Ακίνητα και εκλογές: ένας παράξενος σύνδεσμος

Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα της τελευταίας περιόδου είναι αυτό που σχετίζεται με τη διάσημη εκλογή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όχι, δεν έχετε λάθος πύλη, είναι πάντα εμείς στο Realigro να σας μιλάμε. Σήμερα αποφασίσαμε να σας αφήσουμε να ανακαλύψετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περιέργεια. Αυτό που σχετίζεται με τον περίεργο σύνδεσμο μεταξύ των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ με την ακίνητη περιουσία. Είστε περίεργοι, σωστά; Να είστε σίγουροι, γιατί σύντομα θα μάθετε περισσότερα.
Τα δεδομένα είναι σαφή: οι εκλογές επηρεάζουν πιθανούς αγοραστές ακινήτων. Αλλά πως?

Υποθέτουμε ότι το 16% των Αμερικανών έχουν δηλώσει ότι είναι επίσης πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα τους εάν ο προνομιούχος υποψήφιος δεν αποδειχθεί νικητής των εκλογών. Αναλυτικά, είναι δυνατόν να προσδιοριστούν τρεις διαφορετικές μακρο-κατηγορίες. Το πρώτο, που αποτελείται από εκείνους που αναμφίβολα θα εγκαταλείψουν τη χώρα, ο δεύτερος, που εκπροσωπούνται από εκείνους που θα εξετάσουν αυτήν τη δυνατότητα. το τρίτο, που χαρακτηρίζεται από εκείνους που είναι εγγυημένοι το όφελος της αμφιβολίας. Αυτό σημαίνει ότι η χαρτογράφηση της αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ πρόκειται επίσης να αλλάξει. Αλλά από πού προέρχονται όλα αυτά; Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, δεν είναι μόνο ζήτημα πολιτικής δυσαρέσκειας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από αυτήν την ακραία απόφαση. Στην πραγματικότητα, η νίκη ενός από τους δύο υποψηφίους θα αντιπροσωπεύει εντελώς διαφορετική δυναμική από την άποψη των οικονομικών και νομικών εμποδίων, που περιορίζονται στην πτυχή των ακινήτων. Επιπλέον, η αύξηση του χάσματος όσων θα ήταν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση είναι το σαφές σημάδι ενός έθνους που έχει διαιρεθεί όλο και περισσότερο σε πολιτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που ενώνει τις δύο φατρίες. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα ποσοστό που δίνει τη δυνατότητα αγοράς ενός νέου ακινήτου στα χέρια του Ανώτατου Δικαστηρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτός ο φορέας αντιπροσωπεύει το έμβλημα των δικαιωμάτων και των προστατευμάτων όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη και την πολιτική ευημερία, γεγονός που οδηγεί τους πιθανούς επενδυτές στο αμερικανικό τούβλο σε περιθώριο αβεβαιότητας. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί πόσα άτομα και ανήκουν σε ποια πολιτεία των ΗΠΑ θα ήταν πρόθυμα να μετακινηθούν. Με απλά λόγια, οι ροές δεν μπορούν να προβλεφθούν, όσον αφορά τη δημιουργία περιοχών και εισερχόμενων περιοχών.

Η μόνη βεβαιότητα δίνεται από αυτόν τον παράξενο δεσμό που φαίνεται να έχει αποδειχθεί μεταξύ μιας πολιτικής απόφασης, που στοχεύει στην εκλογή του πιο σημαντικού ανθρώπου σε όλα τα κράτη, και μιας απόφασης στέγασης. Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί θα ενδιαφερόταν να κινηθούν εάν ο νέος Πρόεδρος δεν είναι σύμφωνος με τις αξίες τους. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Θα ήταν λάθος να αποδοθεί αυτή η συλλογιστική αποκλειστικά και μόνο σε μεμονωμένους πολίτες. Η αγορά γραφείων πρόκειται επίσης να αλλάξει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ίδια στάση αποδείχθηκε από μεγάλους εταιρικούς ομίλους.
Εν ολίγοις, φαίνεται ότι το πιο αναμενόμενο γεγονός της Αμερικής αποσταθεροποιεί τους πολίτες με διαφορετικούς τρόπους. Όμως, ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα; Εάν η απάντηση είναι ναι, συνεχίστε να ακολουθείτε τη στήλη μας. Κάθε μέρα ενδιαφέροντα άρθρα για την αγορά ακινήτων και για το πώς τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να αλλάξουν ριζικά τα ακίνητα, τόσο τοπικά όσο και διεθνή!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB