Φάση 2 για την ελληνική ακίνητη περιουσία

Ένα νέο, εξ ολοκλήρου ελληνικό έργο πρόκειται να ξεκινήσει. Παρόλο που πρόκειται για την ανακατασκευή μιας υπάρχουσας περιοχής, η συμβολή αυτού του έργου θα είναι πραγματικά καινοτόμο, καθώς και θεμελιώδες για ολόκληρο το ελληνικό ακίνητο. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε, βασισμένη κυρίως στην αβεβαιότητα σε κάθε οικονομικό τομέα, είναι σωστό να επισημάνουμε δράσεις όπως αυτές για τις οποίες θα μιλήσουμε σύντομα, ικανές να αναζωογονήσουν ακόμη και έναν μεμονωμένο τομέα της κοινωνίας.

Αν είστε έτοιμοι, ας ξεκινήσουμε με αυτήν την πλήρη εμβάπτιση της πιο φιλόδοξης φάσης για την Ελλάδα!
Η περιοχή αναφοράς είναι αυτή του κόλπου του Φαλήρου. Μια μοναδική περιοχή του είδους της, εξαιρετικής ομορφιάς, η οποία είχε από καιρό επιλεγεί ως αντικείμενο της ανάπλασης. Τι σημαίνει αυτό για τα ελληνικά ακίνητα; Πριν απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε σε τι θα επικεντρωθεί το έργο.

Η περιοχή της Αττικής χρηματοδότησε την έρευνα για την επίτευξη των πολλαπλών στόχων, οι οποίοι θα επεκταθούν στο κεντρικό στάδιο. Έτσι περιλαμβάνονται οι περιοχές Τζιτζιφιές, Καλλιθέα και Μοσχάτο. Μια αναδιαμόρφωση που περιλαμβάνει την ανάκτηση των κύριων δημόσιων έργων, αλλά όχι μόνο. Εκτός από την ανοικοδόμηση του κόλπου, προγραμματίζονται τα ακόλουθα:

- Η κατασκευή ενός μεγάλου πάρκου 220 στρεμμάτων, το οποίο θα διατρέχει ολόκληρη την προκυμαία
- Η δημιουργία τριών χώρων στάθμευσης, δύο εκ των οποίων χτίστηκαν υπόγεια κοντά σε πεζόδρομο, για να επιτρέψουν στους πολίτες να φτάσουν εύκολα στον παραλιακό δρόμο κοντά στη θάλασσα
- Μια καταπράσινη περιοχή που αποτελείται από πάνω από 4.000 δέντρα και μια χαμηλή και παραδοσιακή βλάστηση στην περιοχή της Αττικής, ανοιχτή στο κοινό
- Δύο διαβάσεις πεζών για καλύτερη σύνδεση της ενδοχώρας με την ακτή
- Μια νέα γραμμή τραμ που θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τεσσάρων μηνών

Εν ολίγοις, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το πεδίο αυτής της πρωτοβουλίας είχε εθνική και διεθνή σημασία. Πώς θα εκμεταλλευτεί λοιπόν όλα αυτά τα ακίνητα; Πρώτα απ 'όλα, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους πωλητές να διαθέσουν τα ακίνητα στην αγορά σε υψηλότερες τιμές, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα αποκτήσουν αξία δεδομένης της θέσης τους σε μια πλήρως ανακαινισμένη περιοχή. Δεν θα χάσετε την ευκολία του «να ζείτε στην πόλη» ενώ μένετε λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Αυτό το στοιχείο θα είναι θεμελιώδες για τους μελλοντικούς επενδυτές, οι οποίοι θα επιδιώξουν τον σωστό συμβιβασμό μεταξύ ενός τόπου χαλάρωσης και ενός δυναμικού περιβάλλοντος στο οποίο θα μετεγκατασταθούν.

 Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Λόγω της πανδημικής κατάστασης, πολλοί είναι διστακτικοί επενδυτές που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για την αγορά ή όχι ενός ακινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, το κόστος διαβίωσης στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλότερο, δεν θα είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι πολλοί θα ρίξουν στα ελληνικά ακίνητα.

Εν ολίγοις, ένα τυπικά αστικό πλεονέκτημα που μετατρέπεται σε εφαλτήριο για να ανακαλύψει ένα από τα πιο όμορφα εδάφη!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB