Όπως σε ένα μυθιστόρημα: Το σπίτι του Storm Peaks είναι προς πώληση

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν να ζήσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα; Παραδεχτείτε το, οι περισσότεροι από εσάς, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, ταυτίζεστε με τον πρωταγωνιστή ενός λογοτεχνικού έργου. Θα ήταν φανταστικό να μπορέσετε να ζήσετε πλήρως αυτό το σκηνικό που μας έκανε πάντα να ονειρευόμαστε. Τι γίνεται αν σας λέμε ότι αυτή η επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Λοιπον ναι. Για τους ανίατους ρομαντικούς, το σπίτι που ενέπνευσε αυτό το αριστούργημα τελικά πωλείται. Ακριβώς στο Γιορκσάιρ, μπορείτε να βρείτε το Ponden Hall. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Λοιπόν, λοιπόν, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τη σημερινή ολοκαίνουργια στήλη! Ας αρχίσουμε!

Αυτή η στήλη θα είναι ασυνήθιστη. Επειδή αποφασίσαμε να πάρουμε αναπόσπαστα μέρη του μυθιστορήματος για να περιγράψουμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά αυτού του υπέροχου κτήματος. Η Έμιλι Μπροντέ έγραψε για μια καρέκλα, μια ντουλάπα και ένα μεγάλο δρύινο στήθος. Το Earnshaw Room ενσωματώνει τέλεια αυτήν την περιγραφή. Σας υπενθυμίζουμε ότι, προς το παρόν η κατοικία έχει μετατραπεί σε Bed and Breakfast, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μετατραπεί ξανά σε ιδιωτική κατοικία. Συνεχίζοντας με την περιγραφή, υπογραμμίζουμε την παρουσία εννέα υπνοδωματίων. Όλα με θέα σε ένα υπέροχο τοπίο, όπου μπορείτε να βυθιστείτε εντελώς. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά θυμίζουν άψογα την τυπική ρομαντική και ταυτόχρονα σκοτεινή ατμόσφαιρα, που υπάρχει στο μυθιστόρημα. Τα τείχη προκαλούν επίσης μια περασμένη εποχή, μαζί με τον απέραντο κήπο που περιβάλλει την ιδιοκτησία.

Σας θυμίζει όλα αυτά; Οι πιο άπληστοι θαυμαστές της Bornte δεν θα έχουν χάσει αυτό το στοιχείο με τον Thrushcross Grange, την κατοικία των Lintons, που προορίζεται να γίνει το σπίτι του πρωταγωνιστή μόλις παντρευτεί. Και οι εσωτερικοί χώροι; Θυμίζουν πολύ τα Wuthering Heights. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, είναι το σπίτι όπου η Catherine Earnshaw πέρασε την παιδική της ηλικία, μαζί με την πρώτη υπέροχη αγάπη της για τον Heathcliff. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μην θυμάται καν έναν απλό σύνδεσμο με την ιστορία που είπε η Emily. Αλλά πότε χρονολογείται το σπίτι; Αυτή η απάντηση θα σας κάνει να τρέμει. Επειδή το ακριβές έτος είναι το 1634 .. και δεν είναι μόνο αυτό. Η ίδια η Έμιλυ κατέφυγε, αμέσως μετά από μια καταιγίδα, σε αυτό το αρχοντικό. Επομένως, αυτή η ιδιοκτησία έχει μια προστιθέμενη αξία από μόνη της, επειδή θα μπορούσατε να ξαναζήσετε τον συγγραφέα σας κατ 'εξοχήν μέσα σε ένα σπίτι όπου πέρασε μια περίοδο της ζωής της.

Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη το πώς σκέφτηκε η Έμιλι Μπροντέ να διηγηθεί την ιστορία της Αικατερίνης Έρνσαου που βρήκε καταφύγιο, αμέσως μετά από μια καταιγίδα, σε ένα τέτοιο σπίτι. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα έπιπλα είναι τέλεια σύμφωνα με το στιλ του 17ου αιώνα. Μεγάλα χαλιά στολίζουν όλα τα δωμάτια, η οροφή με ξύλινα δοκάρια εγγυάται το ρουστίκ στιλ της φάρμας και το κρεβάτι με ουρανό προσφέρει επίσης τη ρομαντική ατμόσφαιρα που μόνο ένας άπληστος αναγνώστης αυτού του βιβλίου δεν μπορεί να αποτύχει να εκτιμήσει.
Η τιμή? Θα αναρωτιέστε. Λοιπόν, για να γίνετε ιδιοκτήτης αυτής της ιδιοκτησίας, χρειάζεστε ένα εκατομμύριο λίρες. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε μια επένδυση σε ακίνητα και είστε ερωτευμένοι με τα έργα της Emily Bronte, σίγουρα δεν μπορείτε να χάσετε αυτήν τη συμφωνία!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB