Η νέα θέση Covid μάντρα στην ακίνητη περιουσία

Ποιος θα πίστευε ότι το 2020 θα ήταν το έτος κατ 'εξοχήν των ακινήτων; Λοιπον ναι. Παρόλο που υπήρξε μια κρίσιμη περίοδος, που σχετίζεται με την προσαρμογή σε ένα απροσδόκητο και δραστικό κλείδωμα, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το σπίτι δεν ήταν στο επίκεντρο των σκέψεών μας. Το μέρος όπου είμαστε κλειστοί για πολύ καιρό έχει υποστεί και πιθανότατα θα υποστεί μετασχηματισμούς.

 Έχουμε ήδη δει στους προηγούμενους οδηγούς, ποιες ήταν οι ανάγκες που εκφράστηκαν περισσότερο από τους ιδιοκτήτες ενός ακινήτου. Ποιος, κατά την περίοδο του αναγκαστικού κλεισίματος, είχε την ευκαιρία να βιώσει πλήρως τα χαρακτηριστικά και τα κρίσιμα ζητήματα του διαμερίσματός τους. Αλλά αφού σημειώσει τα απαραίτητα σπίτια μετά το Covid, για όσους θα πρέπει να ζήσουν σε αυτά, είναι σωστό να ακούσουμε τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων. Σήμερα λοιπόν, θα δώσουμε φωνή στους κύριους αρχιτέκτονες του τομέα, οι οποίοι έχουν καθορίσει τις πιο σωστές οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται κατά το σχεδιασμό ενός νέου ακινήτου. Ή απλά στην αναδιαμόρφωση του προηγούμενου.
Ας ξεκινήσουμε αμέσως με τις 5 συμβουλές νίκης!

Πρώτο: προσοχή στην κατανομή των χώρων. Ένα στοιχείο θεμελιώδους σημασίας δίνεται από τη διαχείριση των περιβαλλόντων. Δεν είναι απαραίτητο να επεκτείνετε την περιοχή αναφοράς. Ωστόσο, κατά τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, θα αρκεί να αναδιαμορφωθεί το υπάρχον. Κατά τη διάρκεια του κλειδώματος, ο καθένας μας ήταν σε θέση να καταλάβει ποια δωμάτια, σύμφωνα με τις συνήθειές μας, απαιτούν περισσότερο χώρο. Και το οποίο αντ 'αυτού μπορεί να μειωθεί. Δεν επιβάλλονται κανόνες. Απλώς προσαρμογή στις ανάγκες σας!

Αριθμός δύο: οι βεράντες και οι κήποι επίσης μέσα! Το σχέδιο για λειτουργικό σπίτι 360 μοιρών θα πρέπει να περιλαμβάνει αυστηρά μια πράσινη περιοχή. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που, περισσότερο από ποτέ σε αυτήν την περίοδο, προέκυψε η επείγουσα ανάγκη δημιουργίας ενός κήπου. Σύμφωνα με τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, άτομα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη και έναν ελάχιστο πράσινο χώρο, αντιμετώπισαν μόνωση καλύτερα από εκείνους που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι ή σε έναν μικρό κήπο.

Επομένως, είναι περισσότερο από απαραίτητο να μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας (και εξατομικευμένο) κήπο, ακόμη και μέσα στο δικό σας σπίτι. Γιατί να μην σκεφτείτε έναν κήπο Zen; Ελάχιστη και λειτουργική, θα αναστατώσει το σπίτι σας, ακόμα και τη διάθεσή σας!

Δύο ολοκαίνουργιες συμμετοχές θα είναι υποχρεωτικές, σύμφωνα με ειδικούς, στα σπίτια Post Covid. Ο χώρος που αφιερώνεται στην έξυπνη εργασία, αλλά πάνω απ 'όλα την περιοχή απολύμανσης. Το τελευταίο πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά, λειτουργικά για την πιθανή εξάλειψη του ιού:
- Δάπεδο πορσελάνης (ή σε κάθε περίπτωση μη πορώδες)
- Ανοίξτε το ντουλάπι για αποθήκευση αντικειμένων
- Χώρος παπουτσιών
- Εάν είναι δυνατόν, ένας μικρός νεροχύτης όπου μπορείτε να απολυμάνετε τα χέρια σας

Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό ως συστροφή, αλλά οι αρχιτέκτονες δεν έχουν αμφιβολίες. Αυτή η περιοχή θα είναι απαραίτητη που θα σηματοδοτήσει για πάντα ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία των εσωτερικών μας συνηθειών. Και ειδικά σε αυτό των σπιτιών μας.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η πτυχή αυτοματισμού σπιτιού. Η δημιουργία ενός σπιτιού πολλαπλών εργασιών θα είναι χρήσιμη, καθώς και ασφαλέστερη. Τόσο από την άποψη της υγείας όσο και από την ιδιωτικότητα.

Λοιπόν, θα ακολουθήσετε επίσης τις συμβουλές των ειδικών για το σπίτι σας;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB