θα την κοιτάξουμε, ακόμη και για την εσωτερική διακόσμηση! Φέτος όμως, η επιλεγμένη εργασία μας εξέπληξε. Επειδή αν για πέρυσι, ήταν το μπλε ως το νικηφόρο χρώμα, για το 2021 επιλέχθηκε ένας συνδυασμός δύο αποχρώσεων: γκρι και κίτρινο, αντίστοιχα PANTONE 17-5104 και PANTONE 13-0647. Τι επιτρέπει αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων; Πώς θα είναι δυνατή η χρήση του στο σπίτι;

Πρώτα απ 'όλα πρέπει να υποθέσουμε ότι η επιλογή δεν ήταν καθόλου απλή. Αυτός είναι ένας συνδυασμός ικανός να δώσει φως και ενέργεια μέσα σε ένα περιβάλλον. Επομένως, η πρώτη χρήση που μπορεί να γίνει είναι ακριβώς αυτή που σχετίζεται με τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στους τοίχους. Μια ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο με τέσσερις γκρίζους τοίχους και ένα κίτρινο. Αυτό θα δώσει αμέσως ισορροπία χρωμάτων στο περιβάλλον και θα δημιουργήσει μια φωτεινότερη περιοχή, την κίτρινη, όπου μπορείτε να στοχεύσετε. Αλλά για εκείνους που δεν είναι τόσο πρακτικοί και δεν θέλουν να τολμήσουν με μια τόσο σημαντική πινελιά, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Όπως τα έπιπλα. Σε όλα τα σπίτια υπάρχουν αυτά τα έπιπλα που πρέπει να επισκευαστούν. Όπως τα ντουλάπια στις κουζίνες. Επομένως, μπορείτε να τα βάψετε ξανά και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την χρωματική εναλλαγή. Αμέσως, αυτό το έπιπλο, εκτός από τη νέα ζωή, θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά στο σπίτι σας. Αλλά πάλι, εάν δεν είστε πραγματικά καλοί με τα χρώματα, ή ίσως είστε αναποφάσιστοι για το πόσο μπορεί να ωφελήσει ένας παρόμοιος συνδυασμός, επιλέξτε υφάσματα Όπως τραπεζομάντιλα, σεντόνια, μαξιλάρια.

Αλλά και άλλα αξεσουάρ όπως κουφώματα, ικανά να εγχύσουν αμέσως μια καλή δόση λαμπρότητας και ζωτικότητας. Αλλά η ένωση αυτών των δύο αποχρώσεων υπερβαίνει κατά πολύ τη χρήση στην ακίνητη περιουσία. Το μήνυμα που μεταδίδεται από την Pantone είναι συμπληρωματικότητας που δεν είναι μόνο χρωματική αλλά και πάνω απ 'όλα ανθρώπινη. Ελπίζουμε λοιπόν ότι με τις συμβουλές μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του νέου χρώματος Pantone για τη βελτίωση του σπιτιού σας, μπορείτε να ξεκινήσετε το 2021 με τον σωστό τρόπο!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB